Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Akkor ez egy egésze jó játék lenne, ha mondjuk normális grafikája lenne (mert valljuk be őszintén, ez nem szint már 2012-ben), meg ne lenne agyonscriptelve.

Üdv. core2
-
@rglaaf
veterán
Új Bo 2 trailer a szombati bl döntő fél idei szünetében hehe[link]
-
ObamaHD
csendes tag
Jah, nemértem miért mindenki a grafika alapján ítéli meg a játékot. A CoD-ban eddig sosem csalódtam, főleg a kampányban nem. Én nekem megvan minden CoD rész, kivéve a Black Ops. De nem kellett volna, mert jobb gém lett belőle ,mint ahogy vártam. Szerintem a BO sokkal széleskörübb volt mint az MW2 vagy MW3. Én kiváncsian várom már, hogy milyen lesz. Ha a multiban csalódni fogunk, a single kampányban és a 8 személyes zombi coopban kötve hiszem.

-
nanorambo
őstag
Van különbség a 30 és 60 fps között ez TÉNY!
15 vs 30 vs 60 FPS -
fillesy
csendes tag
Most komolyan mindenki csak írogat össze-vissza anélkül hogy venné a fáradtságot hogy letesztelje a dologkat?
Kezdjük azzal hogy ülj le a konzolod elé (ha nincs konzolod máris kiestél, nem érdekel hogy leszabályozod PC-n a képfrissítést).
Indítsd el a BF3-at és irány valami fasza európai szerver 2-3 órácskára.
Az idő leteltével ugrás Black Ops-ra.
Ha még most sem érzed a különbséget, akkor veled valami baj van. Vagy a TV-del.
Ég és föld a különbség. Lehet itt így vagy úgy megírt motorokról szövegelni de a lényeg: 60fps-en az irányítás közvetlen, folyamatos, nincs késés, teljesen más érzés így játszani. Ezt Carmack is jól tudja, nem véletlen lett a Rage is 60fps a konzolokon. Az irányítás és a játékmenet nagyon jó is lett az már egy más kérdés hogy maga a játék túl rövid.
-
Shing
őstag
Ez az MMO 20FPS-re van korlátozva: http://www.youtube.com/watch?v=R7MPVA8JczM
Nem nagyon látszik rajta szerintem... -
nanorambo
őstag
"Inkább akkor veszed észre hogy mennyire lassú, szaggatós a 30, ha ugrál mondjuk 60 és 30 között az fps."
Ez nagyon igaz. Ha konstans megvan a 30 FPS, nem ugrál se le SE FEL akkor nem zavaró. Na meg persze, ha multiban az ellenfeleidnek is annyi van.
Ha viszont ugrál a 30 és mondjuk már 50 között is, elég zavaró tud lenni.
Volt egy jó videó youtube-on ahol két különböző játékot hasonlítanak össze, mindkettő 30 fps el. A motor teljesen más. Az egyiknél zavaró a másiknál nem, el is mondják az összefüggést, hogy miért van ez. Csak már rég láttam

-
Ryder62
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
NFS Run is 30-al megy max. Az a limit. Mondjuk észre sem vettem ha nem olvasom, simán azt gondoltam volna hogy 60-al futkorászik.
A másik a 30 fps-t is meglehet szokni. Egy pici idő kell hozzá max. Inkább akkor veszed észre hogy mennyire lassú, szaggatós a 30, ha ugrál mondjuk 60 és 30 között az fps.
-
ProEvoFan
nagyúr
Konzolon szinte minden játék 30 fps-el megy.Fingjuk nincs róla és élvezik a játékot.
Sőt, anno PS2-re a Grand Turismo 3 europai változata fix 30 fps-re volt állítva.Senki nem is tudta.Európában el is adtak belőle vagy 2 milliót.
Ha jó emlékszem ABU írta egyszer, hogy ha a játék 30 fps-re van írva, akkor az pont úgy jó, nem lesz benne hátrányod, észre sem veszed. -
-
Keksz03
senior tag
Black Ops 2 Documentary Trailer
mint had- és biztonságtechnikai mérnök nekem nagyon tetszett ez a videó!

az ötlet jó, várjuk ki milyen lesz a megvalósítás...nem írom még le teljesen a BO2-t!
-
Cyberpunk
félisten
A fegyverek sebzése is vicces, sosem értettem miért patkol el ha lábon lövőm. Nem mintha a BF reálisabb lenne. No meg a hitbox. Meg a fegyverek hangja, és ami nagyon zavar a grafikánál is jobban a fizika teljes hiánya. Ha kicsit rombolhatóbb lenne már nagyon jó lenne, legalább is a kempereknek szar lenne

-
M3oH
addikt
Egyetertek. Cod4 volt sztem is az utolso CoD multi, ami jo volt. Cod2 es 4 nagyon jo. Megis van mind2. Viszont penzt multiert adok, nem pedig 5-6ora SPert.
-
nanorambo
őstag
Az nem normális nehézségi szint, hogy ha a lepke rádfingik attól is meghalsz. Hiába állítod a codot a legnehezebb fokozatra, az AI nem lesz okosabb, nem fog taktikázni, megkerülni.... Csak beléd kell kevesebb lövés.
Vannak jó pillanatai a singleplayernek igen. De az utolsó két részben már nagyon látszik a fantázia hiánya. Már elegem van a codokból, de remélem tényleg tudnak valamit alkotni most. Bár ilyen grafikával nem lenne szabad ma előállni egy ilyen címnek...

Ilyen grafikával ha nem Call of Duty lenne a címe akkor körberöhögnék!!!
Jah nem beszélve arról, hogy a fegyverhangok a cod 2 (!!!) óta nem változtak. kicsit kevertek rajta... A füst effekt az egyre gagyibb.
Mondom, ha nem Cod lenne ráírva akkor körberöhögnék!!
-
Keksz03
senior tag
persze de COD az ilyen volt mindig is...nem igazán valósághű, a fegyvereknek nem túl sok recoil-ja van, a sniperek is elég viccesek ezzel az épphogy zoomolok célzással és a gránátok is valamilyen oknál fogva a playerek felé gurulnak!

HC-t azért szeretem mert ott a reflex számít illetve h hogyan mozogsz...számomra az nem profizmus h vkit kétszer szíven/tüdőn lövök de én halok meg mert ő addig be tudta célozni a fejem!
-
Mukorka
addikt
Nagypapa
, najó ez a CoDban is ugyanúgy megvan. Bf-ben legalább csak egy classnak van, mondhatni ők a gyúrósok. Szerintem is a BO volt az Cod4 óta a legemészthetőbb multis game, főleg hogy rendes szerverek is voltak nem ez a lobby vicc. Hc nem érdekelt, nem szeretem a random halált. Nem várom a következő részt, ahhoz túl sok volt a csalódás de mivel úgyis meglesz első napon 4 ezerért így még valszeg továbbra is a bestbuy kategória marad 
-
Keksz03
senior tag
sztem COD4 multija baromi jó volt, MW2 viszont nem tetszett, egyre jobban UT illetve Quake érzésem lett...aztán jött a BO ami sztem megint elég jóra sikeredett, a múltkor volt Steam-en MW3 free weekend, kipróbáltam, hát az az eszement rohangálás és lövöldözés ami ott ment...és akkor a mindkét kézben shotgun vagy vmi iszonyat módon daráló uzi...na az nem tetszett de nagyon nem!
viszont a BF3 multiba meg az tud zavarni h jönnek h jujj de élethű, aztán a sok bolond úgy rohangál a nagypapákkal majd tartja meg célzás közben két lábon h azt hittem leesek a székről mikor láttam...hát senki nem fogott olyat és lőtt vele a fejlesztők közül?
a fegyverek sebzéséről nem is beszélve, még a HC szerverek se nyűgöztek le igazán nemhogy a normal amiről kiderült h ott játszanak a profik, gondolom mert lehet ész nélkül gránátot dobálni mert még TK sincs... COD-ba szerettem HC-zni! kispisztolyból is max 2 lövés kellett és kampó, nem is rohangáltak sokan, mindenki fedezékből fedezékbe közlekedett!
-
Mukorka
addikt
Én is úgy vélem hogy az sp élvezhető a CoDokban, sose szídtam a kampányt. Engem a multi érdekel és szerintem az kritikán aluli a korábbi részekhez képest. A Cod meg erről szól már régóta, pár órás akciófilm amiben a játékos a főszereplő, ezen nem is kell változtatni.
Ettől még persze elfogult vagy

-
Keksz03
senior tag
baromi jó volt a 3 részen átívelő sztori és izgalomból sem volt hiány...
A juss el A pontból B-be, és közben lövöldözz eszetlenül amerre látsz, mert az agyhalott AI úgysem talál el miért annyira izgalmas?
Próbáld meg egyszer nem easy-n elkezdeni, mindet Veteran nehézségen játszottam végig...ebből látszik h még sosem próbáltad!
Sokszor úgy éreztem magam úgy mint aki egy jól megrendezett, látványelemekkel/akcióval fűszerezett igazi amcsi akciófilmbe csöppent és bizony nagyon élveztem!

de még egyszer mondom "ez a zéró színvonal kijelentés ez képlékeny dolog" mert nekem tetszett, neked meg nem...és ezen a véleményen egyikünk sincs egyedül! -
Valty
aktív tag
"ez a zéró színvonal kijelentés ez képlékeny dolog mert szerintem mindegyik résszel túltettek az azt megelőzőeken...jó story, kiváló rendezés, izgalom és a grafikát leszámítva elég látványos jeleneteket vittek bele"
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan

A juss el A pontból B-be, és közben lövöldözz eszetlenül amerre látsz, mert az agyhalott AI úgysem talál el miért annyira izgalmas?
Nálam pl. a Rainbow Six, Ghost Recon, Bioshock, Stalker messze hazavágják ezt a vacakot, pedig egyik sem mai játék

-
AS
félisten
Nem lesz ez rossz, több érdekesség lesz benne mint a 3 MW ban.
Két idősíkban történnek majd az események: 1980-as évek elején közvetlen a BO1 történései után, itt a főszereplő Alex Mason és 2025-ben, itt Alex fia David lesz a főhős.
A jövőben a feltörekvő Kína és az USA fog összekoccanni azon, hogy ki uralja a Föld egyre fogyatkozó ásványkincseit. A főrosszfiú neve Raul Menendez, aki az egyre növekvő számú távírányítású fegyvert és robotjárművet meghekkelve akar háborút kirobbantani. Raul motivációira a múltban játszódó események is magyarázatot adnak majd. A sztorit David Goyer (Batman filmek társírója) írja. A trailerben látott lovas jelenet a 80-as években lesz, a lovak mozgását is az MC studióban vették fel. Egyébként az összes átvezető jelenethez teljes testre kiterjedő "performance capture" technikát alkalmaztak.
A egyjátékos kampány újdonsága a Strike Force mód, amelyben különböző választható szerepekben lehet a nyitott pályákon szabadon garázdálkodni. A sztoriban elágazások lesznek, egyes döntések befolyásolják majd végkifejletet.
Részletesebben a Strike Force-ról:
- Csak a szingli kampányban lesznek ilyenek. A sztori egyes pontjain a játékos választhat 3 Strike Force bevetés közül és aszerint, hogy melyiket választotta és annak mi lett a kimenetele, változik a sztori is. Egy végigjátszásra így nem is lehet az összes Strike Force pályát kipróbálni. Ha a SF bevetésnél meghalunk, akkor az irányított karakter is meghal a sztoriban, így valószínűsíthető, hogy nem a főhőssel lesznek a SF harcok.
- Ebben módban lehetőség lesz csapatokat is irányítani egyszerú parancsokkal.
- Lesz egy felülnézeti műholdas parancsnoki nézőpont, ahol irányíhatjuk az embereinket és célpontokat adhatunk.
- Lehet majd mindenféle légi és földi robotot az ellenségre uszítani, valamint a csapattagok nézőpontjai közt váltogatni.A grafikus motort is fejlesztik: HDR megvilágítás, új (ön)árnyékolási rendszer került bele és tejeskörű DX11 támogatás várható. Techdemókat is mutattak az újságíróknak, úgyhogy ilyeneket is láthatunk majd talán.
Multi:
- Ráfeküdnek az e-sport témára jobban. Spectator mod turbózása.
- A multiban csak 2025-ben lehet majd hentelni, nem lesznek múltbeli pályák.
- Lesz egy csomó újítás multi fronton, erről majd később nyilatkoznak.- Zombik minden mennyiségben várhatók.
-
M3oH
addikt
En nem vagyok grafika buzi, de ez vmi ritka ocsmany...
-
Mukorka
addikt
Hát pedig jobban beleéltem magam bf3-ban a háború feelingben. Oké hogy a CoDokban több az akcijó de a bf3 valahogy valósabbnak tűnt. Mondjuk én a multit szeretem, BO volt az utóbbi évek egyetlen "agyatlanhent" fps-e amit valamiért végigvittem...
A többihez meg csak annyit hogy szép dolog a 60fps a sokéves konzolon de cserébe az iphone4 retina display felbontását kapjuk, így nézve azért nem lennék erre annyira büszke.
Ahogy a BF3 fórumát nézem nem sokan nyavajognak mert 30 FPS fix van... Iw engine mégcsak nem is lett túl jól megírva, csak bizonyos fix fps számok mellett fut jól. Másrészt ha egyszer nem droppol az FPS mint a Crysis2 konzolos verziójában akkor miért kell egy kontrolleres valakinek 30-nál több? Szerintem ez mese, ha 30-ra lenne állítva észre se vennék.
-
teeem
aktív tag
Lehet hogy már csak megszokásból mondom, hogy kaki. Pedig még valamelyik cod hírnél írtam is, hogy egy kicsit fejlettebb jövőben játszódó CoD-nak, vagy MoH-nak örülnék, de ha így néz ki mint ahogy ebben a trélerben, akkor inkább ne. Bár azon jót mosolyogtam, hogy egyik pillanatban drón meg lépegető, aztán pacik meg cowboyok lődőznek hatlövetűvel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vico87
tag
Egy engine csere a teljes csapatot érinti, nem csak a programozókat. A saját munkamenetükhöz kell igazítani, vagy a munkameneten változtatni, ha nem pont ugyanolyan, mint az előző, ez sok idő és fejlesztés, főleg, ha az elmúlt x évben jól bejáratott és megszokott rendszert/módszereket kell átszervezni.
-
AS
félisten
Játszatok MW3 egyjátékos kampánnyal és utána BF3 kampánnyal... Nem minden a grafika....
-
Black Dragon
addikt
Grafika mint mindig most is csodás.

-
Keksz03
senior tag
válasz
Terrorista
üzenetére
ez a zéró színvonal kijelentés ez képlékeny dolog mert szerintem mindegyik résszel túltettek az azt megelőzőeken...jó story, kiváló rendezés, izgalom és a grafikát leszámítva elég látványos jeleneteket vittek bele!
én nem bánom h az alapok megmaradnak, nincs problémám a grafikával, látni a különbséget tárgy és ember között, addig is rá vannak kényszerítve h forgatókönyvet, a rendezést, a játékélményt fejlesszék mivel a grafika adott!nekem a grafika másodlagos! az h valami szép az határozottabban kevesebb ideig képes egy játék előtt tartani mintha egy játék felkelti az érdeklődést és a sztori magával ragad...de ez magánvélemény, nem egy újabb vita kialakulásának a táptalaja!

-
-
AS
félisten
INfo:
- döntések a kampányban amik befolyásolják a történetet (érdekes..)
- sandbox játékmenet (KODBAN?
)
- David Goyer a forgatókönyv író megint
- ikonikus főgonoszt akarnak (MW1-2-3 ban is az volt)Lehet mégsem lesz csőjáték annyira .....
-
Terrorista
senior tag
Miért beszéltem volna másról, amikor COD hír alá posztolok? Illetve amit írtam még nem zárja ki azt, hogy a többi játékban sincsenek ehhez hasonló megoldások, problémák.
A legnagyobb probléma nem is ezzel van, hanem azzal, hogy évről-évre zéró színvonalat megütő játékokat adnak ki a COD névvel ellátva. Úgy, hogy alig van valamicske változás, tulajdonképpen egy COD 1 szintű játék folyton "átszínezve" az éppen kitalált sztorihoz.
MW2-ig bezárólag mindegyik résszel játszottam és folyamatos leépülés volt észrevehető a színvonalban. Egy kicsit sem sikerült valami maradandót alkotniuk. Ezzel szemben egy Half Life 1-2, vagy fentebb említett játékok közül bármelyikében több potenciál és szórakoztató élmény volt, maradt meg mint ezekben az újabb COD-okban.
Akárhogy nézzük, jelenleg náluk a pénz miatt csak ez dominál: mennyiség > minőség. Ez pedig nagyon nincs így jól.
-
Petya597
tag
Szerintem ez több újítást fog hozni játékmenet és tartalom terén, mint az MW3 (10K -s MW2 DLC).
-
Keksz03
senior tag
igen, ezek közül a legújabb is 4 éves játék.
úgy mondta az illető mintha ez csak a COD szériára lenne igaz holott a Crysis 2-től a Battlefield-eken át a Medal of Honor-ig mindegyik ezt nyújtja már, sőt attól félek h a Far Cry 3 is erre a sorsra fog jutni pedig az első 2 rész valóban nem erről szólt...
-
Keksz03
senior tag
válasz
Terrorista
üzenetére
4-5 órás agyatlan csőpályákból felépített, agyon scriptelt, aranypapírba csomagolt, COD matricával ellátott sz.r.
a matricát leszámítva melyik nem igaz a többi FPS-re? vagy te játszottál vmivel amivel én nem?
-
@rglaaf
veterán
Kicsit bővebben a játékról[link] Enyhén spoiler veszély!!!
-
nanorambo
őstag
Szerintem csúsztak egy hónapot. Április elsején akarták ezt a videót kitenni nem május elsején.

-
Terrorista
senior tag
Már csak az a kérdés, hogy ez mégis mitől BO? Hisz itt LA-t ostromolják szarrá a videóban vagy az a lovagló jelenet a közel-keleten elégnek bizonyul a főcímhez? Na mindegy..
Ez kérem egy 4-5 órás agyatlan csőpályákból felépített, agyon scriptelt, aranypapírba csomagolt, COD matricával ellátott sz.r. Mindezt a jól megszokott áron 15 ezeré'.
Sok sikert annak aki az ilyet még megveszi!

-
AS
félisten
Nagyon jó végre nem rókabőr! Nekem tetszik kérdés hangok jok lesznek e majd. Muli is érdekes lehet. Lehet majd megveszem.... Igaz még több infó kell.
-
Löncsi
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Az óceánt el ne felejtsd.
-
Norb3rto
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Itt van hozzá ló

-
callmeakos
veterán
Most egyébként elkezdhetném azt, amit a sok hater a Crysis3-nál játszott el az íjjal kapcsolatba de inkább megtartom magamnak....

-
ribizly
veterán
Nos. Nekem megvan eddig minden része ennek a valaminek. A BO nekem tetszett. Rengeteget játszottunk a haverokkal. Az MW3-al nem bírtam többet játszani, minthogy a single-t kipörgessem, de a multiba nem voltam képes ~10 óránál többet beleölni (és már ennyi is fájt).
DE EZ
Eddig a Treyarch-t védtem, de láthatóan nagyon mellényúlnak most evvel a lépéssel. Az, hogy nem szebb az egyik MW a másiknál okés, de ez egyenesen rusnya. Komolyan mondom a régi Duke3D jutott az eszembe róla. Mik ezek a robbanások, mi ez a hányinger "grafika"?!?
Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni és tudom azt is, hogy ez konzolon tökéletes játékélményt fog adni (lesz minden benne, amire egy átlagos játékosnak szüksége van), de a konkurencia most vidáman készítheti el akármelyik játékát, az most szárnyalni fog (BF, MOH, Homefront, stb.)... Ezt nem hiszem, hogy lesz ember, aki annyira várja majd mint az eddigieket.
-
Findzs
addikt
van itt minden, lovaglás, robot fegyverek, repülőről lövölde

csak aztán nehogy sok legyen a jóból
-
batman91
őstag
Mi a büdös franc ez? Ekkora szart a világ nem hordott a hátán! Úgy érzem a codok már regóta halodoklnak, egészen pontosan a cod4 óta. Ezzel még 1-et belerugnak a cod frenchise-ba. Remélem minnél előbb rájönnek, hogy valami új címet kellene létrehozniuk, mert már ez szánalom amit művelnek. De addig úgy sem fognak amíg dől belőle a lé.
-
Cyberpunk
félisten
De nekik megvan a két fejlesztő brigádjuk. Szóval nyugodtan megléphetnék, a motor licencet. És akkor a fanyalgok egy része legalább befogná. A gond itt, az hogy nekik ez nem érdek, amíg évről-évre milliók veszik meg. Szerintem max a next gen. konzolgeneráció mozdíthatja el ezt az állapotot. Na ha akkor sem lépnek majd, az mátr tényleg szánalmas lesz.
-
Föcsök
aktív tag
Hoppá!!!! Engem most kurvára megleptek!!!! Nagyon tetszik, hogy meg merték ezt lépni, és a jövőben leszünk. Lehet ezután már végig ilyen lesz a cod? Hmm nem is rossz, nem vagyok igazi nagy codos csak a 2-vel meg a 6-al nyomtam sokat, és nálam a bf az első, de ez nagyon jó sztorinak bizonyul. "The future is black."
-
törölt tag
Ja, DX9 köv konzol verzióig, bár addig még kijön legalább egy COD, és ezek után tényleg nehéz elképzelni az új konzolok debütálásakor milyen COD-ot bírnak majd kitalálni ...
Ez a Trailer nekem csak azt teszi teljesen kézzel foghatóvá amit már hónapok óta mondok, miszerint elfogyott az ötlet..
amúgy engem kicsit meglepett, mert úgy gondoltam, hogy a sci-fi irányba majd az erősebbik csapat fog elindulni, az MW3 után... a BO2-től én az első öbölháborút , esetleg fiktív észak koreia küldetéseket vártam volna, de hát ezt kihagyták.
Amúgy anno ugye próbálkozott az EA is ilyesmivel Battlefielfd 2142, nem aratott osztatlan sikert.
-
oneiros
tag
Már kb fél éve kijött az idtech4 forráskódja, szóval jöhetne már egy újraírt IW engine, ha ez heggesztik tovább.
Új motort szerintem csak az Xbox720 érkezésével fog kapni(ha kap egyáltalán), hogy pistikék megint padlót fogjanak.
Vico87:+1 de ugyanez igaz más kiadókra is(EA-NFS)
-
digio1995
csendes tag
Nekem a témája bejön (szeretem a jövőben játszódó lövöldéket), kíváncsian várom hogy a COD alkotói mit tudnak kihozni ebből.
-
Anubiss
tag
Future Warfare Terminátorral nyakon öntve... Hmmm. Meglátjuk mi sül ki belőle.
-
Vico87
tag
Jó eséllyel nem lenne kidolgozottabb, mert a plusz idő a motor megismerésére és testreszabására menne el. Egy ránézésre kb. ugyanolyan új epizód jönne ki, mintha nem cseréltek volna engine-t.
A dolog rossz oldala, hogy szerintem ebben nem ők döntenek, hanem az Activisionös fejesek, akik ezt látják:
- kiadunk ugyanolyat évente, kb fix költségért, kb fix bevételért (ami most van)
- cserélünk engine-t, kihagyunk egy évet, elsőre egy kb ugyanolyan címet fogunk kiadni, aztán jönnek a jobbak évente ismét (egy évnyi kiadás lesz pluszba és egy új cím bevételét bukjuk az előzőhöz képest)
- cseréljünk engine-t és csináljunk egy nagyon tuti játékot, de az akár 3-4 év is lehet (több évnyi plusz kiadás és több címnyi bevétel kiesése).
Ezekre rá se néz egy közgazdász , mert tudja, hogy az első a tuti. A pénz beszél, szokjunk hozzá. Ráadásul ott van a kockázat, hogy nem válik be az új engine, akkor a ráfordított idő és pénz meg a levesbe.Persze mindez addig működik, amíg van x millió elvakult fan, akik megveszik első napon a legújabbat.
-
Ryder62
őstag
Jaj, istenem, megint kezdődik a sz*r dobálás [sóhaj]
-
Xaels
félisten
140 óra lepkefing. COD4-ben majdnem 2000! órám volt mikor abbahagytam...
Az, hogy nem találkoztál sokkal az vagy szerencse vagy csak nem vetted észre... Az évek folyamán sokan fejlődtek olyan szintre, hogy nehéz megmondani, hogy csalnak. Sokat olvastam az MW3 topikot is és rendesen még a tapasztalt játékosok is egyöntetűen belátják, hogy túl sok van belőlük.
-
Keksz03
senior tag
Nem kell vele játszani, nem kell megvenni! Ott a BF3, MoH...lehet azokkal játszani, akinek megfelel a "gagyi grafika" és a "futószalagon évente kiadott" játék az pedig majd fog...sooooooo simple!
szerk.: több mint 140 óra multi alatt egyszer találkoztam cheaterrel azt is egyből kivágták...
-
Xaels
félisten
És? Akkor véletlenül nem tudnák futószalagon kiadni évente... Jönne egy jobban átgondolt és kidolgozott rész 1,5-2év elteltével.
(#51) Keksz03: na igen ilyen egyszerű. Aki meg megveszi az legyen felkészülve a sok csalóra és, hogy 1 év múlva már teljesen le lesznek sz@rva. PC-n még előbb is...
-
Vico87
tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
A licenceléssel az a baj, hogy meg kell ismerni egy új motort, ami elég sok időbe telik, mert nem elég összepötyögni benne valamit, hanem alaposan meg kell ismerni, ha AAA játék készítése a cél. Super Mariot bárki összelapátol UE3-mal, ehhez nem kell alapjaiban megismerni a motort, de egy CoD-hoz igen.
-
Balika23hun
aktív tag
Én a cod4-el kezdtem az volt a legjobb cod sztem (bár az 1-el nem játszottam), utána vettem meg a cod 2-öt kíváncsiságból az is nagyon tetszett.A Cod 5 (WAW) lett a második kedvencem, a pályák hangulata nagyon magával ragadott (főleg azok ahol az amcsik a japcsik-al harcoltak).Az MW2 egy kalap ... volt, a lobby-s rendszer egy vicc és életemben nem láttam annyi csalót mint abban, a multis pályák kicsik és rosszul megcsináltak voltak.
Aztán jött a BO, a story-ja nagyon bejött és a multija is tetszett volna ha a játék nem lenne annyira bugos.Az első patch-ig játszani se tudtam vele.Csaló érezhetően kevesebb volt mint az mw2-ben.Ezek után az MW3-hoz már nem volt gyomrom (még a 4k-t is sokalltam az orosz kulcsért).
Ez a cod viszont kicsit felcsillantotta a szemem mert szeretem az ilyen jövőben játszódó dolgokat.Reméljük a Treyarch ezúttal nem felejt el optimalizálni és a bogár irtást se a játék megjelenése után kezdik el. -
Gilberto
aktív tag
Ezmiez? Mi a büdös franc akar ez lenni? Nevetseges ez az egesz. Egy ujabb bör, amit a Stevenökröl le lehet huzni... Trailer alapjan meg a gyengebbnel is gyengebb. A BO se volt egy nagy eresztes, de ezt mar nem lehet szavakkal leirni...
-
Cyberpunk
félisten
Licencel egy másik motort, ennyi, ha nem akar nulláról fejleszteni egyet. Azért ha valakinek van erre pénze az Acti.nak igen. De akkor már nem lenne egyszerű gyártani a részeket. Szóval megértem. Így már úgymond kész dolgokból tudnak "alkotni". Mert néhány pályát nem nagy cucc összedobni. Meg új karaktermodellt.
Szerintem a WaW multija a jó az olyan beteg.
De nálam máig az abszolút favorit a cod2. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vico87
tag
Mindenki sír, hogy "régi az engine", "szar az engine", mintha tudnátok, hogy mivel jár egy engine lecserélése.

#42 oneiros: Tényleg. Lehet, hogy két Transformers között hobbiból ilyeneket is vállal.

-
riedgras
tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Szerintem viszont a BO-nak sikerült a legjobban a multija

-
oneiros
tag
A trailer pontosan olyan, mintha Michael Bay rendezte volna.

-
LackoMester
addikt
Visszatekintve ami a ( PC- s ) COD sorozatot illeti ( mulitból kiindulva ), egésszen a COD4- ig nem volt gond, utánna a WAW, amit már ugye a Treyarch fejlesztett, na ott kezdőttek a gondok, bár az MW2 is nagyon jó lett, de utánna BO pocsék, és az MW3 lényegében egy MW2 klónba újra visszatért, ami nekem nagyon is tetszik,másoknak nem, tudom sokan többet vártak, de ez van. Én lesz... milyen motor hajtaj, csak jó legyen.
Na, de ez a BO2, hát ez már sokk. -
callmeakos
veterán
Hát e tréler után ez lett "urrá" rajtam....
-
JSaN
addikt
roviden:

-
Keksz03
senior tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
BF3-ba magasabb felbontásnál microlagg érzékelhető ott szvsz hátrány ha nem lövi be valaki a vsync-et!
Én eladtam nemrég a 7970-et mert se játék amihez kéne, se értelme ekkora erőnek!
most HD3000, illetve a napokban jön egy GTX560 DCII, Diablo 3-at meg már megvettem, csak a 15. éjfélt várom!
-
riedgras
tag
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee.............

MIért kell elb.szni az egyik legjobb COD-ot? (Szerintem a legjobb, és mielőtt bárki belekötne, én is az egyen tanultam meg játszani)
Ez inkább ultramodernwarfare.... -
Cyberpunk
félisten
Pontosan, CoD multiban köztudottan 100 fps felett érzi jól magát, nagyobbat tudsz ugrani meg ilyenek. Viszont egy BF3 például (ezzel sem játszok) tökéletesen elvan 50 körül is multiban.
Ja és hogy mennyire nem hat meg a grafika az az is bizonyítja, hogy nagyon várom a 15.-ét a Diablo 3-at.
-
Xaels
félisten
Azokban a régi játékokban több volt a tartalom mint ezekben a...
Amúgy meg nem azért kéne új motor, hogy sokkal szebb legyen hanem azért, hogy ne megjelenés előtt árulják már hozzá a csalásokat például. Azon kívül meg, sok játék hoz ennél komolyabb külsőt és mechanikát ugyanilyen gépigénnyel csak ott a csúszkákat nem kell/szabad maxra húzni. Megvan a kívánt kinézet és az fps szám is. Bár más motoroknál kisebb jelentősége van annak az értéknek...
-
Mikor lesz már vége?

-
Keksz03
senior tag
válasz
UnSkilleD
üzenetére
1. nekem nem volt csalódás!
2. nem kötöttem bele, leírtam a személyes véleményemet egy játékról ami szép de SZVSZ szar, ő nem tudom h kedveli/nem kedveli, tehát nyugodtan leírhatod h az MW3 neked 5 perc után unalmas volt, az én hsz.-em lényege az volt h hiába szép vmi az édes kevés kivétel pár embernek akik erre verik!
3. a cod grafikáján azért lovagolnak mert ha kijön egy hír a játékkal kapcsolatban akkor az emberek felében felüti a fejét vmi kényszer h fikázzák a grafikát...teljesen mind1 milyen környezetben kerül elő, mindig ide lyukadunk ki...nem értem miért kell ezt folyamatosan leírni!
évek óta ugyanaz a motor, tudjuk, feltűnt mivel MÁR ÉVEK ÓTA EZ VAN! csak vannak emberek akik imádnak feszültséget kelteni meg fikázni...ez itt a gond! -
Cyberpunk
félisten
Egyrészt amit az előttem szóló is mondott.
Engem sem hat meg a grafika, de amikkor évről, évre ugyan azt adják ki. Az számomra nem sokat ér egy idő után. És a CoD-ot nem csak grafika téren érinti ez.
Azért vicces hogy leszarozod a C2-öt, de azt már nem ismeri el, hogy egy csőjáték az összes Cod.
-
UnSkilleD
senior tag
nem hiszem, hogy élvezik az emberek hogy minden évben újabb csalódással kell szembetalálkozniuk
az meg hogy valakinek a jó grafika elég meg magánügy és ízlés dolga, én sem kötök bele abba hogy neked tetszett a mw3 (ami sztem egy szarkupac volt és 5 perc után ásítoztam), szóval te se tedd
a cod grafikáján azért lovagolnak az emberek mert az az egyik leggyengébb pontja a sorozatnak -
Keksz03
senior tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
max neked nem üti meg a mércét...rengeteg ember tud még ma is órákat eltölteni régi játékok előtt amiknek "gagyi" a grafikája...h miért van ez? azért mert nem a grafika a fontos!
felőlem pálcikaemberek is lehetnének ha le tud kötni...csak engem idegesít ez a buta felfogás h a grafika mindenekfelett? crysis 2 is bírta nálam vagy 1 órát pedig 3 monitoros eyefinity-n is kipróbáltam...szép szép csak egy kalap szart nem ér mert egy buta és gagyi játék...innentől kezdve nézhet ki bárhogy, nem arra van egy játék h benyomom és nézelődök szvsz! -
Logen88
aktív tag
a trailer után annyi biztos, hogy a single részt kihagyom. nem tudom, hogy ezután a rész után milyen lesz a következő cod, de ez a jövőbeli hülyeség engem nem érdekel!
-
infectedmann
őstag
Egyelőre úgy néz ki, hogy nem a grafika viszi majd a hátán a játékot, úgyhogy ez után már csak a sztoriban lehet bízni. Amúgy jó lett volna valami full CGi trailer, ezzel eddig nem győztek meg.
-
Cyberpunk
félisten
-
fillesy
csendes tag
A Black Ops fényévekkel jobb volt mint amilyen a fostalicska MW3 lett úgyhogy én bízok a Treyarch-ban.
A motorral kapcsolatban pedig csak annyit: hihetetlen hogy az emberek képtelenek megérteni mi az hogy 60 képkocka másodpercenként a jelenlegi, 2005 november óta változatlan hardveren. -
Keksz03
senior tag
nem tudom miért élvezik néhányan h idejönnek és szidják a grafikus motort...kit érdekel h ugyanaz évek óta?
elég szomorú h sokaknak akkor jó egy játék ha szép, gondolom ennyi elég is nekik, az se baj ha tartalmilag egy hulladék, de menők vagytok mert fut fullon a krájzisz meg nyomhatjátok a benchmarkokat ezerrel!
Az összes COD játékot végigjátszottam, MW széria nagyon tetszett, jó sztori, jó rendezés, végig lekötött! BO-tól féltem h akkor ez most mi lesz, végül az lett a kedvencem...izgalmas volt a single, jó a multi! én ennyit akarok egy játéktól... -
FrozeN`
tag
Miért nem hagyták abba a sorozatot a CoD 2-nél? Miiiiiiiééééééééééééért? ...
-
Balika23hun
aktív tag
Az útcsó Cod-ot már nem vettem meg és a BO 1-et is megbántam de ez a future cod felkeltette az érdeklődésemet.Csak sajna attól félek hogy PC-re megint egy bugos konzolport-ot kapunk.A grafikát leszarom milyen ha jó a játékélmény.
-
Cyberpunk
félisten
Hát ha ebből indulok ki, itt új grafikus motor nem nagyon lesz.
Egy újabb rókabőr. 
-
dokee78
félisten
Hát ez nem igazán illik a CoD szériába,legalább is szerintem.
-
Sontir Fel
őstag
A lovak mozgasa kicsit mokas, lehet kar eroltetni az ilyen dolgokat

-
LackoMester
addikt
Mint ősCODos, hát nemtudom, ez így elsőre egy nagy maszlag. Meglátjuk, majd multivideók alpján eldől minden, addig meg aloha.

-
Xaels
félisten
Érdekes egy trailer meg kell hagyni. Tipikus Treyarch munka. Egyéni ötlet nem sok, de legalább próbálnak olyasmiket bele tenni amire harap a "nép".
Az, hogy nem raknak alá új motort az semmi más csak profitmaximalizálás. A jelenlegi konzol generációra is van több olyan Engine ami lenyeli ezt oda-vissza csak akkor ugye nem lenne elég ez a pár hónap új rész összedobására. Személy szerint nem hiszek benne, hogy új konzol generáció megjelenésével új motort is fognak használni. Így is veszik mint a cukrot akkor nem mindegy? Arról nem beszélve, hogy az Activision/Treyarch/IW tulajdonában nincs új Engine Licensz és nem arról híresek, hogy teljesen saját anyaggal dolgoznak.
-
LW
őstag
Már a trailer is mutatja, hogy minijátékok csomagja.
Lovagolj lovon, lőj repülőből, blah... -
ProEvoFan
nagyúr
Összelopkodtak minden stílust; Halo, Gers of Wars, Killzone.
Az epikus (?, blöheee) jelenek, lassítások megmaradtak.
Nem baj, 20 millió ember úgy is megveszi, mert CoD.Ha csirkre fps háború lenne CoD névvel, azt is megvennék. -
SQX_Barto
addikt
Nem mindenki csak a grafikát ajnározza,bár ebben a részben sok potenciált nem látok (részemről az első része is gáz volt).
Egyszer talán majd ezt is végigszenvedem single-ben unalomból meg kíváncsiságból
Az MW sorozat meg az előtte lévők úgyahogy tetszettek (majdnem mind meg is van Steamen), de a Black Ops meg a WaW nem, gyanítom ez sem fog... -
xxSanchez
őstag
Hát én eléggé egy másféle codra vágytam... Nagy kár, hogy még mindig ugyanaz a motor van. Igazán lehetne már valami nagyobb változás.
-
Manbal
senior tag
egyszóval: LOL
nem elég hogy ugyan azt az agyatlan lövölde bullshitet kapjuk, még a grafikai motor is marad, összehasonlíthatatlan az idén érkező legújabb medal of honorral...

-
hommeros
őstag
Micsoda időutazás és Ön ostorozás ez a videó, ha azt nézem, hogy a jövőben játszódik a videó, és a múltat idézi minden eleme. (legfőképp a grafika
) -
Löncsi
őstag
Zsír tréler.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Star Wars Outlaws teszt
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hálózati / IP kamera
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Asus V16 V3607VH-RP013W fekete gamer laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot Hekate RP2040 Picofly üvegfóliás, számlás, dobozos
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

hát igen, megesik, épp ezért futok mindig a másik irányba ha látom merre indul a tömeg illetve ha odajön vki mellém már menekülök is mert csak a halált vonzzák, másra nem jók! 

jó motornak köszönheti a sikerét