- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DLNA
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
gainwardgs #334 üzenetére
3 Way SLI azt mondod?
Csak kár, hogy a lapom se tudja, meg a tápom se bírná, nah az már tényleg fölösleges lenne full HD-ra! több monitoros rendszerhez természetesen elkél már, és kifizetődő is ha van egy 3. karid!
Szerintem így is boldogúlni fogok a gammel egy 4GHz-es i7 920-al + 2db GTX480-al 800/4000-on!
Megjegyzem egy full HD moncsi neked se ártana, ha már te is a GTX480-as tulajok táborát gyarapítod!
-
Vigilante
őstag
válasz
gainwardgs #331 üzenetére
O.o értem, akkor ,csak az EA oldalán kell reggelnem és várnom a 29-et?
-
Vigilante
őstag
Nah valaki megtudja mondani, hogy kakor a beta-ra való jelentkezés, csak úgy mehet, hogy előrendelsz belőle már egy pédányt, vagy hogy megy ez?
-
Vigilante
őstag
Beta-ra hol lehet egyébként jelentkezni? vagy azt is csak az tolhatja, akinek van min1 eredeti játéke a DICE-től v az EA-től?
-
-
Vigilante
őstag
válasz
H.Ezredes #249 üzenetére
1. 2 GTX480 mellett, szted, az a 35W fog számítani?
2. 1-2 év múlva alig lesz +15e FT-al drágább használtan, mint az i7 920-am szintén használtan akkor, és máris nem +30e-et költök a gépemre, egyenlőre fölöslegesen.
3. A proci melegedése, meg... egy SLI- mellett, amik igaz, mivel így
kint vannak, nem is mennek sehogy 70 fok fölé egyik game alatt se, e mellett az i7 max 70°C-ja, amikor a gyári max TCASE 67,9 °C, magyarúl, a CPU mag akkor ilyen +5 °C-al lehet melegebb, így full jól állok!
Max: 2012-ben az LGA2011-es foglalat megérkeztekor váltok 1155+ i7 2600K-ra!
-
Vigilante
őstag
2600K játékokra fölösleges bőven-bőven elég egy i7 920 is 4GHz-en, sőt én még a HT-t se használom, mert a 4 mag 4 szálon is bőven kihajtja az összes game latt még a tuningolt 480SLI-t is, vantage ponthajhászáshoz jó kb az a 2600K gameknél szinte nem hoz semmit, főleg, hogy majdnem dupla annyi, mint egy i7 920
-
Vigilante
őstag
válasz
H.Ezredes #196 üzenetére
Köszi szépen!
, hát elég lehengerlőek a képek is, lehet egy Metro 2033 gépigényét alázó játékhoz lesz szerencsénk? vagy ugyan akkorára, csak baromi jól optimalizálva?
Ezt az 1 hónapot már fél lábbal is kíbírom, a beta-val lehet nem is tolom, hanem szépen kivárom a végleges gamet, teljes pompájában!
-
Vigilante
őstag
válasz
H.Ezredes #191 üzenetére
Van az úgy, de Cybertone, biztos tudja az én mezei 480 SLI-met a 4GHz-en járó i7 920-al meg nem is érdmes hasonlítgatni az ő über konfigjához!
Nem is akarom hasonlítgatni eskü, ha már gép akkor nem azzal a villogok, hogy van egy ilyen vasam, hanem, mondjuk egy 6:23.400-as köridővel a Nordschleife-n a Ferrari FXX-el SHIFT 1-ben egy sima Samsung Pleomax billenytűzettel
mert ide nem a konfigom kellett, hanem jó pár óra gyakorlás és igen komoly koncentráció! és a végén a sikerélmény is megvan
Megjegyzem, 3-4 havi +20e ből kb átlagosan fenn lehet tartani egy ilyen kaliberű konfigot és annak a későbbi upgradelését, mindig csak egy kicsit, diákmelóból fősulim mellett lazán főleg itt most hardveraprón augusztusba igen csak 42 és 48 be szerváltam be ezt a 2 480-at.
ON: Szerintem az itteni mérések, már elég mérvadóak, szerintem és ettől, már nagyon durván nem térhet el a beta vagy akár a teljes játék!
Szó mi szó, a Rage mellett, ez a másik nagyon város game idén nálam!
-
Vigilante
őstag
válasz
Cybertrone #186 üzenetére
Aham értem, és a nem érdemes alatt mit értesz, mert az h 6 magos a procid 4,25GHZ-en elhiszed, hogy gamekben ugyan ott van kb, mint az én mezei i7 920-am 4GHz-en, vagy a 2 GTX580-ad lenne sokkal erősebb? Igaz azt nem láttam mennyin hajtod őket!
-
Vigilante
őstag
válasz
Cybertrone #183 üzenetére
Ne hidd el akkor.
2560-on meg ha akarod 32x-es élsimítással, hát akkor lehet nem menne az igaz!, épp ezért írtam, hogy 4x-esen, nem pedig 32x-esen, remélem érthető voltam.
Meg mertem kockáztatni, hasonlítgatni a kis konfigomat a tiédhez, mert így 800/4000-en alulfeszelve ráadásúl, sztem lazán hozom egy 580-as alapsebességét! -
Vigilante
őstag
válasz
sniper elite #179 üzenetére
1920x1200-at tud moncsid nem lesz baj, ott talán az i7 975-nek adhatnál egy min 4 GHz-et csak a miheztartás végett is, főleg ha már van egy kafa hűtőd rá, akár alapfeszen is, nah meg ha már itt tartunk, ha lehetséges én a helyedben a 6950-eket megpróbálnám 6970-re flesselni és még húzni aztán! Remélhetőleg fog játszani az SLI és a CF és jól fog skálázódni, és úgy akkor nem lesz itt probléma az i7 920 (4GHz-en) + a 2db GTX480-al (800/4000-en) sem!
Igazából, egy 2560x1600-as felbontásban is tudnám veretni fullon a gamet 4x-es élsimítással (a fölött már full fölösleges, csak a gépet zabálná a BC2-ben a 32x-es élsimításon dőltem, hogy az meg minek?
) Amíg viszont a metro megy csutkán DX11-be 1920x1200-ba átlag 40-50 FPS-el és nem esik 30 alá sehol se az egész game alatt, nagyon nem lehet gond semmivel, ebben az évben legalábbis tuti nem!
-
Vigilante
őstag
Remélem lesz normális SLI támogatás, és akkor nem hiába vettem meg a 2. GTX480-omat!
Igaz hiába tuti, nem, mert most abszolutte best-buy a GTX480 itt hardveraprón ilyen 45-50 e magasságában röpöködnek ezek az izompacsírták! Alulfeszelve 800/4000-en, meg már egy GTX580-as teljesítményét lazán hozza is a dög!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Electronic Arts megerősítette a korábban szállingózó információkat, a játék minimális és ajánlott rendszerkövetelményei véglegesek.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Temu
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- Kicsi, de erős Gamer PC /Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 5070 12GB/FSP 80+Gold/Karcmentes/Gar
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- Eladó Új Gamer PC - i5-14400F / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe
- Abus Viantor sisak
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest