Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• TTomax

félisten

válasz Xmister #233 üzenetére

Hát igen,csakhogy a 780Ti nem desktopról jött,nem is játékra készült az igazán,nem úgy mint a GCN. :) Ennek fényében mégis befogta,söt...A maxwellröl meg nem felejtsük el,hogy azonos csíkszélességen van a másik két versenyzővel,és a következő sorozat közép/felső középkategóriás tagja..

• Asbee

veterán

válasz Xmister #233 üzenetére

Nem beszéltem technológia fölényről, a gcn technikailag jobb, csak ez a nagy többséget nem érdekli. Ne viccelj a 780ti ref kapásból 10-12%-ot vert a 290x-re a customok meg inkább 20%-ot. Az felejted el ez a gm204 ez közel sem a felső kategóriája az nv-nek. Ez a 670, 680 folytatása igazán. Ahhoz képest így is csúnyán odaver a 290-nek és X-nek. Halk, hűvös erős. Nekem magyarázhatod nyugodtan, végiglépkedtem mindkét oldalt, tapasztaltam nem csak teszteket olvasok.
    Közel sem csak arról van szó melyik melyiket nyomja le. Mindig ide terelitek a témát. Egyszerűen amd-nél sok duma kevés a bizonyítás. A felhasználóknak pedig az kell.
    Megint csak nem mondtam olyat, hogy tegyen le az asztalra. Azt mondtam letenni valami gyakorlatit az asztalra. Mantle is jól hangzott csak a ref 980-al több fsp-em van bf4 ben dx alatt mint 290x-el mantle alatt.
    Én arról nem tehetek, hogy ülnek a fenekükön és nem jönnek ki semmivel. Ebből van elege mindenkinek amit gazdasági helyzet is jól mutat. (Na meg nem lenne rossz, ha a következő szériában nem 2-3 modell lenne ami bátran kényelmesen használható extra házhűtés, vagy durva hőmérsékletek nélkül)
    Nekem a 290 első napos vétel volt vizezve, mert nagy lehetőségeket láttam benne. Ehhez képest nagy semmi lett belőle.

Új hozzászólás Aktív témák