- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
Új hozzászólás Aktív témák
-
ii77
tag
Igazán nincs mit. Írtam MM-nek, pozitív választ kaptam. Bízom benne, h visszaveszik és például levásárolhatom náluk bármire. Ez volna a legjobb. Mikor április elején megvettem a 3.gen-ós iPad-em, annyira gyér volt még a választék, hogy félig-meddig a kényszerűség vitt rá e vételre. Már akkor is jobban szerettem volna egy áttetsző hátlapot, ami smartcover kompatibilis. Az általad linkeltek közül a Speck-féle SmartShell for iPad szimpatikus: -található a hátán is mágnes, ottartva a hátrahajtott fedlapot.
A Moshi VersaCover-nél nekem hiányozna a tipikus hosszanti 3-as tagoltság, így összehajtva lehet egy kis háromszögalakra formálni, mely a legalacsonyabb és általában, számomra a legjobb dőlésszöget adja. Az Ozaki iCoat Slim-Y-ból kiindulva a többi, magasabb pozíciójú hajtás sokkal puhább alátámasztást ad a gépnek, ritkán és általában csak videónézésnél használtam.
Nem utolsósorban sokkal szabadabban variálhatod színben s tudásban az elő- és hátlapokat. Ahogy látom, sok felhasználónál sérül meg a tablet sarka, ezért is érdemes a széleinél is védett hátlapot venni. Apple smartcoverjei közül a bőrből készültek szimpatikusabbak (meg úgy általában is, mivel a bőráruknak több jó tulajdonsága is van), de ezek árát meg is kérik. Majd meglátom, melyik lesz a befutó.VESTAX QFO
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest