- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
narii
tag
iPad minibe gondolkodik valaki ?
-
madgie
titán
válasz
Daniel Alves #1695 üzenetére
No, most morgok magamban, mert nyomtam rá egy buy it now-t, de egy retro uk i4 tok is megtetszett ,azt is meg akartam venni... de azt meg nem szállítja ugyanaz a feladó Magyarországra
Írtam is neki, hogy mi a fene, ezt szállítod, amazt nem?
-
madgie
titán
válasz
Daniel Alves #1693 üzenetére
iPad 3-hoz is jó?
-
Daniel Alves
őstag
Best buy dokkoló az ebayen.
[link] Csak ajánlani tudom főleg ennyi pénzért
Plusz vettem hozzá külön egy 3méteres kábelt is!
-
Zanik
addikt
válasz
powerup2 #1687 üzenetére
Hát, látod, te okosabb voltál mint én. Én az iPad Mini mellett nem számítottam frissítésre. Ez van, bele kell törődnöm. Viszont Karácsony előtt már ne nagyon álmodj 4. generációsról 4g-s verzióról itthon - bár lehet, hogy tévedek, és mégis lesz. Csak szerintem esélyes, hogy ha a cellular-os verziókat november végére ígérik USA-ba, és eleinte limitáltak lesznek a készletek, akkor az Európában, pláne Magyarországra kicsit később lesz csak kapható. Meg aztán az is kérdés mennyi 3rd gen. ragadt be raktárakban?!
-
powerup2
addikt
Én majd most akarok ipad-et venni de valahogy éreztem hogy lesz valami meg azért irták is és vártam a vásárlással csak most kérdéses hol érdemes megvenni mert itthon a 32GB wifi 4g 220 ezerért kurva drága igaz az aqua-ba a 3-as is olcsóbb volt jóval mint bármék apple boltba valakinek tipp hogy hol érdemes vagy itt a hardverapron ki megbizható?
-
Zanik
addikt
válasz
kriszpontaz #1685 üzenetére
Meg kell próbálni! De még várj vele egy kicsit, hátha már az újat kapod!
-
kriszpontaz
veterán
Valakinek előfordult már hogy a képernyő előtti üveg ragasztása kiszivárgott az üveg és az alumínium perem között? Nekem a napokban ilyet produkált, és mit mondjak, elég trén néz ki a fehér ipad oldalán a fekete ragasztó maradvány az üveglap és az alumínium burkolat között. Ezt vajon lehet cseréltetni?
-
slfln
senior tag
válasz
Daniel Alves #1681 üzenetére
Azon kívül, hogy beletörődök nem tudok mást csinálni.
Ahogy írtam, természetesen idegesít és nem is nagyon látok benne túl sok rációt, hogy ezt most minek kellett. Jól fog mutatni a geek oldalakon, hogy gyááá' ez agyonveri a most megjelenő Win, Nokia, Nexus stb. tableteket a szintetikus teszteken. Csak éppen nem használja ki még jó ideig semmi... ès pont ezért fogom csak akkor felidegesìteni magam igazàn, ha a Real racing 8, meg az Infinity Blade 9 màr nem fog elindulni ezen. Csak akkor már se az iPad 2-n se az új minin ès a 4-es telókon se fog. Ezekből meg azért mocskos sok van ugye.
Addigra, mire ez megtörténik, ez az iPad meg màr töltő nèlkül menni se fog szerintem.Bízzunk benne, hogy elromlik javíthatatlanul fèl èv múlva és gariban cserélik az újra.
-
slfln
senior tag
Engem is piszkosul frusztrál a helyzet, 38 napos az iPad 3-mam. Ha ezt tudom, akkor várok még.
A support miatt annyira nem izgulok, mert a 2 még mindig a polcokon van a miniben meg szintén ez a vas van ugye.
Az A6 teljesítményét meg nem tudom mi fogja a közeljövőben kiaknázni. Az iPad 3-mat megfingató appal se nagyon találkoztam eddig.
Esetleg átalakítják a storet majd, és lesznek A6-ot kiaknázó appok külön? Ennek sok értelme nincs, amíg nem terjed el nagyon és ennyi rengeteg embernek van és lesz is a későbbiekben A5-el szerelt cucca... Szóval mi ösztönözze a programozót a közeljövőben, hogy arra a számítási teljesítményre írjon játékot? -
Zanik
addikt
-
Amennyiben tényleg igaz a hír, miszerint cserélik a 30 napnál fiatalabb készülékeket, ismerve az itthoni hozzáállást, itt biztosan nem fogják.
-
szabopali
aktív tag
Én a bejelentéstől számítva pont 31napra vettem,
bumm és akkor mi van? Mindig tudjuk, h lesz jobb stb. Nekem a jelenlegi is tökéletes. Akkor ez volt a polcon ezt vettem le, ennyi.
-
Ragnar95
félisten
válasz
alba-regia #1666 üzenetére
Eddig is megoldották az előző modellek refurbre cserélését, de amúgy ha kifogy a készlet és cserélniük kell, akkor jobbat adnak, volt már rá példa iPhone-nál
-
madgie
titán
válasz
alba-regia #1666 üzenetére
Persze, simán. Nemrég vettem egy négyes iphone-t, frissen cserélt volt a cucc. No, ott a srác anno 3Gs-t vett, de már ezt kapta cserébe
-
justaview
senior tag
válasz
malnabokor #1577 üzenetére
Egy apró (de sajnos lehangoló) hír azoknak, akik MS office-ra várnak iOS-re.
Furthermore, if you’ve seen rumors about Office 2013 for iOS and Android, they’re happening, but the products will only be made available via the subscription Office offerings, and hit in April.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Ragnar95 #1665 üzenetére
Gondolom, egy ideje már csak a 4-eseket gyártják, a 3-as gyártását leállították. Aki mostanában vásárolt 3-ast, annak mondjuk közel egy év múlva a garanciális cseréjét hogyan fogják megoldani? 4-re cserélik??? Mert gondolom addigra a refurbok is szépen lassan kifogynak...
-
Ragnar95
félisten
Ettől még becsapva érzem magam, mivel eddig mindenki annak a tudatában vehette meg a termékét,h 1 évig az lesz a legfrissebb és nem lesz kihajítva az ablakon az Apple által, erre most fél év után kihoznak egy hibajavított változatot, miközben az iPad 3-nak kellett volna így kijönnie vagy ha akkor elég volt ez, akkor most is elégnek kéne,h legyen, de ha meg mégsem az, akkor minden iPad 3 tulaj kapjon ingyen cserét, ne csak az, aki az elmúlt 1 hónapban vette, mivel nem csak ő lett átverve....
Az lenne még a szép, ha a támogatást is korábban megvonnák a 3-tól, mint a 4-től... -
narancsnn
senior tag
Sziasztok!
Van olyan prog iPadra ami kezeli a feliratot a filmekhez?
-
Daniel Alves
őstag
Próba.
De akkor is frusztráló egy kicsikét a jelenlegi helyzetaddig is egy email az XMS-től
Kedves xy!
Még nem kaptunk semmi információt ezzel kapcsolatban, de ha lesz bármi féle információ ki lesz hírezve az xms.hu-n.
Üdvözlettel:
Lukács Tamás
Apple Sales Professional | Apple Support Professional -
kondás
tag
válasz
Daniel Alves #1655 üzenetére
Írták egy angol fórumon, azért írtam oda, hogy nem vagyok biztos az igazságában,de meg kell próbálni hátha
-
válasz
Daniel Alves #1655 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék. (okt. 5.)
-
kondás
tag
válasz
Daniel Alves #1653 üzenetére
A helyedben én azért bepróbálkoznék.
-
kondás
tag
Nem tudom igaz-e
"Apple Will Replace Your iPad 3 With An iPad 4, Provided You Bought Within The Last 30 Days"
de nálam úgyse nyerő sajna -
Clueso
csendes tag
Marketing szempontból az iPad új generációjánál a váltást szerintem leginkább az új csatlakozó indokolta. A 4. generációval a teljes termékskála már a lightning csatlakozóval lesz piacon, az új kiegészítők miatt ez kulcsfontosságú lehet...
-
erdoke
titán
válasz
Daniel Alves #1646 üzenetére
Arra a pár hétre, amíg kifut a készlet, elképzelhető némi akciózás, egyébként kivezetik, szóval a 4. lesz az új.
-
Daniel Alves
őstag
Engem csak az bosszant hogy 1 hónapja vettem a new ipadet és remélem nem akarják egyből "leárazni"
-
erdoke
titán
válasz
Ragnar95 #1633 üzenetére
Én mindig veszek újat, amíg elfér a családban, úgyhogy jó eséllyel beszerzem a 4. generációst is november folyamán, de ettől még nem érzem magam becsapva.
Kicsit gyorsabb, kicsit többet bír az akksija, de egyébként nem óriási változás. Kell a nyomulás, mert jönnek a Microsoft táblái. -
Ragnar95
félisten
Nem fogok cserélni, mivel semmi értelme, semmi lényegi változás nem történt...A gyorsabb proci nem izgat, bőven jó az A5X is, a Lightning csak hátrány, mivel 4S-em van, csak egyszerűen dühít ez, amit Cook előad, mióta ő a vezető
Amúgy besz@rás,h mennyien árulják már az iPad 3-mukat, pedig kb semmivel nem tud többet a 4
Az iPad Mini árképzése meg egy vicc, mivel ugyanannyiért refurb iPad 2-t kapsz... -
ii77
tag
válasz
Ragnar95 #1633 üzenetére
Hasonlóan érzek iPad 3 tulajként mint te. Ugyanakkor az iPhone 5-től kapott proci és a Lightning konnektor miatt is (aki tervezi, h iPhone 5 vagy újabb Apple telefont vesz a jövőben), valamint a keynote-láz
után úgy vélekedem, hogy le kell cserélnem az iPad 3-am 4-re. Bízom benne, hogy kis pénzveszteség árán sikerül, főleg hogy iPad 4-ből is 64GB-os Wifi+4G érdekel.
-
-
kondás
tag
Ipad 4 ilyen hamar??
-
Ragnar95
félisten
-
Liberatore
tag
Egy ilyen kerdes, szlovak regisztracioval magyarul tudok lehuzni filmet? Egyaltalan vannak? Szlovakbol csak 3...
-
macikos
addikt
A használati időt mivel nézitek?
-
-axxon-
tag
helló!
van itt valaki aki numbers guru?
ipadon van egy táblázatom, benne több füllel.
ebből csak az egyik fülön található oldalt szeretném elküldeni, pdf-be másolni, hogy tudnám ezt megtenni? -
ii77
tag
Igazán nincs mit. Írtam MM-nek, pozitív választ kaptam. Bízom benne, h visszaveszik és például levásárolhatom náluk bármire. Ez volna a legjobb. Mikor április elején megvettem a 3.gen-ós iPad-em, annyira gyér volt még a választék, hogy félig-meddig a kényszerűség vitt rá e vételre. Már akkor is jobban szerettem volna egy áttetsző hátlapot, ami smartcover kompatibilis. Az általad linkeltek közül a Speck-féle SmartShell for iPad szimpatikus: -található a hátán is mágnes, ottartva a hátrahajtott fedlapot.
A Moshi VersaCover-nél nekem hiányozna a tipikus hosszanti 3-as tagoltság, így összehajtva lehet egy kis háromszögalakra formálni, mely a legalacsonyabb és általában, számomra a legjobb dőlésszöget adja. Az Ozaki iCoat Slim-Y-ból kiindulva a többi, magasabb pozíciójú hajtás sokkal puhább alátámasztást ad a gépnek, ritkán és általában csak videónézésnél használtam.
Nem utolsósorban sokkal szabadabban variálhatod színben s tudásban az elő- és hátlapokat. Ahogy látom, sok felhasználónál sérül meg a tablet sarka, ezért is érdemes a széleinél is védett hátlapot venni. Apple smartcoverjei közül a bőrből készültek szimpatikusabbak (meg úgy általában is, mivel a bőráruknak több jó tulajdonsága is van), de ezek árát meg is kérik. Majd meglátom, melyik lesz a befutó. -
ESP
őstag
válasz
kriszpontaz #1612 üzenetére
Még sim kártyát is lehet bele tenni. Igaz iPad 1 nél mutatta.
-
Zanik
addikt
-
ii77
tag
Szia,
én ez év áprilisától használom a sima Ozaki iCoat slim Y-om fehér színben iPad 3-hoz. A sim-kártyám pakolgatása végett ki-be rakosgatom, ám egyenlőre ez sem okoz problémát a toknak. A fedlap "ypszilon" hajthatósága rendkívül sokoldalúvá teszi. (Bár azthiszem láttam azóta pár másik gyártótól is hasonlót. Valszeg időközben licenszelték Ozakiéktól.) Amiatt is erősen ajánlott, hogy védi a tablet sarkait is, de minden gombhoz és csatlakozóhoz hozzáférést enged, mintha csak csupaszon használnád. Kettő negatívummal találkoztam: 1: -Ha kézben kívánod fogni és teljesen a hátlapra hajtod a mágneses fedlapot, a hátlapon nincs ellenpárja, így oda kell fognod. Különben lifeg. 2: -Pár hónap után láthatóvá váltak a fedlapomon az integrált mágnesek. Az én esztétikai érzékemnek ez már csúnya. Mert közel 20.000Ft-ért többet várok. Ha megtalálom a MM-os blokkját, megpróbálom visszavetetni velük. Itt egy sk.fotó a csúnyaságról: -
-
Zanik
addikt
Sziasztok!
Használ valaki közületek Ozaki iCoat slim Y+ tokot? Ha igen, mennyire van vele megelégedve?
Esetleg milyen hasonlóan praktikus tokot tudnátok még javasolni?
Mindenféle segítséget előre is köszönök. -
Misser
tag
Valaki tud olyan angol-magyar szótárprogramról, ami beépül a böngészőbe, vagy az ibooks ba, és csak a szót kijelölve már mutatja is a jelentését? Online vagy offline, az mindegy. Én eddig nem találtam, kevés esélyét is érzem, hogy legyen, de hátha.
-
Daniel Alves
őstag
Tegnap rendeltem belőle. Ha csak 1-2 alkalommal használnám (mert ennél többet fogom) már akkor megérte
rendeltem még dokkolót +3méteres kábelt is.
-
válasz
Daniel Alves #1605 üzenetére
Ez kvajo
de kb csak azert vennem mert olcso amugy nem kene.
-
madgie
titán
válasz
Daniel Alves #1605 üzenetére
755-ért főleg
(nekem annyit számolt)
-
Daniel Alves
őstag
-
Mykl
tag
Minden utcasarkon kapsz ilyen dockolot + Ebay
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen NAS-t vegyek?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged