- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Nekem van Apple Wireless billem, bár én géphez használom, de próbáltam már iPaddel is, sőt most kipróbáltam direkt az általad említett funkciókat és a párosítás az kb 10mp, egyből megtalálja a billentyűzetet az iPad, majd csak lekell nyomni pár billentyűt, amelyeket az iPad mond és ezután már írhatsz is a fizikai billentyűzeten.
Ha a billentyűzetre kapcsolódott az iPad, onnantól fel se jön a virtuális billentyűzet, tehát a teljes képernyőt látod és rendesen a fizikai billen tudsz gépelni. Minden speciális karaktert be tudsz írni a billentyűzettel, mivel ez egy rendes gépes billentyűzet, csak ha windowst használsz, akkor meg kell szoknod, hogy ennek Maces kiosztása van, ahol kb az összes speciális karakter máshol található meg, mint a windowsosokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest