- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
Ide értek,
cikkbeli ár, magyar bolti ár.
SFX Power 2 300W 80 Plus Bronze: 55 euró, 17.370 Ft
SFX Power 2 400W 80 Plus Bronze: 67 euró, 19.455 Ft
TFX Power 2 300W 80 Plus Bronze: 55 euró, 17.370 Ft
TFX Power 2 300W 80 Plus Gold: 67 euró, 20.466 FtA TFX FSP300-60SGV 90+ 15.828 Ft
[ Szerkesztve ]
-
Moyko
csendes tag
Sliverstone nak van 450W SFX -e, én is azzal tolom. (nagyon jó és erős is, i7-2600K+ HD6950)
még idén kidobnak egy 550W -est .. az újabb kártyák miatt.There is only one Boss!
-
kromatika
veterán
Jó tápoknak tünnek.reméljük ahogy a Be Quiet-re eddig jellemző volt,extra csendesek is.
-
solaris17
aktív tag
Az áráért, nem hiszem hogy egy ilyet vennék.
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
Cobra.
őstag
Egyébként meg rendelésre elvileg van itthon 450-es Silverstone: Bluechip És "csak" 30k.
-
Akula
őstag
bejövős cuccok (de az áruk is ott van)
Amúgy olvasva a HSz-eket tényleg kéne már valami 100W-os gold tápcsaládot villantani."Akula Sub, ready for the deep!"
-
moli.hu
őstag
válasz zsirfecske #5 üzenetére
en sem ertem, miert csak 300-as SFXeket dobnak piacra, van egy gepem, ami 40W-ot fogyaszt, van benne egy 250W-os tap...... kerestem, nem talaltam 100W-osat, mert 50% korul sokkal jobb lenne a tap hatasfoka, mint most 16%-on.
[ Szerkesztve ]
-
Cobra.
őstag
És van olyan iTX ház, amibe belefér a 7970/GTX780?
-
XuChi
addikt
válasz Rypejakten #12 üzenetére
De akkor legalább gyártatni lehessen. Megrendelem és legyártják nekem azt az 1db-ot. Adják drágán, de legalább lehetőségem lenne rá
-
XuChi
addikt
-
Mercutio_
félisten
mITX-be egyesek simán belezsúfolnak i7+HD7970/7990-t és vizet, ott kinézem valamelyik elvetemültből, hogy egy kis helyspórolás céljából TFX/SFX tápot rak(na) be.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
vjozsef
senior tag
Miert kell arakat irni? Raadasul euros arakat? Honnan veszi valaki is hogy itthon mennyi lesz az ara ha ugral az euro?
-
félisten
Várós!
Kár, hogy máshol nem találtam róluk több infót; érdekelne, milyen jóságokkal jönnek egy csomagban..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
bsh
addikt
válasz zsirfecske #2 üzenetére
sea sonicnak van 350-es is (tfx méretben), 80+ gold, félpasszív, akár moduláris változatban is.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Igazán egyben hagyhatták volna a 12V-os ágat!
Amúgy nem tűnnek rossznak.(#2) zsirfecske: Mire nem elég a 300W?! Egy 7870 VGA + i5 röhögve elmegy vele...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honda topik
- További aktív témák...
- Be Quiet! Dark Rock Pro4 Processzor hűtő
- GIGABYTE P850GM 850W használt moduláris tápegység eladó garanciával!
- EVGA 750 G6 750W használt moduláris tápegység eladó garanciával!
- Új és Használt 120mm - 360mm Vízhűtések Hatalmas választékban!
- Kolink RGB ventilátor szett (4db venti) (vezérlővel, távirányítóval)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest