Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
"ellenére is nekiáll munka közben frissíteni úgy hogy adott esetben több órás munkát is elkúr, azoknak nincs szerencséjük."
Hogy lehet az, hogy több órás adat elvesződik?
Milyen programokat használsz? A legtöbb programban a mentés, CTRL+S -t nem ismered?"Win95 óta használok windowsokat, mindig volt nyűg az új verziókkal, de soha ennyi baj nem volt mint a win10-zel."
DOS (6.22) szal kezdtem, majd win 3.1 és szépen sorra az összes windowst megismertem.
Szerintem a WIN Vista (win 7 alfa\beta) -val volt a legtöbb probléma.És az összes közül a win 10 a legstabilabb, legalábbis nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest