- Raspberry Pi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thauglor
aktív tag
Kell vennem még 1 6870 VGA-t vagy 1 db is jo lesz fullHD fullbeállításra? (i5-2500k@4,3ghz)
Már megrendeltem elvileg 25-26. án már meglesz a limit verzióm -
Vigilante
őstag
válasz
gainwardgs #334 üzenetére
3 Way SLI azt mondod?
Csak kár, hogy a lapom se tudja, meg a tápom se bírná, nah az már tényleg fölösleges lenne full HD-ra! több monitoros rendszerhez természetesen elkél már, és kifizetődő is ha van egy 3. karid!
Szerintem így is boldogúlni fogok a gammel egy 4GHz-es i7 920-al + 2db GTX480-al 800/4000-on!
Megjegyzem egy full HD moncsi neked se ártana, ha már te is a GTX480-as tulajok táborát gyarapítod!
-
Vigilante
őstag
válasz
gainwardgs #331 üzenetére
O.o értem, akkor ,csak az EA oldalán kell reggelnem és várnom a 29-et?
-
scope2007
addikt
válasz
gainwardgs #331 üzenetére
elvileg pont így van ahogyan leírtad
-
Vigilante
őstag
Nah valaki megtudja mondani, hogy kakor a beta-ra való jelentkezés, csak úgy mehet, hogy előrendelsz belőle már egy pédányt, vagy hogy megy ez?
-
Kaiku
senior tag
válasz
Sanchez638 #116 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz!!! Az lehet, hogy EA games, de ezt a DICE rakta össze. Bár mások is ennyire figyelnének arra, hogy hogyan kell egy játékot optimalizálni.
-
Vigilante
őstag
Beta-ra hol lehet egyébként jelentkezni? vagy azt is csak az tolhatja, akinek van min1 eredeti játéke a DICE-től v az EA-től?
-
H.Ezredes
őstag
Én most az F1 2011-et töltöttem le ott a teszteben 1600X1200-ban minden FULL-on 80 FPS átlag. Ennek persze a BF3-hoz nincs köze
-
gainwardgs
veterán
Nem mind1 4 nap mulva béta majd kiderül kinek mit bír a "vas"
-
whatever
aktív tag
alphában csak 'low' textúrák voltak
-
Thome
veterán
Simán fog futni a notimon medium-highon, ahogy azt vártam.
-
scope2007
addikt
én csak abba bízom hogy elfog futni a 4890es vgan
-
Z10N
veterán
-
nanorambo
őstag
Nah akkor ide is belinkelem:
-
H.Ezredes
őstag
válasz
gainwardgs #304 üzenetére
Ezt már többszörösen be lett linkelve
De ami a lényeg akkor gépigénye nincs "szerintem"
-
gainwardgs
veterán
Ez még az alpha[link]
-
s.malacka
tag
Nem olyan vészes ez a gépigény ilyen minőségű grafikához képest főleg,hogy majdnem 2012-őt írunk mire megjelenik
-
Thom95
tag
Ez egy laza Full HD-s mutatvány lesz!
phoenix64: 965BE tuti elég lesz neki
nem csak 1680*1050-ben hanem Full HD-ben is!
-
phoenix64
őstag
-
phoenix64
őstag
Hmm remélem azért high-on el fog szaladgálni 1680 x 1050-ben egy HD 5770-en, 4GB ram és Phenom II 965 BE társaságában :/
Amúgy GTX 560-nak nem egy 5870 felel meg inkább?
-
MZsoltee
veterán
Azért őszintén remélem, hogy 1650*1080ban elég lesz az 5850 meg az unlockhed Phenom II 3Ghz-en High beállításokhoz multiban, de legalább mediumon..
-
EczkE
veterán
Lehet hülye kérdés, de ha előrendelem a játékot pl az iponon akkor a a kiszállításkor kell fizetnem ugye?
-
KAMELOT
titán
válasz
Sanchez638 #113 üzenetére
i5-2500K vagy régebbi i5-i7-es konfig + GTX570 vagy HD6870 ,HD6950 elég!
Nem kell mindjárt rosszra gondolni! GTX560 vagy GTX4xx-el is simán fut majd. -
Pala
veterán
válasz
echterion #282 üzenetére
Engem személy szerint egyáltalán nem zavar, hogyan fut konzolon.
Bár arra kíváncsi lennék, hogy aki pl. így akar multizni, az mégis mihez kezd (mert ugye miért ne akarhatna, ha már megvette...). Azon kívül, hogy elküldi a fejlesztőket melegebb éghajlatra.Amúgy tudom hogy megy ez, én is ismerek embereket, akik a 15fps-t is folyamatosnak látják...
-
Pala
veterán
válasz
H.Ezredes #276 üzenetére
"konzolnál nincs az a veszély ,hogy jaj akadni fog"
Crysis 2 kb. a játszhatatlan kategóriát súrolja PS3-on és Boxon is. (Nem ritkán 20fps közelében tanyázik a framerate, néha még alatta is.)
-
banhammer
veterán
Lehet lassan bele kéne még rakni a gépembe plusz 4 giga memóriát.
-
wutuka
aktív tag
válasz
H.Ezredes #276 üzenetére
Igazad van,csak nem szabad elfelejteni,hogy a lényeg,hogy élvezni lehessen a programot.Minél kevesebb gond van egy platformmal,annál jobb.Ez érdekli az embereket.Jó részük beleunt már abba,hogy állandóan gépet fejlesszen.Anyagilag is beleunt szó szerint.
A konzol nagy részben ennek köszönheti a felfutását, a pc meg a hanyatlását.
-
echterion
nagyúr
Kíváncsi lennék, mit bírna egy 512 ramos 4870-essel?
-
H.Ezredes
őstag
egy konzol soha nem lesz olyan jó mint egy PC... Amikor a konzolt kihozzák az akkor egy fél csúcs PC-nek felel meg de pár év múlva egy közepes Gamer gép is megüti azt a szintet,csak hát konzolnál nincs az a veszély ,hogy jaj akadni fog vagy sem megveszed berakod megy................
Mindig mindenhol a pénzlehúzásra mennek sajnos....
-
wutuka
aktív tag
Mindíg lesz olyan játék,ami átveszi a ,,Crysis szerepét,,mert a hardverfejlesztők rábírják a programozókat hogy folyamatosan emeljék azt a szintet,ami kelleni fog a normális futtatáshoz.Mindíg ki akarják húzni a ,,felesleges,, pénzt az emberekből.A profiton meg osztoznak valamilyen mértékben. Ez a kapitalizmus.
Kérdés,hogy a felhasználók mennyire pártolnak el a PC platformtól.Bizony egyre többen. -
salgocomp
senior tag
HD6870 - Phenom II X4 955 kombó csak el fogja bírni valahogy...
-
afterburner_
őstag
hát nem tudom de nekem általában az ajánlott rendszerkóvételmenyekkel eddig egyik játék sem ment full grafon
általában szorozni kellett legalább egy másféllel.
-
-
H.Ezredes
őstag
Ezt csak azért mert sírtam rajta
"Nigga Song" Censored
Nigga Nigga Nigga (UNCENSORED) Én behaltam rajta -
dave666
aktív tag
Ennyire számítottam, nem vészes hardver igénye
-
nanorambo
őstag
Nem tudom, hogy honnan veszitek, hogy mindenképp gtx580 SLI kell neki. (zh1nt0 egy fasz)
Még anno repi ( a frostbite 2 motorján dolgozik "rendering architect") még ő mondta, hogy egy darab gtx 580 al simán fo futni a játék maxon.Jó persze nyilván aki milliókat költött a gépére annak most tettszene, ha csak neki menne maxon, de azért álljon már meg a menet.
-
cbr688
senior tag
átvette a crysis szerepét,úgy is nagyon sokan gondolkodtak gép fejlesztésben,majd most mindenki vesz egy vga-t,meg hozzá aztán pár más cuccot...
amúgy tetszetős videó! -
jericho69
tag
Fogtam a fejem pár hsz-nél. Ha lehet ne menjünk át "gamestar fórum" szintre..
-
WonderCSabo
félisten
Eléggé széles a minimális rendszerigény köre. De így is az alját üti a gépem... Újítani kéne, csak mibű?
-
Vigilante
őstag
válasz
H.Ezredes #249 üzenetére
1. 2 GTX480 mellett, szted, az a 35W fog számítani?
2. 1-2 év múlva alig lesz +15e FT-al drágább használtan, mint az i7 920-am szintén használtan akkor, és máris nem +30e-et költök a gépemre, egyenlőre fölöslegesen.
3. A proci melegedése, meg... egy SLI- mellett, amik igaz, mivel így
kint vannak, nem is mennek sehogy 70 fok fölé egyik game alatt se, e mellett az i7 max 70°C-ja, amikor a gyári max TCASE 67,9 °C, magyarúl, a CPU mag akkor ilyen +5 °C-al lehet melegebb, így full jól állok!
Max: 2012-ben az LGA2011-es foglalat megérkeztekor váltok 1155+ i7 2600K-ra!
-
törölt tag
válasz
WongFeiHong #230 üzenetére
Ezt azért így konkrétan nem merném kijelenteni.
Bizony volt anno olyan játékom ami nem indult el a shader verzió miatt. (1.1 volt és 2.0 kellett volna) -
H.Ezredes
őstag
válasz
boogie84 #250 üzenetére
Ja neeeem
Én csak a saját tapasztalataimat írtam le
jó az is nekem nincs vele bajom csak tény,hogy többet fogyaszt jobban melegszik a 26K meg kevesebbet eszik kevésbé melegszik nagyon eltalált processzor nagyon jól lehet őket húzni. Az árán kívül mindene nagyon jó tulajdonságokkal bír vagy nem ? Én váltanám le a Xeonom 2600K-ra
-
Gabir
aktív tag
válasz
Cybertrone #248 üzenetére
Igenis!
Bár a Duke forever óta....nem hiszünk az ígért dátumokban
-
Oké, köszönöm mindenkinek a taanácsot!
Még megrágom a dolgot, meg várom a bétás tapasztalatokat... -
boogie84
veterán
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Vigilante #212 üzenetére
Nem mondanám fölöslegesnek egy sima I7 920 pl 130W-ot teszik és melegszik mint a barom 2600K 95W-ot eszik és nem melegszik úgy. Ráadásul új generáció "32 nm" egy alap 2600K jobban teljesít mint egy 920-960 4 Ghz-en :S jobban is lehet húzni későbbiekben meg egyszerűen modernebb a konfigod ha most nincs is kihasználva rendesen 1-2 év múlva örülnél azért egy 2600K-nak szerintem..
Bár addig úgy is lesz jobb... Én a Xeonomhoz tudom csak hasonlítani a "sima" i7-et volt 950-em 4 Ghz-en 1.25V-al melegedett mint a pics@,,, Xeon 4 Ghz-en 1.35V-al nem melegszik úgy 15C-al simán hűvösebb... és ez már 32 nm 80W TDP szóval számítanak a generációk közti különbségek.... :S ÉS tapasztalatból mondom jobb a Xeon Xeonom jobban megy 3.7 Ghz-en min a 950-em 4 Ghz-en... szóval nincs miről beszélni :S
-
Gabir
aktív tag
válasz
Cybertrone #246 üzenetére
Köszönöm.Legfeljebb a kis monitoromon elég lesz az 1280x1024 is
ha nagyon akadékoskodik a játék ....Aszondjátok nov eleje?
-
Gabir
aktív tag
válasz
Cybertrone #244 üzenetére
Anno az idióta vindoz a memoriát hozta ki leggyengébb láncszemnek az "élményindexben".
De nem hiszem ,hogy a 800 Mhz RAM-FSB olyan kevés lenne.
VGA cserére kb 20-30e-t rá kellene locsolnom, igaz?
És sanszos, hogy az 500as táp is kicsi lenne már.
Vagy rosszul gondolom?(vagy neakarjak fullHDzni
)
-
Gabir
aktív tag
válasz
Cybertrone #241 üzenetére
Igen..amiatt aggódnék.
És a többi komponensem?( 3870x2 és q6600) -
Gabir
aktív tag
Üdv, szerettem az első két részt is.
Remélem ,ez is el fog indulni.
HD 3870 X2-m van.(Q6600 és 4G/800)Inkább a tároló miatt aggódnék picit ( akadás végett ). Lehet, kellene egy memória alapú tárhely már.
Jobb esetben egy PCI-X csatolós, "rosszabban" egy sima satás...
Mit gondoltok? -
Anubiss
tag
Csak nekem szúrt szemet az a 20 GB helyszükséglet?
-
yakuza.tora
addikt
válasz
lorincmate #224 üzenetére
-
4d
aktív tag
elképesztően durva ez a video. Megrögzött COD-os vagyok, le a kalappal az EA munkája előtt.
-
V8David
tag
Kicsit OFF, de pontosan mikorra is várható a megjelenés?
Be kéne újítani valami összelegózott PC-vel.
-
pr1mzejEE
addikt
Ohh még nekem is pont jó.
-
aram01
nagyúr
válasz
WongFeiHong #230 üzenetére
annak idején mikor elsőnek feltettem a crysis-t(athlon 64+7600gt) azt hittem sose tölti be a játékot mert csak azt az ejtőernyős képet láttam.később kiderült hogy az már maga a gém volt.szóval ment az,csak nagyon sok türelem kellett hozzá
-
aram01
nagyúr
válasz
WongFeiHong #228 üzenetére
kifejtenéd egy kicsit bővebben?
-
csaabz
őstag
Jó lesz, menni fog full hdban, laza, mindenki örül
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
lorincmate #224 üzenetére
10Répa környéke....sry 10E huf
-
lorincmate
tag
Ajánlottban pont benne vagyok!
azért kíváncsi leszek menyibe kerül majd?
-
Oké, lehet igazatok van.
Akkor inkább kivárok... és előrendelem a Limited Edition-t... -
No, akkor utoljára...
Kb. milyen kártyát kéne vennem hozzá, hogy stabilan elfusson 1280*1024-ben, élsimítás nélkül, medium beállításokon?
HD6770 ölég?
A konfigomon mást nem szeretnék cserélni... -
Vigilante
őstag
2600K játékokra fölösleges bőven-bőven elég egy i7 920 is 4GHz-en, sőt én még a HT-t se használom, mert a 4 mag 4 szálon is bőven kihajtja az összes game latt még a tuningolt 480SLI-t is, vantage ponthajhászáshoz jó kb az a 2600K gameknél szinte nem hoz semmit, főleg, hogy majdnem dupla annyi, mint egy i7 920
-
gamerhzs
csendes tag
Ahogy elnézem az ajánlott konfigot nem lesz gondom a gammel!
Pont a Gf GTX 560ti OC fog izzadni a masinkában! De már látszik nagyon hogy az XP lassan kivonul, már szinte az új gamek zöme win7/vista os-t kér!
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
H.Ezredes #209 üzenetére
Hát ráment a gatyuszom de megérte!
melóhoz kell egy ilyen masina
MSI lap van hozzá
ram ..adata
egy 600as táp szutyok ,de áram van benne..
4 TB háttér+2 SSD ebből az egyik egy sata 3 as (keveslem)
hűtő DarkRproa 2.6K az egy remek választás lenne...láttam olyat ami babamód 24/7ben megy 5ghz -n léggel.....játékra /melóra ideális ..csakis ajánlani tudom neked a DICE különösen bf3 hoz pöcsétjével !
..amit leírtál konfig azzal el kéne rendesen ""csörögnie "" a játéknak!
-
H.Ezredes
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #207 üzenetére
WTF ?!?!
"16 GB 2000mhz"
Az beteg
A nagy tesót is adom 580GTX Twin Frozr II/OC
Én most tervezek átváltani 2600K-ra terveim szerint:
2600K + Arctic Cooling Freezer 13 Pro
Gigabyte GA-P67A-UD5-B3 Vagy ASUS P8P67 PRO
8 Gb 1600-as ram valami.... Corsair , A-Data akármi
VGA maradna az MSI GTX 480 Twin FrozrII
CHIEFTEC CTG 600W 80+ esetleg nagyobb de ez is megteszi[
Majd kiderül,hogy alakulnak a dolgok... Az is lehet marad így minden/OFF] -
wutuka
aktív tag
válasz
yakuza.tora #48 üzenetére
Nem csúcs,de nem is az átlagos Magyarországon sajnos...
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
H.Ezredes #158 üzenetére
remekbe szabott ""kis"" konfigod van
Az nem is fog
max ha jön az áramszünet
Leginkább olyan emberkék vannak BF3 gépigény kevéslesz a cumóm veszélyben akiknek i3-kisebb i5 van 4gig rammal ott valószínüleg lesz majd némi riccenés itt ott a játékban.580GTX Twin Frozr II/OC
+16 GB 2000mhz
+szandy nem a fenyő alatt
ezvan most itthon... -
TOM-202
senior tag
Atyaég! Ajánlott a 6950? Akkor egy X4 és 6870CF már nem is lesz elég a maxhoz?
-
scope2007
addikt
már nagyon várom a játékot
köszi a videót is.. ezt még úgy se láttam -
GeneraL_XTX
veterán
háát nem aprózzák el a srácok.
Ettől függetlenül az Alpha nagyon jól ment a 6870-es karimon is a lehető legnagyobb beállításokkal.
-
Vigilante
őstag
válasz
H.Ezredes #196 üzenetére
Köszi szépen!
, hát elég lehengerlőek a képek is, lehet egy Metro 2033 gépigényét alázó játékhoz lesz szerencsénk? vagy ugyan akkorára, csak baromi jól optimalizálva?
Ezt az 1 hónapot már fél lábbal is kíbírom, a beta-val lehet nem is tolom, hanem szépen kivárom a végleges gamet, teljes pompájában!
-
H.Ezredes
őstag
válasz
boogie84 #200 üzenetére
Ilyenek ezek a katonák....
Mondjuk én a legjobban akkor is a Counter Strike Global Offensive-et várom <3
CS-n nőttem föl... általánosba nagyon sokat mentünk órák után 1.5-özni
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Electronic Arts megerősítette a korábban szállingózó információkat, a játék minimális és ajánlott rendszerkövetelményei véglegesek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest