- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
A hazai tobbsegre gondoltam ahol van a videoban 5 reklam meg konyorges a feliratkozasert, likert.
Na, ők azok, akik nem is keresnek kb semmit sem.
A streamelés is olyan műfaj, hogy szinte az összes bevétel a nagymenőknél köt ki, a többieknek csak morzsák jutnak. Szóval ingyenélők itt sincsenek, aki tehetséges, belerak egy rakat munkát és még szerencsés is, az pénzt keres, a többiek meg nem. -
Béééla
őstag
Távoktatást csinálok, oda is jó ám egy igényes mikrofon, esetleg egy jó kamera, bár rajtam kívül senki se szokta bekapcsolni.
Sajnos hiába toltam le egy teljes tanfolyamot YouTube-on, rétegigény.@Semplar
3 rongyért nem kapsz lámpát. Nem rossz a körlámpa, de maradok a "sima" lámpáknál szereléshez. -
Aprósólyom
addikt
Fején találtad a szöget.
Egy-egy kreatív és nagyon változatos magán csatornát és az esport közvetítő csatornákat leszámítva az egész streaming világ kb. bulvár sajtó minőséggel egyenértékű.
Kicsit side topik, de azért párhuzamot lehet vonni, hogy vicces, úgy unblokk szeretik szidni a közmédiát az "értelmiségiek" (akik egyébként ugyanúgy trash tartalmat gyártanak a streamre), de ha összevetem a twitchet az M5-tel, akkor akkor az M5 hosszú körökkel minőségibb, ami nem csak a büdzsén múlik, hanem pl. kompetencián és akaraton. pl. hasonlós stílusban (pl. video blog) youtube 1-1 kisebb csatornán értelmesebb és komplexebb gondolatmenetben értekeznek hétköznapi problémákról, mint mondjuk egy streamer podcastben. De ha másért nem, azért értékelem többre, mert szabadidőben készített videó értelmesebb, mint amit a streamer fő munkaidővel előállít. Én a mai társadalomra már úgy tekintek, mint amelyik már fél lábbal belépett az idiocracy korába. És ez nem túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A márka egy kezdő tartalomkészítőknek szánt kamera-világítás-mikrofon összeállítását próbáltuk ki.
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest