Új hozzászólás Aktív témák
-
A linkeden beszélő ember csúsztat.
Az 1 kockacukornyi vércukor mennyiség OK. De a kistányér rizs vagy krumplipüré 18 kockányi cukortartalma nem emeli azonnal duplára a vércukorszintet.
A krumplipüréből gyorsan szívódik fel a szénhidrát és alakul vércukorrá. A jól és nem szétfőzött, még kissé kemény rizs, lassan alakul át vércukorrá. A magasabb szénhidrát tartalma ellenére egészségesebb pürénél.Ezzel elérkezünk a magyar konyha legnagyobb bűnéhez. Mindent agyonfőzünk.
Az olaszok sok tésztát esznek. Mégis egészségesebbek. Nem a tésztához locsolt olívaolaj okán. Félkeményre (al dente - fog kemény) főzik a tésztát és zöldségeket. Ezért sokkal lassabban szívódik fel a szénhidrát. Később lesznek éhesek és a vércukorszint sem ugrik meg nagyon.
Az orvosnak tudnia kellett ezt.Én idáig hallgattam a linkelt beszédet. Tovább minek?
-
Kovbob
senior tag
Amúgy videókat linkelgetni én tudok. Meg kérdezzük már meg egy 1-es típusú cukorbetegtől, hogy mennyire örül ő annak, hogy nincs sok inzulin a vérében. Nem a 2-es tipusú cukorbetegség miatti szélsőségesen magas inzulin szintről beszélek, hanem a normális mértékű megemelkedett inzulin szintről.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szilveszter mindig a fogadalmakról szól. Az életünk ciklikus körforgásban zajlik, mégis szeretjük, ha a dolgoknak van...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest