- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
Igen, én is várom. Egyik cikkben azt olvastam, hogy tavaszra ígérik a pc verziót, pedig már idén év elejétől (ha jól tudom) tesztelik. Igazán kihozhatták volna karácsonyra.
-
MeszesKPT
őstag
Alakul a dolog csak kár, hogy egyelőre "ultramobil eszközökön" megy hivatalosan a dolog. Kíváncsi leszek a rendes PC-s támogatásra, hogy ott hogyan alakul a lag kérdése.
-
törölt tag
válasz
Steve1207 #21 üzenetére
Ez erősen függ az internet sebességedtől, a szerver felé mért latency-től, illetve a router-kliens közötti kapcsolattól is. Ha nem vezetéken vagy, akkor érdemes pl. 5GHz-es WiFi-t használni, illetve azt is nézd meg, hogy melyik csatornát használja a routered WiFi-re és az mennyire foglalt, mert minél több eszköz lóg rajta a környezetedben (pl. szomszédok routerei), annál jobban megszenvedi a kapcsolatod.
-
Steve1207
veterán
Épp most próbáltam ki egy teszt előfizuval egy Xiaomi Mi8-on és Mi Box-on is egy PS4 kontroller társaságában. Sebesség a telón kiváló, de van egy majd 1mp-es input lag. Mi Box-on nem acélos a hardver, de a legújabb béta xbox app telepíthető és újraindítás után elfogadhatóan muzsikál az egész, viszont itt is érezhető a lag.
Szívesen venném más tapasztalatát is. Maga a szolgáltatás egyébként jópofa és gyors, de majd ma jobban tesztelgetem. -
martonx
veterán
válasz
DerStauner #19 üzenetére
De érted, a videó nézés mennyire erőforrásigényes a tényleges játék futtatáshoz képest? Semennyire :) Ha ettől fog tönkre menni a telefonod akkor inkább tartsd vitrinben a következő húsz évben
-
DerStauner
senior tag
Nem fogalmaztam pontosan. Vilagos, hogy a szamitas nem a telefonon mukodik, de ez lenyegeben olyan, mintha pl. tobb oraig videot neznek. De mindegy is, mert az itt javasolt bluestacks-szel mukodik a dolog pc-n, telefon nelkul is. Van egy rovid blog bejegyzesuk errol a honlapukon.
-
RudY
addikt
válasz
MasterMark #17 üzenetére
Ezt hogy lehet egyszerűen kideríteni kábel nélkül a telóról?
-
MasterMark
titán
válasz
DerStauner #13 üzenetére
Ez csak akkor működik, ha a telefon tud kiadni ilyen jelen az usb-c portján.
-
RudY
addikt
válasz
DerStauner #13 üzenetére
Nem is tudtam, hogy létezik ilyen kábel, de utánanézve, ha ez működő dolog, akkor nyert ügyed van.
-
martonx
veterán
válasz
DerStauner #13 üzenetére
Ha a telefonod össze tudod kötni a TV-ddel úgy, hogy azon megjelenik a telefon képe, akkor nyert ügyed van, de kötve hiszem, hogy ilyet tudna bármelyik telefon.
Ha jó ideje követed, akkor tudhatnád, hogy ennek a technológiának pont az a lényege, hogy alig veszi igénybe a telefont, a tényleges számítás a felhőben történik.
-
DerStauner
senior tag
Sziasztok!
Jó ideje nyomon követem én is a game streaming témát (xcloud és stadia), szerintem irtó nagy potenciál van benne.
A kérdésem az lenne, hogy működik-e az, ha veszek egy usb c to hdmi kábelt és egy bluetooth képes controllert, társítom a controller-t a redmi note 9s telefonommal, a hdmi meg megy a monitorba, és azon tolom, nem pedig a mobilon? Mert ha ez tud működni, akkor vennék is egy ilyen controller-t.
Másik kérdésem, hogy a game streaming nem veszi igénybe indokolatlanul a telefont? El akarnám kerülni azt, hogy a sok játék miatt fél év múlva vehetek egy új telefont, mert hiába töltöm az akkut, úgy is rövid időn belül lemerül.
Vagy hagyjam az egészet és várjak, amíg kifejezetten pc-n is lehet tolni? Bár controller akkor is kelleni fog.
Köszi előre is.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #10 üzenetére
Van az, csak nem tehetik fel az App Store-ba
-
RudY
addikt
Jelenleg Android, iOS...megegyezés szerint
, Windows app később jön:
This app is intended for developer use primarily, for testing how games handle when playing remotely. The structure of the app is very similar to what we'll get when it launches for PC, which could be any day now.Itt elég sok info van: [Az első lépések]
Haverom tesztelte valamilyen HDMI kimenetes tablettel a tv-n, gond nélkül ment, multis lövöldét nem vállalna be, de a kölök elfelejtheti a konzolvásárlást.
-
Tomy Yayo
senior tag
Egyébként asztali gépre is megy a stream? Tudja esetleg valaki? Tehát ha befizetek, és van egy 10 éves laptopom, de bika netem, akkor tolhatom a gears 5-t mondjuk fullHD ultrán?
Bocs ha nagyon laikus kérdés, de mindenhol csak a mobileszközöket harsogják, saját honlapjukon se találtam infót. Hátha valaki már próbálta.
-
RudY
addikt
válasz
ImpersonatoR #5 üzenetére
-
Ezt a rögzítőt hol lehet venni ami jó minőségű.
Amivel a telefont lehet a kontrollerhez rögzíteni anélkül, hogy le/eltörne. -
Miért egyelőre? Van valami infó arról hogy egyszer majd külön lesz? Vagy ez csak a szerző sejtése?
-
RudY
addikt
Telefon+Xbox kontroller, 5 GHz wifivel teljesen korrekt.
Persze próbáltam a képernyő tükrözést is a tv-re a telóról, ami szintén hibátlanul megy, azért így már nem nevezném igazán élvezhetőnek, de érdemes kísérletezni.
Ahogy az androidos tv okosító kütyükkel is. Amihez párosítható kontroller (PS Dualshock kábellel+OTG, vagy Xbox bluetooth), azzal jó eséllyel menni fog. -
törölt tag
Jó lesz ez az xCloud, sokkal jobban tetszik a bármit elérni havidíjért, mint a vedd meg a játékokat és úgy streamelheted (Stadia, Geforce Now).
-
martonx
veterán
Ó, ez fasza! Egy Xbox One van itthon, így a gyerekeknek nem kell összeveszniük rajta, hogy ki mit játszik. Feltéve, hogy veszek még pár kontrollert pluszban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest