Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
válasz
Synthwave #54 üzenetére
Az a baj ezzel ,hogy Sandy/Ivy Nehalem alapú de Sapphire Rapidssal teljesen új architectúra köszönt be elhagyják az x86 vonalat. Így nem biztos ,hogy olyan időt állóak lesznek már Nehalem alapúak és lehet az i3 i5 i7 i9 elnevezéseknek is búcsút inthetünk. Elvileg Ice Lake kiamarad és a Tiger Lake lesz az utolsó Nehalem alapú
ráadásul utasításkészletek is minden gennél ujabb és ujabbak jönnek be
-
válasz
Synthwave #47 üzenetére
"Másrészről ha ilyen összegekért vennék processzort, akkor nekem már megérne párezer forintot egy nem szokványos csomagolás, ami úgyis látható helyen végzi."
Na, valahol errefelé lehet az alapvető eltérés köztünk. Szerintem a TR doboza is felesleges fingfogás, mert én nem azonosítom magam azzal, hogy díszdobozban jöjjön egy használati tárgy. A tényleg csúcs szinten én is tudom értékelni a körítést - pl. egy Cray XMP az valóban egy iparművészeti remek a mai napig, na de egy procidoboz...
Hát, lelked rajta.
-
Chaser
legenda
válasz
Synthwave #54 üzenetére
Sokaknak nem opcio a hasznalt - plane dragan -, a legnagyobb baj, h senki nem garantalja h ket het utan nem kakukkol
Nem lehet kiindulni sandy erabol, mintha cpu fronton egy technikai robbanas lett volna tavaly, azt a sandy korszak meg sem kozelitette
10 ev mulva beszeljunk errol
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Saját kamerahardverrel készül a OnePlus 15?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Gumi és felni topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest