Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem tudom, hogy a procinak mi köze van ahhoz, hogy milyen a doboza, és én mit gondolok róla.
Ha lenne is bármi, akkor is még vagy 10 évig ellennék egy i9-9900K-val. Másrészről ha ilyen összegekért vennék processzort, akkor nekem már megérne párezer forintot egy nem szokványos csomagolás, ami úgyis látható helyen végzi.
Nagy divat lett mostanság az Intel köpködése, aztán mégis egy 6 (!) éves i7-tel semmi igényt nem érzek arra, hogy váltsak (nyilván nem folyadékszimulációt végzek a sufni tövén), és valószínű, hogy még legalább 1-2 évig nem is fogok - a S1155 nagy húzás volt a kékektől. Persze lehet én is csalódottabb lennék, ha mindig minden újdonságra húbelebalázs módra ráugrottam volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- BIOS topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- I7-3770
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest