Új hozzászólás Aktív témák
-
bendegruz
őstag
[ITT] Vannak a specifikaciok.
Szerintem az a 3000 dollar az alja és a teteje 4000 felett lesz…Asus Rog Strix Scar III
-
bendegruz
őstag
-
bendegruz
őstag
nagyon nem is lőttem mellé
ROG Zephyrus Duo 15 starts at €3,999 (US$4,430)Asus Rog Strix Scar III
-
bendegruz
őstag
az a zephyrus duo.... eszmeletlen innovativ
csak az ára lesz vagy másfél milla...Asus Rog Strix Scar III
-
Prof
addikt
Szokasos felhozatal csinalhat az amd akarmit, mutatoba hoznak par peldanyt azt a 95% a notiknak ugyanaz a regi lehuzos Intel...
Ahogy szoktak meg egy rogban is hulladek kijelzo van az egyszem amd-s gepben...
-
Meridian
senior tag
Jöhetnének a tesztek a Prohardveren is, azúj ASUS laptopokról, és legfőképpen a 4900HS AMD-s CPU-ról...
Itt egy teszt, a laptop agyonveri a 3600X-et Cinebench R20-ban! (na meg a legbrutális intel CPU-kat is megszorongatja...LOL!) -
törölt tag
válasz #21180672 #13 üzenetére
Nyilván pont az az értelme ami egy bármilyen más laptopnak. Mobil. Attól hogy gémer és mondjuk akár játszani az asztalnál billegér monitoron működik, még fel tudod venni, és elviszed előadásra, kanapéra, haverokhoz lanra egy táskban, akármi. a g14 kb 10 órát elvan aksiról irodai használatban, azzal már el lehet lenni töltő nélkül is egy darabig.
-
törölt tag
mi értelme van a gémer laptopoknak? ha gamelni akar akkor úgyis van dedikált kijelzője + perifériák akkor miért nem lehet összerakni egy itx asztali gépet?
-
gabriel26
tag
Regebben mindig megszivtam ezekkel a gamer laptopokkal (mert soha nem koltottem ra eleget vasarlaskor)
Tul melegedtek, allandoan vissza vettek az orajelet stb.
Par honapja vettem egy Zephyrus gx531-et es eletem legjobb vetele volt. Hiaba a slim dizajn, soha nincs bajom a homersekletekkel. I7+rtx 2070
Akinek van ra penze ezekkel tenyleg nem lehet melle nyulni.... -
törölt tag
gondolom közel 1M az áruk
-
gerii
addikt
Az a G14-es noti elég faszának tűnik, és van már róla teszt is a neten.
Az itthoni árára leszek kíváncsi -
sagit
veterán
AMD-hez miért a 2060 a max?
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Vrael156
újonc
Szerintem lemaradtam egy kicsit, sokat fejlődött a világ: "Lesz gombonként beállítható RGB, három M.2 foglalat, 300 MHz-es kijelző is." Ehhez egy 2080-as is bőven kevés lehet...
[ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
"az ASUS folytatja a határokat feszegető notebookok tervezését"
Ha ez így lenne, akkor Ryzen procikat raktak volna bele...[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Jövedelem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- Eladó Surface Pro 5 - hibás, de működő akksival (gyári Windows-al)
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell XPS 9305 13.3" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar