Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
H.Ezredes #276 üzenetére
"konzolnál nincs az a veszély ,hogy jaj akadni fog"
Crysis 2 kb. a játszhatatlan kategóriát súrolja PS3-on és Boxon is. (Nem ritkán 20fps közelében tanyázik a framerate, néha még alatta is.)
-
wutuka
aktív tag
válasz
H.Ezredes #276 üzenetére
Igazad van,csak nem szabad elfelejteni,hogy a lényeg,hogy élvezni lehessen a programot.Minél kevesebb gond van egy platformmal,annál jobb.Ez érdekli az embereket.Jó részük beleunt már abba,hogy állandóan gépet fejlesszen.Anyagilag is beleunt szó szerint.
A konzol nagy részben ennek köszönheti a felfutását, a pc meg a hanyatlását.
-
-
Vigilante
őstag
válasz
H.Ezredes #249 üzenetére
1. 2 GTX480 mellett, szted, az a 35W fog számítani?
2. 1-2 év múlva alig lesz +15e FT-al drágább használtan, mint az i7 920-am szintén használtan akkor, és máris nem +30e-et költök a gépemre, egyenlőre fölöslegesen.
3. A proci melegedése, meg... egy SLI- mellett, amik igaz, mivel így
kint vannak, nem is mennek sehogy 70 fok fölé egyik game alatt se, e mellett az i7 max 70°C-ja, amikor a gyári max TCASE 67,9 °C, magyarúl, a CPU mag akkor ilyen +5 °C-al lehet melegebb, így full jól állok!
Max: 2012-ben az LGA2011-es foglalat megérkeztekor váltok 1155+ i7 2600K-ra!
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
H.Ezredes #209 üzenetére
Hát ráment a gatyuszom de megérte!
melóhoz kell egy ilyen masina
MSI lap van hozzá
ram ..adata
egy 600as táp szutyok ,de áram van benne..
4 TB háttér+2 SSD ebből az egyik egy sata 3 as (keveslem)
hűtő DarkRproa 2.6K az egy remek választás lenne...láttam olyat ami babamód 24/7ben megy 5ghz -n léggel.....játékra /melóra ideális ..csakis ajánlani tudom neked a DICE különösen bf3 hoz pöcsétjével !
..amit leírtál konfig azzal el kéne rendesen ""csörögnie "" a játéknak!
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
H.Ezredes #158 üzenetére
remekbe szabott ""kis"" konfigod van
Az nem is fog
max ha jön az áramszünet
Leginkább olyan emberkék vannak BF3 gépigény kevéslesz a cumóm veszélyben akiknek i3-kisebb i5 van 4gig rammal ott valószínüleg lesz majd némi riccenés itt ott a játékban.580GTX Twin Frozr II/OC
+16 GB 2000mhz
+szandy nem a fenyő alatt
ezvan most itthon... -
Vigilante
őstag
válasz
H.Ezredes #196 üzenetére
Köszi szépen!
, hát elég lehengerlőek a képek is, lehet egy Metro 2033 gépigényét alázó játékhoz lesz szerencsénk? vagy ugyan akkorára, csak baromi jól optimalizálva?
Ezt az 1 hónapot már fél lábbal is kíbírom, a beta-val lehet nem is tolom, hanem szépen kivárom a végleges gamet, teljes pompájában!
-
Vigilante
őstag
válasz
H.Ezredes #191 üzenetére
Van az úgy, de Cybertone, biztos tudja az én mezei 480 SLI-met a 4GHz-en járó i7 920-al meg nem is érdmes hasonlítgatni az ő über konfigjához!
Nem is akarom hasonlítgatni eskü, ha már gép akkor nem azzal a villogok, hogy van egy ilyen vasam, hanem, mondjuk egy 6:23.400-as köridővel a Nordschleife-n a Ferrari FXX-el SHIFT 1-ben egy sima Samsung Pleomax billenytűzettel
mert ide nem a konfigom kellett, hanem jó pár óra gyakorlás és igen komoly koncentráció! és a végén a sikerélmény is megvan
Megjegyzem, 3-4 havi +20e ből kb átlagosan fenn lehet tartani egy ilyen kaliberű konfigot és annak a későbbi upgradelését, mindig csak egy kicsit, diákmelóból fősulim mellett lazán főleg itt most hardveraprón augusztusba igen csak 42 és 48 be szerváltam be ezt a 2 480-at.
ON: Szerintem az itteni mérések, már elég mérvadóak, szerintem és ettől, már nagyon durván nem térhet el a beta vagy akár a teljes játék!
Szó mi szó, a Rage mellett, ez a másik nagyon város game idén nálam!
-
Cybertrone
veterán
válasz
H.Ezredes #158 üzenetére
A xeon csak egy név azt remélem tudod... Asztali deszkában ezek a procik ugyan úgy viselkednek mint a nem xeon társaik... kivéve a dupla turbót
Ettől eltekintve nagyon masszív cuccok! Szép darab a tied is sok sikert hozzá! Kevés 4 magos de 12mb chace-el ellátott példány futkos!
aram01:
Nincs elcseszve a bc2, csak látszik rajta hogy nem erre a platformra készült elsődlegesen, hanem konzolokra! Pórbálták csiszolni, de csak részben sikerült! Viszont az tény hogy új korszakot nyitott sokaknak akik az fps-ben találják meg nap mint nap a kikapcsolódást! -
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
H.Ezredes #139 üzenetére
Lehet...
Ez akkor is megáll a lábain ? ha 63 mérges embert látsz 1xrre 63 felé rohanni amiből 4 en repcsivel tolják és azt se tudod ez a hang surround? vagy a szomszéd stikában töri hiltivel a falat a közgyűlés tudta nélkül és olyan pergőtűz van ,hogy a R...közlegény elkapálása szerény szombad délutáni matiné= azaz le van terhelve a gép ahogy kell..
Amúgy elnézve a HC gamerek évekre visszamenő gyakorlatát..nem árt picit előre gondolkodni,de ne legyen igazam ..külömben közösen vehetünk kólát a nagy VGA bolt elött XD
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Electronic Arts megerősítette a korábban szállingózó információkat, a játék minimális és ajánlott rendszerkövetelményei véglegesek.
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest