- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndman77
újonc
Sziasztok,
Egy hét késéssel ugyan de én is szeretném megköszönni Bacsis-nak, hogy újra meghívott és lehetőségem volt kiállítani a PDA és okostelefon gyűjteményemet. Idén már otthonosabban jártam keltem köztetek, mivel szinte minden arc ismerős volt tavalyról. Illettve csak jártam volna, mert idén valóban szintet lépet a kiállítás. Olyan sokan voltak és olyan sokan kérdeztek, érdeklődtek a kéziszámítógépekkel kapcsolatban, hogy alig volt időm a többiek standját meglátogatni és egy kicsit játszani is a masinákkal. A mi kis háromfős Manager kalkulátor-PDA-Mobil szekciónk (Pdaw-Gábor, quailstorm-Máté és jómagam) úgy érzem jól teljesített és sok látogatót sikerült odavonzanunk a közös asztalunkhoz. Az biztos, hogy quailstorm volt hármunk közül a legnépszerűbb a telefonjaival és ö volt az, aki napi 30 perc kajaszünettel végigbeszélte az egész napot. Jövőre ha újra tudunk jönni mindhárman, még jobban összehangoljuk a közös kiállításunkat és megint hozunk majd valami olyan újdonságot, amitől egyedi lehet majd a standunk.
Ha van már Patreon regisztrációja Bacsis-nak, akkor azt kell ezerrel promótálni.
Nekem lenne még egy ötletem, kérésem. Lehetne készíteni valahol, akár a BRSZK weblapján egy fényképalbumot a kiállítókról becenévvel, keresztnévvel és fotóval? Valószínűleg mivel és még új vagyok ezért nehéz megjegyeznem, hogy pontosan ki és mivel állít ki. De szerintem azon tudatos kiállítás látogatókank is nagy segítség lehetne, akik mielött eljönnek, megnéznék a kiállítók részletes névsorát és az általuk kiállított tematikát. Akár lehetne, hogy mindenki megírná a saját rövid bemutatkozását és az kerülne feltöltésre a weboldalra a fotójával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nahh szóval.. Meg volt a 6. BRSZK(cikk hamarosan a Logouton is meg fog jelenni) Minden kedves kiállítómban tudott...
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest