- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mykl
tag
Na még egy okosság!!!
iTunes-sal szinkronizáltam fotokat a padra!!
Viszont a Padon a fotokat nem tudom törölni. Csak azokat a képeket tudom törölni amiket a paddal készítettem a szinkronizáltakat nem!! Ez milyen már??????
Van valami progi amivel tudom a szinkronizált képeket is tudom managelni?? -
Daniel Alves
őstag
Ha már mobilnet. E52-ről netet osztanék meg. tegyük fel ha csak FB böngészés lenne a padon napi pár alkalommal akkor mennyi adatforgalommal számolhatok?
Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban ?
-
Köszönöm mindkettőtöknek. Megnyugodtam, mert sokat fogom olvasásra használni... bár ki tudja milyen újdonságokat fogok felfedezni.
-
erdoke
titán
válasz
hengelhof #1495 üzenetére
Nem tudom, az iBook enged-e megnyitni bármilyen ebookot, de legalább egy tucatnyi olvasó app van, amivel .epub-ot meg tudsz nyitni.
Szerintem nem fogod megbánni, amire az ARM-os tablet való, abban az iPad a legjobb. Hardverben a kijelző, szoftverben a közel 300e tabletre optimalizált app miatt. -
Sziasztok!
Nekem pénteken jön meg a 3-as.
Azt szeretném kérdezni, hogy engedi a Calibre-ban készített .epub formátumot a saját olvasója, vagy csak a levédett tartalmakat?
Egyáltalán milyen formátumokat enged megnyitni? Rendesen tördeli? Meta adatot, borítót kezeli?Biztosan lesz még Hozzátok kérdésem. Most lesz először Apple cucc a birtokomban. Win-hez, és Androidhoz vagyok szokva. Remélem nem bánom meg a döntésem.
-
erdoke
titán
válasz
JoceeHunt #1493 üzenetére
Ha már 3 eszközöd van, ami internetet kér, több mobilnet előfizetés helyett neked is egy hotspotot ajánlanék. A 2-3-szor 2-4 GB netnél is olcsóbb (és gyorsabb!) egy 10-16-ost fizetni.
Hidd el nekem, a családban lévő okos mobil eszközök száma csak nőni fog, különösen ha a gyerekek megismerkednek az iPaddel, amire rengeteg jó cucc elérhető számukra. Tavaszra nálunk (5 fő) 4 iPad és 3 okostelefon várható, és sokkal egyszerűbb egy hotspotról etetni őket. Sőt, még az akksijuk is tovább bírja. A 3G-s iPad felárából ki is jön a hotspot!
-
Azért ennyire túlzásba nem vinném az Ipadolást
Én egy telefonom szeretném kiváltani vele, mert:
A teló 4 emailt figyel folyamatosan 0-24-ben, ez az egyik legfontosabb dolgom, a másik hogy netelérése legyen.
A teló egy E7-es Nokia, ami egyébként nekem nagy és nehéz, így cserélem egy használt E52-re, és vennék egy Ipadot.
A munkámhoz nagyon kell a laptop, és a mobilnetes elérés (elengedhetetlen), ha már Ipad akkor mindenképpen figyelje az emailokat, hogy ne a laptop foglalja az irodámban ezért a helyet az asztalon, viszont a SIM-et nem szívesen cserélgetném ha kell a laptoppal dolgoznom. -
Ragnar95
félisten
válasz
JoceeHunt #1490 üzenetére
1. Magát az email appot JB nélkül nem, kivéve ha szerver oldalról van ez megoldva, de magát az iPadet lejelszavazhatod, bár ez ugye nem sokat ér, ha családnak odaadod, hogy játszanak rajta.
2. Természetesen igen, akár wifi-n, akár bluetoothon, akár USB-n.
3. Gépről iTunes segítségével tudsz fájlokat másolni az iPadre vagy wifi-n, de itt nincs könyvtárszerkezet, ahova másolhatnál, itt mindig programok tárolják magukon belül az adatokat, de te nem látsz könyvtárakat. -
erdoke
titán
válasz
JoceeHunt #1488 üzenetére
Korábban nem lehetett mobil netet iPadről megosztani, csak iPhone-ról. Talán ez változott az iOS 4.3-hoz képest, de március óta megint WiFi-s modellt nyúzok, úgyhogy nem tudom biztosan.
Több felhasználót nem kezel, de ne aggódj, rövidesen minden családtag sajátot akar majd. Nekünk már 3 van, de néha még mindig veszekednek a gyerekek. -
Ragnar95
félisten
válasz
JoceeHunt #1488 üzenetére
1. Szerintem igen, bár ebben nem vagyok biztos, mivel nekem Wifis van és az iPhone-omról osztom rá a netet, de mivel az iPhone tudja, gondolom az iPad is.
2.Nem, ez nem asztali oprendszer, itt nincsenek felhasználók.
3.Akkor valószínűleg a 16gigás is elég, 32-es is filmek, játékok tárolásához kell. -
Segítsetek nekem Fanok légyszi pár kérdésben:
Körvonalazódott, hogy vennék egy Ipad3-at.
- Ha belerakom a mobilnetem kártyáját, akkor van-e mód hogy a cucc átadja wifin keresztül a laptopomnak a netet? (nem akarnám ki-be szerelgetni a SIM-et)
- Lehetséges-e hogy több felhasználó más-mást lásson az ipadon? (céges emailok, levelezés stb. nem szívesen adnám a család kezébe... ha játszani szeretnének rajta)
- Adatok tárolására nemigen a használnám, csak netelérésre és levelezésre, a 32GB-os verzióra gondoltam. Elég lesz? Milyen adatokat tárolgatnak rajta akik a 64-est veszik? (filmek, zenék???) -
Ragnar95
félisten
válasz
twosixxx #1485 üzenetére
Minden Apple termékre van gyári gari, így a 120 ezresre is kéne lennie, tehát igen, ugyanúgy cserélik elvben, mint az apple-nél vásároltakat.
Ha neten keresztül rendeled, akkor nem veszíthetsz semmit, hiszen így kibontás után leellenőrizheted a szériaszám alapján a garit és ha valamiért mégse lenne rá, akkor élsz a 8 napos elállási joggal. -
twosixxx
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában tervezek venni iPad-et, és hát nekem sem mindegy, hogy az épp 150000-be, vagy 120-ba kerül. Próbáltam visszaolvasni, hogy ha nem hivatalos Apple boltban veszem, akkor hogyan működik a gari, de azt hiszem nem teljesen egyértelmű. Lényeg a lényeg, például a Gsm-Homenál 120ezer a 3. generációs, 16 gigás, wifis verzió. Viszont van egy olyan funkció, hogy Apple Store garancia, azzal viszont már 145. (Ugyanilyen áron (120) találtam az Electromarketen is, ott pedig azt írják, hogy egy év teljes körű Apple garancia...) Most ez hogy is van? Mi lehet a különbség? Ha egy ilyen boltban megvenném, és bármi baja lenne, cserélnék nekem is? (feltéve, ha akkora probléma) Illetve van bármi rizikója ennek? Elvileg megbízható üzletekről van szó.
Köszi szépen!
-
válasz
Daniel Alves #1482 üzenetére
Na ilyet se tennék fel soha.
-
Daniel Alves
őstag
-
Ragnar95
félisten
válasz
Daniel Alves #1479 üzenetére
Alkalmazások: German Hungarian, illetve English Hungarian Dictionary, iPhoto, Dropbox, Appshopper, Pages, Numbers, AcePlayer, iBooks, Facebook, Skype, TV24HD
Játékok: Angry Birdsök, Cut The Rope-ok, Fruit Ninja, Bad Piggies, CSR Racing, Real Racing 2 HD, X-Plane-9, Bike Baron, Multiponk, Marble Mixer, Flick Champions HD, Great Big War Game, Slide Soccer, Jenga HD, Modernc Combat 3, Rainbow Six, Stair Dismount Universal, Where's My Water?, FIFA13, Infinity Blade2, Stupid Zombies
-
válasz
Daniel Alves #1479 üzenetére
-
Daniel Alves
őstag
Ki milyen játékot illetve hasznos programot tol a paden?
-
Mykl
tag
válasz
Ragnar95 #1474 üzenetére
Nem akadékoskodni akarok, csak etika zavar. Ha úgy adnak meg egy mértet hogy 32GB akkor engem nem érdekel hogy ott most 1024 MB a vátás vagy éppen 8 a byte-nál akkor az 32GB és nem 28GB. Szerintem GB és GB közöt a váltás 1:1, azaz egy az egyhez. Szerintem itt csak az üzleti etikával van a gond!
-
Mykl
tag
válasz
ittakary #1472 üzenetére
OK csak nem tom milyen átváltásról beszélünk mikor GB-ban adják meg a kapacitást!
Ha valami 32GB akkor az nem 28GB. Mert még ha néhány száz mega lenne az eltérés arra azt mondom hogy OK de itt 13%-ról beszélünk! Ez olyan mintha vennék a boltba egy 1kg-os kenyeret ami csak 88dkg! Akkor adja el ugy hogy 88dkg-os kenyér, vagy 28GB-os Ipad, ne ugy hogy 1kg-os vagy 32GB-os! -
Mykl
tag
Na még egy alap kérdés amire nem tudom a választ!!:
A 32GB Ipad3 on miért 28GB a teljes kapacitás????????
4GB ot sokkalanék rendszernek! -
Daniel Alves
őstag
sorry
-
Mykl
tag
DFU ba hogy rakom?
-
Mykl
tag
Sziasztok!
Restoreltam az IPAD3-omat és most már több mint 1 órája csak azok a kis pálcikák pörögnek középütt. Ez normális? Mit lehet ilyenkor tenni??
-
Ærni
tag
Első éves egyetemista vagyok és azt szeretném kérdezni, hogy használja-e valaki jegyzetelésre az ipadet? UPAD-del rendelkezem, de matek órán eléggé körülményes lenne vele jegyzetelni (bár még nem próbáltam. Van valakinek valami jól bevált appja erre az esetre?
Az új app store és térkép nem éppen bejövős
-
Ragnar95
félisten
válasz
Daniel Alves #1458 üzenetére
Ha iTunesban készítesz backupot, akkor visszarakja azokat is, amúgy nem, mivel azok csak az iTunesban tárolódnak, kivéve, ha van iTunes Matched.
-
Daniel Alves
őstag
Egy rendszer visszaállítás megoldotta a problémát :S
Lehetséges olyat csinálni hogy az ipaden tárolt zenékről s készítsen biztonsági másolatot? Sajnos minden elszállt -
erdoke
titán
válasz
Daniel Alves #1455 üzenetére
Hehe, nekem csak a Purchased fül nem tölt be immáron 5 iOS eszközön. Kezdem azt hinni, hogy tényleg bannol az Apple a ~8000 appommal...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Daniel Alves #1453 üzenetére
Akkor nyomj egy home+power kombót. Egyik fül se tölt be az AppStore-ban? Safariban jó a net?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Daniel Alves #1451 üzenetére
Nekem teljesen jó, ilyen esetleg lődd ki az AppStore-t, majd nyisd meg újra, ez segíteni szokott
-
Daniel Alves
őstag
Nem tudom miért de valami gond van az app store-ral...lassan illetve be sem tölt ipadről
Esetleg tapasztalja más is a problémát? -
malnabokor
senior tag
Az alábbi problémák nálam is jelentkeznek... az összes! MA nem frissül, a fórumlapozásnál kidob, valamint jópár app is kidobál... Múltkor a safari kidobott, mikor a webes google mapsot nézegettem (kitaláljátok miért) és háromszor kidobott (többször nem próbáltam). De hogy utánna az opera és a chrome is pont ugyanannál a műveletnél... Az sok lett már nekem
-
madgie
titán
válasz
ittakary #1446 üzenetére
Dehogy hibátlan, ritkán okoz ilyen ordas bugokat, de apróbb, bosszantó hibákat igen, jó hetente jobb esetben a safarit kell újraindítani (rosszabb esetben magát az ipad-et).
-
bözse
csendes tag
Hali!
Engem is kidobàl a Safari, a mobilarena oldalán pedig nem hozza be a friss híreket, le van ragadva a két nappal ezelottieknél. chromeal sikerul megnyitni az oldalt normàlisan. Facebook app is volt, hogy kidobott. -
válasz
adnoctum18 #1442 üzenetére
Igen, prohardver.hu alól fórumozz, úgy hibátlan a dolog
-
Ragnar95
félisten
válasz
adnoctum18 #1444 üzenetére
Jelezd akkor ezt a megfelelő topikban, ha jópáran jelezzük, majdcsak csinál valamit a PH a dologgal
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
adnoctum18 #1442 üzenetére
Igen, sajna bugos a RIOS motor, csak épp a készítők a Safarira fogják a dolgot, de fura módon prohardver.hu alól már jó...
-
válasz
adnoctum18 #1440 üzenetére
véletlenül nem mobilarena.hu alól fórumozol?
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Daniel Alves #1433 üzenetére
Engem a Safariból szokott kidobni miközben Prohardvert olvasok. Jellemzően a fórumtopicok közti váltásnál. Most az IOS 6 alatt sűrűbben.
-
ribarszki
őstag
Húú, köszönöm mindenkinek a segítséget. Ezt a dupla home gombot nem is tudtam.. jóóó ciki
De hát mindig tanul az ember.
-
Ragnar95
félisten
válasz
ribarszki #1432 üzenetére
Igen, az azt jelenti,h elfogy a RAM, de ettől még nem lenne szabad kidobálnia appokból, főleg,h restart után ugye üresnek kéne lennie a memóriának...
A Safari véletlenül nem akkor dobál ki,ha bezársz egy tabot? Csak mert az iOS5 bug...
Amúgy ha a probléma továbbra is fennáll, egy restore-t lehet, hogy megejthetnél -
kondás
tag
Engem nem dobál ki de én ki szoktam lőni azokat a programokat amiket nem használok.
-
ribarszki
őstag
Ipad 3-nál egy olyan gondom lenne, hogy olykor olykor kidobál a programokból. App alig van telepítve, és a safarinál netezés közben kitesz az asztalra. Ezt megcsinálta egymás után 4x, újraindítottam, és megint ezzel fogadott, majd megszűnt. De nem csak safariból, hanem másik programból is kirakott. Utána befejezte ezt a butaságát, de már nem az első eset volt.
Lehet ennek köze ahhoz, hogy a beállítások/általános használat/info/diagnosztika és használat infonál egy csomó (egy napon belül) LowMemory.plist szerepel? Vagy tulajdonképpen ez mit jelent?
Kevés az 1gb memória? De újraindítás után akkor miért rakott ki megint az appból? Másnál is írja a LowMemory bejegyzést?
Nagyon köszönöm a segítséget, kicsit még új vagyok
-
Ragnar95
félisten
Nekem van Apple Wireless billem, bár én géphez használom, de próbáltam már iPaddel is, sőt most kipróbáltam direkt az általad említett funkciókat és a párosítás az kb 10mp, egyből megtalálja a billentyűzetet az iPad, majd csak lekell nyomni pár billentyűt, amelyeket az iPad mond és ezután már írhatsz is a fizikai billentyűzeten.
Ha a billentyűzetre kapcsolódott az iPad, onnantól fel se jön a virtuális billentyűzet, tehát a teljes képernyőt látod és rendesen a fizikai billen tudsz gépelni. Minden speciális karaktert be tudsz írni a billentyűzettel, mivel ez egy rendes gépes billentyűzet, csak ha windowst használsz, akkor meg kell szoknod, hogy ennek Maces kiosztása van, ahol kb az összes speciális karakter máshol található meg, mint a windowsosokon. -
ii77
tag
válasz
Daniel Alves #1418 üzenetére
Jó-jó, de ilyenből ezer-egy tucat. Ennél barátibb áron. Kikiáltják iPad-hez valónak és hűha...
Ha nem jött át a képekről: Az általam linkelt különlegessége, h nem kell markolnod a táblát. Így esetlegesen nem ejted el, nem verik vagy tépi ki a kezedből az új, önjelölt gazdája. És nem látnak rá annyira, ha közterületen használod. Ráadásul a hátlapi kamerának is csináltak egy kis kukucskát, ha az első zseb zippzárját elhúzod és kissé visszahajtod, mehet is a felvétel.Ha rászánom magam, majd megtudakolom tőlük, hogy pl. egy Griffin Outfit (tehát valami vékony) hátlappal is megfelelően a helyére megy-e az iPad.
-
ii77
tag
Erdoke és akik még jártasak a témában: -Szeretnék jóminőségű, vezetéknélküli billentyűzetet New iPad-emhez. Jelenleg kettő felel meg: -az Apple Bluetooth Keyboard-ja és a Logitech K760. Ez utóbbiról készített videókban, ha jól láttam, van egy dedikált gomb a az iPad képernyőjén használt virtuális gombsor eltüntetésére és előhozására. Vajon ha a fizikai billentyűzeten gépelek, nem ugrik fel a virtuális a monitoron? Ha nem, az volna az igazi, mert nagyobb szerkesztési felület maradna, mint egy "normál" számítógép esetében.
Második kérdésem: Ha a külső klaviatúrán nincs olyan karakter amit szeretnék, muszáj előhívni az iPad gombsorát és ott váltani majd megérinteni a kívánt szimbólumot? Vagy a BT Keyboard-on is van váltási lehetőség? Előre is köszönöm. -
kriszpontaz
veterán
Konvertáld át epub formátumba a Calibre (ingyenes) programmal, az szerintem megoldja a problémádat.
Ha nem tölti ki automatikusan, kitöltöd manuálisan a megfelelő mezőket és szerző/cím felirattal látja el a könyveket, amennyiben nincs borító a PDF elején, mert akkor a borító jelenik meg. -
Misser
tag
nem tudja valaki, hogy az ibook ban a pdf-eimnek ne az első oldalát töltse be, hanem csak egy alap borítót rajta a címével?
sajnos az első oldal betöltésével felismerhetetlen az adott dokumentum, de első belépéskor, a mappába, látni míg be nem tölti az első oldalakat, hogy tudja a program ezt a sima borító+cím megjelenítést
valakinek ötlet?
-
Daniel Alves
őstag
Azt hiszi MacBook Pro? Pedig „csak” egy iPad
Az első pillanatban akár MacBook Prónak is hihetnénk azt az iPadet, amit egy különleges kiegészítővel láttak el.[link]
-
PixelRambo
csendes tag
válasz
Daniel Alves #1421 üzenetére
Nekem ilyen tokom van, védi a hátulját is. Van benne anyag rendesen, gumis múanyag, szóval elég jól véd szerintem. [link]
-
válasz
Daniel Alves #1423 üzenetére
Dehogyis. Amikor beírod először a kártyaadatokat, csak akkor ellenőriz így. Utána nem lenne szabad elméletileg.
Viszont ha van pénz a kártyádon, és továbbra is dobálja a billing info-s hülyeségeket, akkor én sem tudom, hogy mi lehet a baj..
-
válasz
Daniel Alves #1421 üzenetére
Van pénz a kártyádon? 2€-t ilyenkor ellenőrzés céljából két hétre zárol az Apple. Utána visszakapod 100%-ban.
-
Daniel Alves
őstag
Na akkor megint sajnos a többi topik elég lassan reagál 1-2 dologra ezért inkább ide írok.
Mai nap folyamán nem engedi letölteni az ingyenes programokat az App Storepár nappal ezelőtt mindent beállítottam (bank kártya) és még programokat is sikerült vennem. Ma pedig állandóan billing infóval kapcsolatban dobálja fel az üzeneteket. Beállítok mindent viszont valami nem tetszik neki :S már minden adatot újra megadtam de semmi... WTF
Találkozott már valaki ezzel a problémával?Illetve a hátlap "védésére" ki milyen dolgot használ? Mellesleg mennyire sérülékeny a fém hátlap?
-
Daniel Alves
őstag
válasz
malnabokor #1419 üzenetére
látszódik hogy még új vagyok ebben a légkörben...
szívom magamba a friss infókat és már nézem is a blogot. thx
-
malnabokor
senior tag
válasz
Daniel Alves #1359 üzenetére
Van egy blog, ami gyakorlatilag csak az iPad-ről szól, sok hasznos tippet lehet ott találni (mind alkalmazások, mind ötletek kategóriában). iPadavan az oldal címe
remélem nem bántottam meg a mobilarénás srácokat, mert a két oldal nem egy kategória szerintem
Ez hír, meg teszt, amaz pedig specifikus es gyakorlatilag csak ötletek
-
Daniel Alves
őstag
-
ToMmY_hun
senior tag
Köszönöm a segítséget. Szerencsére a hivatalos oldal szerint is bőven garanciás még a gép, szóval a héten bemegyek vele valamelyik boltba.
-
Ragnar95
félisten
válasz
kriszpontaz #1415 üzenetére
Hivatalos szerviz a Starking és az iStyle, hogyha ezek valamelyikébe viszed, kötelesek bevenni
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
kriszpontaz #1413 üzenetére
Nem kell oda vinni, ahol vásároltad, bárhol vetted, az iStyle és a Starking is gariztatja.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
ToMmY_hun #1411 üzenetére
Elvileg (én sz iStyle-ban vettem) elég volt csak a készüléket bevinni, mivel szériaszám alapján a garancia érvényesíthető, le is kérdezhető, ha visszaolvasol a hsz. között. Volt egy link ahová ha beíron kidobja meddig van még garancia a készülékre. Tőlem sem kértek semmit, csak a készüléket vették el. Oda kell visszavinni ahol vásároltad.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
kriszpontaz #1407 üzenetére
Köszi a választ. Az jelenthet problémát, hogy nincs számlám az iPadről? Sajna csak a doboza van meg és azok a papírok amelyek a dobozon belül voltak.
-
Ragnar95
félisten
Én Apple Wireless billt párosítottam már bluetoothon iPadhez és egyből megtalálta, 1 gombnyomás volt csak a párosítás, így gondolom minden más normális billentyűzet esetén is ennyi az egész.
Nem tartom valószínűnek, h kiosztást tudnál változtatni, mivel ez iOS és nem egy asztali oprendszer. -
szylan
csendes tag
Sziasztok!
Ipad 2-vel kapcsolatba lenne pár kérdésem, ha tudtok, kérlek segítsetek!Nézelődtem neten és rátaláltam egy vezeték nélküli klaviatúrára, ami sajnos ékezet nélküli angol qwerty-s kiosztású. Az egyik kérdésem az volna hogy ipad akár bluetooth-on keresztül, akár wifin keresztül tud rá csatlakozni, kompatibilis vele, nem macerás párosítani őket?
Másik kérdésem a kiosztásra vonatkozik, nevezetesen az ékezetekre.Ha 'é betű helyén lévő ';-t nyomjuk akkor mi jelenik meg, valamit változik-e ez akkor, ha ipaden átálítjuk a billentyűzet nyelvét?
Ha valakinek van ilyenje, egy rövid ismertetőt írhatna róla, nagyon megköszönném!
(A kalviatúrát ebayről rendelném.Gondolom van itthon ékezetes, magyar kiosztású billentyűzet is, de háromszor ennyiért.)
A válaszokért előre is köszi!
További szép napot, Üdv! -
ii77
tag
Éppen táskahiányban szenvedek. Olyasmit keresek amiben az iPad mellett a mindennapi városjáráshoz szükséges kiegészítők is elférnek(tárca, kulccsomó, iPhone, egy-két kábel, pár dokumentum, esetenként könyv, néha még talán folyóirat, stb. ...). Kompakt méretben, elsősorban a fotózásban is elterjedt félvállas, amit könnyebben előre is húz az ember, ugyanakkor háton is masszívan fekszik. Nos, egyet találtam, kiváncsi lennék, van-e valakinek közületek ilyen vagy láttatok-e hasonlót, például kedvezőbb áron.
iBackFlip Somersault -
erdoke
titán
válasz
Daniel Alves #1402 üzenetére
Ami nagyon hasznos még ebben és a hasonló appokban, hogy mutatják az adott alkalmazás árának változásait, tehát látszik, ha rendszeresen szokta a fejlesztő akciózni, vagy éppen ha soha nem volt még olcsóbb. Utóbbi esetben nem feltétlenül érdemes halogatni a vásárlást.
-
erdoke
titán
válasz
Daniel Alves #1400 üzenetére
Ott nem, de az AppShopperben berakod a Wish Listbe, és figyeled, hogyan alakul. Ha regisztrálsz náluk, a honlapjukon (tehát pl. PC-ről, vagy idegen mobil eszközről) is követheted a dolgaidat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged