Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Ezt elég rosszul gondolod szerintem....Persze egyikünk sem szervizes, de szerinted ha ráírják a szervizlapra,h pixelhiba miatt cserélték, utána nem cserélnek benne kijelzőt...?
Azért ez egy prémium gyártónál nem lenne elfogadható...És én még egyszer se hallottam olyanról,h a refurb hibás lett volna vagy bárkinek feltűnt volna,h refurb és én magam is cseréltettem már iPhone-t és rá nem jöttem volna,h refurb, ha nem tudom,h azt adnak...
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
Én rendeltem egyet 1$-ért, de nem nagyon használom igazából, mert csak rajzolgatáshoz/jegyzeteléshez jó, de azt sokkal könnyebb így csinálni, mint kézzel, hiszen így olyan, mintha rendesen tollal írnál/rajzolnál, nem pedig kézzel...
Az enyémnek gumi feje van, így az nehezen tudja megkarcolni a kijelzőtA 7-8 ezres darabok max annyiban jobbak,h jobb minőségű fémből van a testük, meg márkásak + fizetnek jogdíjat az Apple-nek, amit áthárítanak rád, illetve jóval nagyobb haszonkulccsal dolgoznak, ezért annyival drágább, tudásban ugyanolyanok, mint a pár dollárosak...
-
jozsi252
veterán
-
kriszpontaz
veterán
Konvertáld át epub formátumba a Calibre (ingyenes) programmal, az szerintem megoldja a problémádat.
Ha nem tölti ki automatikusan, kitöltöd manuálisan a megfelelő mezőket és szerző/cím felirattal látja el a könyveket, amennyiben nincs borító a PDF elején, mert akkor a borító jelenik meg. -
Balázzs
senior tag
-
erdoke
titán
Rábízhatod magad a rendszerre, vagy dupla home gomb (illetve négyujjas fel) után hosszan nyomva az ikonokon elkezdenek mocorogni, és a sarokban felbukkanó kis karikával be tudod zárni a kívánt alkalmazást. Arra is van mód, hogy az összeset egyszerre bezárd, bár alap esetben nem látszik, hogy melyik van még valóban nyitva, ugyanis a dokk kvázi egy alkalmazás használat/történet, nem program kezelő. JB után megoldható, hogy a már nem aktív programokat szürkén mutassa a dokkban, illetve hogy ne kelljen hosszan nyomni, hanem egyből bezárhatók legyenek.
Kategórián belül a népszerűeket kiválasztva nagyot nem tévedhetsz az AppStore-ban.
Van vagy 5 iPad és 3 iPhone töltőm, eddig nem vettem észre, hogy nagyok lennének a hézagok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kompakt vízhűtés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged