- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Akkkor a fentieket olvasva remélem jól jönnek a fotóim.
Akinek kell megosztás /nincs meg a kontaktja, az írjon rám privátban, és adjon egy gmail címet.
Hétfőn délelőtt még kipakolni segítettem pdawwal, majd Cocoonékkal, azután lépnem kellett, mert
az asszonyért időre kellet érkeznem a Fehérvári vasútállomásra, és irány Velence, 1 hét nyaralás...
Na, utána kinyaraltuk magunkat, a fülei ottlétet pedig köszönöm a magam és mindkét srácom nevében, hogy
Icamama anyánk/nagyanyánk volt..Ma hazaértem, legurítottam egy sört, (meg mégegyet a szomszéddal, mert visszaadta a kulcsot, Ők etették az ebet, míg oda voltunk.. kipakolom a kocsit, egyszerc sak jön egy kollégám, hogy rámnézzen, mert nem értek el telefonon,
Elvileg ma kellett volna megjelennem a porondon
WTF?? ezt benéztem, na mindegy.. 2 óra késéssel, 2 sörrel mentem ma dolgozni.. na basszus, ez gyors visszaklimatizálódás volt
,
EGyébként qurva jó volt, cska rohadtul elfáradtam már olyan péntek magasságában, főleg a hőség/rosszul alvás miatt, de nagy buli volt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nahh szóval.. Meg volt a 6. BRSZK(cikk hamarosan a Logouton is meg fog jelenni) Minden kedves kiállítómban tudott...
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest