Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ii77

tag

válasz Zanik #1616 üzenetére

Igazán nincs mit. Írtam MM-nek, pozitív választ kaptam. Bízom benne, h visszaveszik és például levásárolhatom náluk bármire. Ez volna a legjobb. Mikor április elején megvettem a 3.gen-ós iPad-em, annyira gyér volt még a választék, hogy félig-meddig a kényszerűség vitt rá e vételre. Már akkor is jobban szerettem volna egy áttetsző hátlapot, ami smartcover kompatibilis. Az általad linkeltek közül a Speck-féle SmartShell for iPad szimpatikus: -található a hátán is mágnes, ottartva a hátrahajtott fedlapot.
    A Moshi VersaCover-nél nekem hiányozna a tipikus hosszanti 3-as tagoltság, így összehajtva lehet egy kis háromszögalakra formálni, mely a legalacsonyabb és általában, számomra a legjobb dőlésszöget adja. Az Ozaki iCoat Slim-Y-ból kiindulva a többi, magasabb pozíciójú hajtás sokkal puhább alátámasztást ad a gépnek, ritkán és általában csak videónézésnél használtam.
    Nem utolsósorban sokkal szabadabban variálhatod színben s tudásban az elő- és hátlapokat. Ahogy látom, sok felhasználónál sérül meg a tablet sarka, ezért is érdemes a széleinél is védett hátlapot venni. Apple smartcoverjei közül a bőrből készültek szimpatikusabbak (meg úgy általában is, mivel a bőráruknak több jó tulajdonsága is van), de ezek árát meg is kérik. Majd meglátom, melyik lesz a befutó. :)

VESTAX QFO

Új hozzászólás Aktív témák