Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én szeretném itt is megköszönni, hogy meghívtál és részese lehettem ennek az egésznek. Nagyon jól éreztem magam, nagyon sok emberrel beszélgettem, nosztalgiáztam. Jó volt találkozni olyanokkal, akikkel valamilyen módon (hardverapró, FB csoport) már kapcsolatba kerültem. Bízom benne, hogy méltó módon illeszkedtem be a BRSZK Team-be és fel tudtam nőni a kiállítás színvonalához! Nagyon köszönöm, hogy meghívást kaptam már most a jövő évi BRSZK-ra. Mindenképpen azon leszek, hogy a mostanira rátegyek egy lapáttal, és valami nagyon igényes bemutatót prezentáljak a következőn. A társaság nagyon jó, bár sajnos közel sem tudtam mindenkivel egyformán sokat beszélgetni. Ehhez egy hét kellett volna
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest