- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike20
senior tag
Valahol olvastam lesz rá Oreo is....
-
Alister71
nagyúr
Ez a T3 8 nagyon jó tablet. Gyakorlatilag mindenre alkalmas amit gondoltam, nagyon jó az ára is. Ajánlott vétel.
-
Alister71
nagyúr
válasz
24/7 online #96 üzenetére
3 napig használtam a 7-est, szóval nem kell bemutatni. Az egyetlen előnye, hogy nagyon kicsi, oldalt egész vékony kávákkal.
-
-
24/7 online
csendes tag
Igen az mar eleg jo. En a 10est vettem de kijelzo meretet leszamitva nincs kulonbseg. Simcityvel szoktam jatszadozni.
-
FNZ
őstag
hali!
szerintetek mediapad T3 8.0 16 GB megéri? jó készülék és tényleg android 7 van rajta?
gyereknek lenne játékra. esetleg gps-t használnám néha kocsiban. -
aerosmith
őstag
rájött már valaki hogy lehet az SD kártyára áttenni az alkalmazásokat?
-
DS39
nagyúr
Az vajon miért van hogy ha törlök egy nagyobb videót, akkor nem szabadul fel azonnal a tárhely?
A gyári fájlkezelő és a total commander is változatlan szabad helyet ír ilyenkor. Egy újraindítás után már jól mutatja.
T3 8.0 (wifi only) -
Alister71
nagyúr
Üdv. Vettem egy T3 7-es példányt, arra ami a neve, médiát nézni. Viszont az a gondom, hogy you tube videóknál max 480p-t enged beállítani. Ilyen felbontása van a gyerek Lenovo Tab3-jának is, ott 720p 60fps a max. Itt hogy lehet ugyan ezt elérni?
-
24/7 online
csendes tag
Lenovo szervizhattere csapnivalo azt semmikepp nem ajanlanam. En ezzel a mediapad t3 10essel nagyon elegedett vagyok. Probaltam lenovo 10es tabot. Hat az is tetszett.
-
pulffy
őstag
Sziasztok. Szerintetek ez vagy a Lenovo TAB4 8... ?
-
Sanyi.mTs
addikt
én egy ilyen Slim Smart Leather Case Stand Cover-t vettem. az okossága annyiban merül ki, hogy van mágnes a tok szélén és az magához vonzza a fedlapot, mikor lecsukod. A képernyőt viszont nem zárja le lecsukáskor. 2K-t megért.
-
24/7 online
csendes tag
A hangszoro szepen szol na most hogy alul van en bekapcsoltam a kepernyo elforditasat es felulre kerult a hanszoro elfordult a kep. Megoldottam. Nem eszleltem erosebb recsegest max hangeron. Szep a hangja. De max hozza parositassz egy bt hanszorot es megoldottad.
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Hogyan szól a hangszórója(10 coll)?Mivel itt alul van csak egy.Kihangositva is jól llehet hallani telefonáláskor?Lenovo tab4-nél jobb?Köszi.
-
24/7 online
csendes tag
Mindog fekete x volt a jobb felso sarokban. Vagyis ujra kellett telepitenem oket de telora. Gondolom itt se lenne jobb....
-
24/7 online
csendes tag
Nem tudom de nekem nem mukodtek az sdre rakott alkalmatasok sonyn.
-
aerosmith
őstag
tudja valaki hogy lehet SD kártyára átpakolni az alkalmazásokat? remélem nem feleselegesen vettem egy 32gigásat...
-
szabacsik
őstag
Jött frissítés .
-
24/7 online
csendes tag
A lassú töltésre a következőt találtam:
Why does my tablet charge slowly or not charge at all when using a high-powered car charger?Cause
When using a high-powered car charger, charging may be affected if your tablet is in navigation mode or running high power consuming apps such as videos or games. Additionally, if the battery temperature rises above a certain level while charging, the charging current will be limited, resulting in a slower charge.
Solutions
Close any high power consuming apps that are running in the background. If you are navigating while charging your tablet with a high-powered car charger, opening a video, game, or other high power consuming app may limit the charging current and slow down the charging speed.
Adjust the temperature in your car. For safety concerns, the interior of your car should not be too hot (above 45°C) or too cold (below 10°C) while charging. Charging outside of this range may affect the speed of the charge.
Using a non-Huawei charger may result in a slower charge due to compatibility issues. Also make sure that the tablet is properly connected to the charger and charging cable.
If the issue persists, contact your nearest Huawei service center for assistance. -
24/7 online
csendes tag
Halló!
Csak az első kávém készül. DE régebben volt valami olyan hír, hogy az adott memóriának bizonyos sebesség követelményt el kell érni. Tehát nem lehet hogy a lassabb memóriakártya miatt nem teszi oda a programokat? Csak egy gondolat volt. Nekem egy korábbi telefonomban volt memóriakártya de nem volt jó ez a funkció. Volt hogy miután átpakolt néhány alkalmazás fájt sd kártyára mindig összeomlott vagy halványan jelölte az ikont, hogy az alkalmazés nem működik! Nem biztos, hogy jó ötlet sd kártyára pakolni az alkalmazásokat.
-
kispe82
tag
válasz
vajaszsemle #69 üzenetére
Ha ezt nekem szántad akkor sajnos nem talált. Nem ez volt amit láttam.
-
Imike20
senior tag
válasz
vajaszsemle #70 üzenetére
Én megmondom nem is foglalkoztam még ezzel! De majd meglesem nekem egy 32gb sd van benne filmeknek!
-
vajaszsemle
csendes tag
Segítséget kérek: megvettem ezt a 8-as H. t3 tabletet 16gb beldő memóriával.
Van rajta olyan opció a beáll./ memória tárhelyben a tárhely beállításánál.
Ki lehet választani az alapértelmezett helyet.
Hiába választottam ki az sd kártya helyét , az újraindítás után igaz már azt jelöli az új helyet (úgye mindenki szeretne az sd kártyára pakolni mindent hogy több helye maradjon a belső memóriában)de mégse tudok átrakni oda semmit.
Tud valaki valamilyen megoldást erre hogy setleg az alkalmazásokat hogyan lehet állpakolni az sd kártyára hogy ne a belső memóriát foglalja el?
Gondolok itt legalább az utólag telepített játékokra .
Valakinek egyáltalán sikerült?
Köszönöm a segítséget. -
Strangers
tag
Sziasztok!
Tud valaki T3 10" hoz itthon kapható jó tokot? -
droti25
őstag
Utólag rájöttem, hogy only Wi-Fi változat
De köszi a segítséget. -
szabacsik
őstag
Valaki használja a LightFlow-t az értesítő led kezelésére? Sony-n simán jó itt viszont vannak színek amiket nem akar megjeleníteni. Van valami plusz beállítás amit kihagytam?
-
kispe82
tag
Hali! Nem tudja valaki véletlenül hogy hol találom meg benne a huawei készülékek közötti adatküldés opciót? Tegnap valahol bele futottam, most meg az istenért sem találom sehol.
-
smith1985
csendes tag
Sziasztok!
Tegnapelőtt én is vettem egy 8"-os T3at. Az eddigi benyomásaim nagyon jók. Wifi nagyon jó, onnan ahol eddig más eszközeimmel csak 1-2 csík volt, most kétszer annyit mutat ez a tab és stabil (elég távolról használom a hálózatot). Kijelző nagyon jó, egyedül csak a fényérzékelő hiányzik, viszont plusz pont az értesítési led miatt. 64 GB-s kártyát gond nélkül kezeli, a gyári 16-tal együtt nekem bőven elég. Akkuidő nagyon jó. Igen intenzív használat mellett is bőven kibírt másfél napot. -
-
aerosmith
őstag
Akit érdekel:
Bootloader nyitása egyszerűen a Huaweinél kell regisztrálni és kérni tőlük kódot.
Rootról ennyit találtam:
HUAWEI AGS-W09 (Build: AGS-W09C100B002) #Android 7.0 Now Supported for #Root at http://www.SRSRoot.com
Appot még nem próbáltam elvileg ingyenes. -
blakey
titán
Annyi van, hogy kipróbáltam talál-e jelet vagy sem. Első indítás eltartott kb egy percig utána rengeteg jelet talált és szépen tartotta, de ennyi. Autós navigácóra a beépített navit használom. Enyém nem LTE képes, én is tőlük vettem, azért nem azt választottam LTE-set, mert csak 1 lett volna és ilyenkor a kisördög nem alszik, hogy mi van ha visszavitt, stb, egyébként, meg bármikor tudok netet osztani a telefonnal ha arra lenne szükség. ahogy látom, már kifutott terméknek jelölik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hét- és nyolchüvelykes változatban is meg lehet venni az alsó-középkategóriás táblagépeket, Kirin lapka helyett azonban MediaTek és Qualcomm figyel bennük.
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest