Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmister
senior tag
Nem tudom miről beszélsz.
Az AMD kijött a 290X-el októberben, az NV rá pár héttel válaszolt a 780TI-vel, ami hasonló fogyasztással még mindig nem volt elég arra, hogy magabiztosan megverje. Ezért volt kénytelen minél hamarabb kihozni egy új generációt a Maxwell személyében ami már a második válasz volt ugyanarra a kártyára, és így 1 évvel később sikerült lenyomniuk.Óriási technológiai fölény, mondhatom.

Ezek után nem értem az ilyen kifejezéseket, hogy "tegyen le valamit az asztalra", vagy a sokak által hangoztatott "le van maradva". -
Xmister
senior tag
Köszönöm az infókat, de félre értettél.
Én arra gondoltam, hogy nem értem, miért mondják azt, hogy késésben van az AMD, amikor átlagban eddig is hasonló időközönként jelentek meg az új generációk.Viszont eddig ez a legpontosabb infó a megjelenésről, szóval köszi mégegyszer.

-
Xmister
senior tag
Ahoz kepest csikszelesseget se valtottak, es nem vadi uj GPU-kkal jonnek, csak a jelenlegiek tupirozott valtozataival igenis kesesben vannak.
Várjuk meg azokat a kártyákat mielőtt ítéletet mondunk felettük.
Engem pl. nem érdekel, hogy teljesen új a chip design, vagy "tupírozott". (Bár a GCN 1.3-as fejlesztéseket nem degradálnám tupírozásnak...)
Ha hoz egy 40-50% gyorsulást, akkor részemről lehet az egy 10 éves chip is tündérporral behintve.
Egyébként én sem értem ezt a késést. Az elmúlt években mindig váltotta egymást a 2 gyártó fél-1 éves intervallumban, most sincs ez másként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest