- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
NandorHUN #43 üzenetére
A FPS/TPS témát nem az általam felsorolt játékokra értettem, hanem a kommented második felére reagáltam. Amúgy a Space Marshals 1 talán önismétlő (bár szerintem bőven vállalható azért, az utolsó bossfight pedig kifejezetten érdekesre sikeredett), de a 2 már nem annyira (pláne a megvehető mission packal).
Igen, rengeteg a szar, pénzéhes fejlesztő (legjobb példa a Gameloft, ami régen egész tűrhető szinten koppintott le nagy PC-s címeket, mostmeg önmaga paródiájává vált), de attól még nem mind az. A fizetős szekcióban azért akad pár cím, ami szerintem komolyan vehető. Szóval továbbra sem értem miért kell ezt megmosolyogni...
Hopkins95: Igen, egyre több PC-s/konzolos port készül el, bár én jobban kedvelem a direkt touchscreenre megírt, öltetes játékokat (pl. az Osmos). Persze azért a Max Paynet én is újrajátszottam mobilon (mondjuk akcióban 400 forintért még meg is érte
).
-
válasz
NandorHUN #43 üzenetére
Azért a Pubg Mobile-nál a Digital Foundry is kihagsúlyozza, hogy Full fat console style experience, ami azért nem kis szó. Aztán ott a Fortnite is, amihez jön majd a kontroller support(a Pubg Mobile-lal már állítólag működik).
Vagy ott a The Witness iOS-re, ami eredetileg PC és konzol játék volt, de már van iOS-re is. Vagy a The Walking Dead: Season One... Szerintem ahogy erősödnek a chipsetek, úgy tolódik a fejlesztés a mobil platformok felé is, mert ez egy hatalmas piac, kvázi mindenki rendelkezik okostelefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest