- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
ittakary #8740 üzenetére
Ugye jól tudom, hogy ipad esetén ez ugy van mérve, ha futtatsz egy appot és azt nem zárod be, hanem csak fut a memóriába tovább ergo zárolva van mellette az ipad, akkor is számolja a használat idejét? Szerintem az ipadek10-11 órát futnak nagyon alacsony fényerő mellett és kevésbé erőigényes alkalmazásokkal, én Ipad Airem kb 30% fényerő mellett 3d-s játékokkal 5-6 óránál többet tuti nem bír.
-
pescara
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ittakary #7920 üzenetére
Csak abból indultam ki hogy telefonnak is gondolom ilyen üveg a felülete, is ott sokkal jobban maszatolódik mint fóliával.
Na de most nézem van aki nem így gondolja, úgyhogy itt is az a helyzet mint a telefonnál megy a vita ezerrel hogy a célszerűbb...
Szerintem az lesz veszek rá egyet, és majd eldöntöm...
-
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary #7922 üzenetére
Aki nem akarja tokban hordani az iPadet, de mondjuk a táskájába be akarja rakni, annak azért nem jön rosszul egy fólia...Lehet,h ront valamennyit, de a száraz fényes fóliák 90%-a olyan keveset,h szabad szemmel azt nem veszed észre.
Én sem használok már fóliát, mert a SmartCase tökéletesen védi a kijelzőt is a karcok ellen, de ettől még nem minden esetben tartom feleslegesnek. -
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary #7920 üzenetére
Ebben nincs igazad, a zsírtaszító réteg az izzadtság ellen semmit nem ér, kb 4-5x át kell törölni a kijelzőt, h tiszta legyen, semmivel nem jobb a helyzet, mint a fóliánál, sőt, a fóliáról az izzadtság 1 fokkal könnyebben lejön, bár azt se sokkal egyszerűbb tisztítani, mint a kijelzőt magát...
-
zeee
senior tag
válasz
ittakary #7692 üzenetére
Debrecenben egy sima mobilos boltban. De [itt van pl]
-
zaskar
senior tag
válasz
ittakary #6720 üzenetére
Na azért sírni nem kell, már kezdem megszokni...
Perillustris: ne ez az, hogy én is érzem a különbséget, de ha a 2-est veszem kézbe, továbbra sem érzem úgy, hogy az használhatatlan lenne, miután az ember retinára váltott.
Na hagyjuk ezt a hülyeséget, egy másik kérdés: használ-e valaki utángyártott camera connection adaptert? A 2-eshez gyárim volt, de látom, hogy tele a net olcsó kínai megoldásokkal. Ha ugyanazt tudják, mint a gyári, akkor nem adnék ki annyit érte. Mindössze arra használnám, hogy utazások során memkártyáról a képeket és videókat másoljam az iPadre, semmi több.
-
pusihusi
addikt
válasz
ittakary #6049 üzenetére
Sziasztok nem azt írtam hogy 100%-as tökéletes, mert akkor nem ez lenne a tizenötödik tabom, de jobb gyorsabb így is mint 1 négy magos G
alaxy
Ja még annyi, hogy a második napon egy kicsit belassult, így visszaraktam a hatost, mert állítólag ez csak a fejlesztőknek adták ki 99 dollárért. És valamit olvastam hogy könnyen lehet belőle tégla ha nem fejlesztőként használom!
-
agabe
addikt
válasz
ittakary #6049 üzenetére
ipad 4 IOS 6.1.3- al is tud megakadni-roccenni, vagy egy-egy progi FC-zni , gondolkozni neha.
egy beta allapotu progiban meg el is nezheto. Ha javul is, sajnos akkor sem varhato, hogy minden pillanatban 100%-osan folyamatos legyen. Olyan tablet / szamitogep (vagy akarmi ami osszetett oprendszert futtat es hasznalja az ember rendesen) nem volt, nincs, es nem is lesz. -
-
pescara
aktív tag
válasz
ittakary #5890 üzenetére
En is ugy hasznaltam fel eve, aztan lattam a repulogepen, masoknak mennyivel jobb a kepe. Aztan megneztem hugomet, amit a gyerekek nyuznak folia nelkul 3 honapja es egy karc sincs rajta. Ezutan fogtam a foliat es kidobtam-
Azota eg es fold a kulonbseg, ugyhogy tenyleg hulyeseg a folia es nem is karcolodik. Igaz van rajta smart case, ugyhogy a kijelzo nem talalkozik az ujjaimon kivul semmivel.
-
NGA
addikt
válasz
ittakary #5519 üzenetére
Olvasni még tudok. Éppen azt irtam, hogy a gyengébb ipad 2-esen nem laggol, akkor meglepő, ha a 3-ason igen.
Alap feladatokra, mint facse, skype, viber, pdf, video átlag embernek, aki nem igényli a retinát, még az ipad 2 is bőven elég, és azok már egészen olcsón vannak.
-
jozsi252
veterán
válasz
ittakary #5515 üzenetére
Tegnap én 119-ért jutottam hozzá egy fehér 16-os iPad 4-hez. Gondolkoztam rajta hogy használtan veszek 3-at 90 körül. De elvetettem az ötletet, mert igazából árba nem olyan nagy a különbség, és ha belegondolok hogy teljesen új bontatlan, új szériás termék, valamint nem utolsó sorban, az ár is nagyon kecsegtető, mert ugye APR-ekbe jóval drágább azért. Így aki hosszú távra tervez, annak érdemes a 4-re most rámenni.
Ragnar95
in app purchase inkább kihagyom, mert így legalább lesz tapasztalat a játékba, hogyha jó sok futamon indulok el.
-
@matthew@
őstag
-
daneel92
tag
válasz
ittakary #4509 üzenetére
na mondjuk ez igaz... akkor visszaszívva
más: (mivel jailbreakelés legális, gondolom beszélhetek róla) ha ipad 4emet jailbreakelem, az jár-e valami hosszútávú következménnyel? régebbi iphoneomnál volt az, hogy ha frissítettem verziót, nagyon sokat szívtam, hogy megmaradjanak kontaktok, könyvjelzők,stb, mert akkoriban nem volt valami tuti módszer jailbreakelt készüléket backupolni. ezt viszont most már icloudon tárolom az adatokat, szóval elvileg nem lehet gond belőle, igaz? továbbá a rendszer stabilitását mennyire befolyásolja a jailbreakelt verzió? előre is köszi a válaszokat
-
-
Keksz
senior tag
válasz
ittakary #3961 üzenetére
Nekem az ipad 1 olyan 270 napja ment, jailbreakkel, mikor tönkrement a fülesem, de én ezt nem tudtam és cydiából leszedtem egy "volume booster" app-ot, aminek kellett a reboot.
Persze nem oldotta meg és az "Uptime" is elveszett :-D
Mindenestre az ipad elég stabil 1 cucc.
-
válasz
ittakary #2643 üzenetére
Az azért gyenguszka, így már biztos, hogy a 32gb-ossal kell szemezgetnem.
Na már körvanalazódik, 32gb, a sebesség miatt a 4-es, már csak az a kérdés hogy cellular vagy nem cellular.
Szerintetek? (persze értelmes ha beszarik a zsebwifim akkor csak átrakom a sim-et).
Ipad tud hotspotkén menni mint az iphone?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest