Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
A cégnél ahol dolgozom 14 gépet felügyelek. Win10 Pro és Home verziók előtt ülnek nagyrészt a "facsebookozó irodisták". Mióta a gépeken van, a Win10 soha nem frissített magától egy gépet sem. Az 55 éves könyvelő is megtanulta, nem nyomunk a frissítés azonnal gombra.
Továbbá nem tudom, milyen cég nem engedhet meg magának egy Pro linceszt. Pl. gyors guglizással az első találat 24k. Ha ennyit nem engedhetsz meg magadnak, messze rosszul csinálsz valamit.
-
X Factor
addikt
Tényleg sosem fogom megérteni, h. ti mivel foglalkoztok vagy mi a fenére használjátok ahol a w10 egy fosnak bizonyul.
Vagy szerinted magától értetődő, h. még egy most is valljuk be újdonság, amivel kisérleteznek nem fog menni egy 2009-es OS-n?
A frissÍtés amit Írsz, meg user error... Csak már megint a tudatlanok (képzetlenek) sirása megy, ha meló, akkor van AD, GPO-ból még WSUS nélkül is ragyogóan ütemezhető, szabályozható, ne talán tán tiltható a frissÍtés.
-
Silεncε
őstag
Érdekes, napi szinten használok Win 10-et munkában és otthon is egyaránt, soha semmi problémám nem volt vele (talán egy-két apróságot leszámítva), de valószínűleg nekem az MS más branchről küldi a frissítéseket
Ha kényszerítenének, se mennék vissza a 7-esre (de még a 8.1re se), elég volt az a pár év, amit használtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgatós találkozó
- Projektor topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Villanyszerelés
- Viccrovat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha kényszerítenének, se mennék vissza a 7-esre (de még a 8.1re se), elég volt az a pár év, amit használtam...