- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Adott egy lefelé végtelenségig osztható BTC, ami deflálódik, tehát mindenkit arra ösztönöz, hogy megtartsa és ne költse el, tehát (mivel korlátozott mennyiség áll rendelkezésre) egyre kisebb rész elérhető hiszen mindenki megtartja. Mégtovább osztják a forgalomban lévő kisebb részt, mégjobban erősödik, pontosabban nem erősödik, csak méginkább túlértékelt lesz, azaz méginkább tartja mindenki. Ki fogja tudni mikor kell eladni?
Mi van ha én egy állam vagyok és ez nekem nem tetszik és megvárom amíg felerősödik, aztán bedobok a sajtómmal egy kacsát, ami miatt mindenki egyszerre akar majd BTC-t eladni? Mondjuk hogy feltörték, vagy hogy mindenkit azonosít valaki vádalkuban, vagy adóvizsgálatra nyílik napokon belül lehetőség, szóval valami fincsit... Lesz annyi kokótok srácok?Vagy csak huss...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest