Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rico83
tag
Egy ki érdekesség az új Xboxról.
Xbox One előrendelési gondok és MS szerviz változás
-
DummyBoy
senior tag
A Kinect nem kötelező, ha nem akarod használni, akkor nem kötöd be. Viszont elbuksz egy csomó fícsört. Mivel a Kinect egyik lényege, hogy folyamatosan figyeljen, így ezt nagyon nem lehet az MS szemére vetni, ennyi erővel az összes webkamerára rá lehet ezt húzni.
És pont ezért vicces a dolog. Ezt csinálja a Google, a Facebook, az "okos" eszközök, a telefontársaságok, a kormányok, stb.
Viszont akkor miért pont a Kinect a gonosz?
Én pl: mai napig nem tudom elképzelni, hogyan hekkeli meg az NSA a kapcsolós hosszabítómat, hogy megfigyelhessen, mikor épp nem használom a Kinectemet ...
Ha meg arról kell nekik infó, hogyan ugrálok az Advencsörsz előtt, akkor gratulálok, megérdemlik amit kapnak
Kicsit túl van ez az egész dolog pörögve szvsz. Nagy valószínűséggel ha valaki nagyon akarna, akkor bámelyik elektronikai eszközömön keresztül meg tudna figyelni, nem kell hozzá Kinect. Ott a mobil pl.
Aki meg ennyire paranoiás, annak rengeteg lehetősége van, a letakarástól kezdve a be nem kötésig.
-
Zoltán
őstag
válasz
DummyBoy #493 üzenetére
:-) hááát... biztos vannak ilyen pistikék is. De aki akar az figyelhet a saját jogaira, aki meg lemond róluk az lemond, de ennek a gyakorlatnak/szemléletnek a terjesztésével megnehezíti a saját jogaikkal élni akarók helyzetét is.
Tehát arra gondolok, hogy ha pl.: egy adott termékről ami kémkedik utánad ezerből 800 ember azt írja, hogy "na és a másik cég is kémkedik" akkor az adott cég azt fogja leszűrni a piac elemzése során, hogy, "oké, a piac elfogadta a gyakorlatunkat, tehát legközelebb méginkább semmibe vehetjük az ügyfeleinket" és ezzel megnehezítik a maradék 200 normális polgár dolgát is. -
Madwe
nagyúr
válasz
DummyBoy #493 üzenetére
Már reagált rá az lg s sűrű elnézések közepette igérte h kijavítja a "bugot"...
No meg az okostelefonját, pcjét tuti senki nem hallgatja ám le...
Mondjuk legalább nem a konkrét hangokat meg képet veszik fel csak az adatforgalmat - mondjuk mobilnál ki tudja lehet akkor is veszi amikor nincs vonalban... ilyen világ ez, vagy használsz it terméket, vagy elbújsz a hatalmak elől, választási lehetőség nincs
én személy szerint magánszférában pont leszarom ki mit kutakodik utánam, tegye csak, de céges szinten már más a leányzó fekvése... mondjuk magánszférában annak nem örülnék ha a nappalimat folyamat lehallgatnák megnézék képen mi történik, de azért a kinektet erre nem használják gondolom, bár azért benne lehet a pakliban, végülis serverkapacitásuk van a sok adatra ugye
-
DummyBoy
senior tag
-
seederking
őstag
Nincs konzolom (havernál néha játszunk) de érdekel a téma.Azt viszont látom,hogy a microsoft-nál nagyon elb@sztak valamit mert a ps4 eléggé "favorizálódni látszik".
Szerintem az ms-nél túltolták egy házszámmal a marketinggel megrakott talicskát... -
janos1988
addikt
Még mindig csak 1 kontrollert adnak hozzá
-
Qbász
aktív tag
Nextgen Forza 5 Kemény.
-
-
jalicsbal
tag
PS4
Sajnos még 20 nap. -
Mister_X
nagyúr
-
Zoltán
őstag
ps4, megpedig azert mert a legdurvabb terveit (mint pl.: kotelezo netkapcsolat) az ugyfelek tiltakozasara ugyan feladta a microsoft, de a jatekosok szamara rossz iranyvonaluk, elkepzeleseik csak jegelve lettek es csak ido kerdese, hogy mikor probaljak meg megint lenyomni a torkukon.
-
tDr1v3r
veterán
Nekünk is az van, 2006 karácsonya óta üzemel nálunk (US régiós gép), és még mindig tökéletes.
Mondjuk nincs állatként kezelve, ki szoktuk porszívózni meg sűrűn takarítunk is a porallergiám miatt ezért nem kap port... meg 2010 óta (talán, nem emlékszek pontosan) kétévente újrapasztázzuk.
Sok gép sárgaledes lett 1-2-3 év után, de ez leginkább a tulajdonosoknak köszönhető...
-
narumon
őstag
válasz
->Raizen<- #478 üzenetére
Nekem van egy első szériás, még mindig jó úgyhogy a 100% máris csak 99,99% maximum
-
->Raizen<-
veterán
Pc meg a laptop marad felváltva.
A beta tesztelést meghagyom másnak. Én is szopó ágon voltam az első szériás xbox 360-al a laza kis 100%-os halálozási arányával.
-
narumon
őstag
Hát leginkább elismertségben. Ahogy említette már valaki azért a legtöbb PS forumon előkerült, hogy bizony elhúztak a GT mellett - pedig ez egy PS-esnek olyan mintha kést forgatnának a hátába. Nekem mondjuk mindegy, de az tény, hogy egyelőre PS4-re nincs még bejelentve sem normális autós játék csak a driveclub ami egy vicc - talán NFS ligában versenyez de nem Forza és GT szint.
-
Dexar007
veterán
Én majd a forzát fogom megvenni ps4-re tavasszal.
-
Tikakukac
titán
válasz
gyuribácsi88 #466 üzenetére
Na, ja, csak akkor nem tudom én mivel játszottam. A gagyi hangok világversenyén a Forza és a GT is dobogós, nem tudom mikor játszottál utoljára mondjuk nem konzolos játékokkal, vagy hallottál élőben röfögni autót. Ez vonatkozik a fizikára és az stb stb.-re is.Még mielőtt: itt nyugszik előttem a GT is, másik szobában a box Forzával, szóval az összehasonlítási alapom elég jó.
-
-
zh1972
tag
én az egy évet reálisnak látom várni. és ez nem csak pénzkérdés.
-
krx21
nagyúr
Ez így nem igaz... Én nézegettem, mind a kettőt... A forza nagyon egyben van, sok tartalom és kerek az egész... De a vezetési élmény olyan "steril", vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak...Gyorsan unható...
A GT-t élvezetesebb vezetni és bár abban is van mint kritizálni, hogy félkész volt anno (GT5), de azért a vezetési modell a döntő... Viszont tény, hogy PS4-re a GT ki tudj amikor lesz... Még be sincs jelentve... -
Madwe
nagyúr
Mégis mire alapozod hogy elvérzett? eladási adatokra? az aztán sokat jelent, cod ghost most is mekkorát kaszált, mégse nevezném egy jó játéknak... btw eladásban gt6 pont h odabaszhatja forza 5öt, mert ps3 tulajból kb 60x annyi van mint x1ből lesz... de mint mondtam, eladási adat sztem nem jelent semmit, csak a kiadónak... ha pedig az nem számít, mégis mi alapján vérzett el? nekem megvolt mindkettő, forza gagyi árkád fos volt, gt meg maga a csoda, számomra...
-
narumon
őstag
válasz
bulikavagyok #453 üzenetére
Én Forza fun vagyok mellesleg
Csak egy kis súgás mert ez mindig böki a szemem. Nincs olyan, hogy Forza FUN (vagyis van csak az azt jelenti, hogy Forza móka
ha rajongó vagy az FAN még mindig és ezután is! Tehát helyesen Forza FAN vagy.
-
..pár nappal ezelőttig én is így gondoltam, és mindenképp One-t akartam venni, de mint írtam kicsit elbizonytalanodtam. Ennyi. A tesztet én is nagyon várom.
Adhatnál pár tippet, honnan lehet jó áron rendelni!Köszi előre is!
Akkor egy fun Forza fan leszek mától a kedvedért -
narumon
őstag
válasz
bulikavagyok #448 üzenetére
Forza 5 kevésbé meggyőző?? Huhh szerintem eddig az egyetlen nextgen cím ami minden szempontból meggyőző. Várjuk meg a teszteket vele de szerintem ez a játék önmagában system seller.
bulikavagyok Playasiat nem én írtam, nem tudom, hogy az hogy működik. Én németből és angliából szoktam "nagyüzemben" vásárolni.
-
Madwe
nagyúr
"Már a ps tulajok is tudjak es mondjak h a forza lehagyta a gt t...majd a drive clubbal javíthatnak..."
Nem tudtam hogy volt ilyen felmérés, lol micsoda nagy szavak... Mellesleg lehet forzaban max 9 perc egy verseny, GTben van akár 12 órás is, persze az a leghosszabb, de azért van jópár 1-2 órás, átlag 30 perc nem 9...
Mellesleg mi az h majd a Driveclub? az egy árkád cím, mint a forza meg a nfs, köze nincs a gthez...Zseniális mondat volt, feldobtad a napom...
-
jaszy91
aktív tag
válasz
bulikavagyok #453 üzenetére
Nekem is meg van a Forza 4, de nem tudom, hogy miért vagytok oda érte. Szerintem nem valami hű de jó. Hozzá teszem nagyon szeretem az autós játékokat.
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
bulikavagyok #451 üzenetére
No meg az előre főzött árnyékok (kocsié nem, de a nap mindig fix, pályán mindig fix emiatt) nincs időjárás benne stb... meghát eléggé árkád egy gthez képest... (igen, tudom, gt is árkád 1-2 pc-s címhez képest, de a gt nálam már üti a szintet
)
-
Egyrészt a sokkal kevesebb pálya, a kevesebb autó(bár ezt túlélem, mert jön az utánpótlás). Viszont a legújabb gameplay videók(elmúlt pár nap) már egyáltalán nem győztek meg. Az eddigi videók nem tudom hol készültek, de itt már nem sokkal teljesítik túl a Forza 4-et. Teszteket én is várom.
a.sebi: priv nekem?? -
a.sebi
őstag
válasz
Ment priv...amugy a forza allitolag előben nagyon durva... te tudod dev hogy honnan tudom
-
Def26
félisten
válasz
Ez érdekelne, hogy mit láttál ami elbizonytalanított?
Elvileg du 3 -kor jön ki a teszt.
-
-
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok #445 üzenetére
Azon viszont nincs forza.
-
-
a.sebi
őstag
Én zuzok ki péntekre ausztriaba, xbox onet venni....
Nem kell nekem pc, meg ps 4 ....
Eddig is boxos voltam, az is maradok, engem meggyőzött abox...
Cod bundle mellé veszem meg a deadrising 3 at battlefield 4 et, es a forzat.... -
Én is mindent külföldről rendelek, nem is keveset. Eddig még soha nem volt problémám, és nem kevés pénzt megspóroltam. Ha jól emlékszem tegnap Te linkelted a Play-asia-t. Nézegettem ott a játékokat, de úgy látom csak az USA verziókat érdemes rendelni, mert az EU-s ugyanannyira jön ki mintha itt megvenném. PS4 Fifa14 USA 65USD, EU 80USD. Őszintén azt sem tudom, hogy én rendelhetek-e nem EU-s verziót?! Úgy tudom, One-ra nem lehet, de nem vagyok ebben sem biztos. Te hogy szoktad rendelni, illetve van más oldal is amit ajánlanál? Köszi előre is!
-
DummyBoy
senior tag
@djgeg: Nem értem ezt a lovaglást az árakon, meg ilyeneken ...
Ha csak a pénzt nézzük: A jelenlegi egerem, billentyűzetem és egérpadom árából vadonat új XBOX360/PS3 konzolt lehet venni. Pedig nem a legdrágább versenyzők.
A játékok árai? Nem vagyok 0 day vásárló, a legtöbbet mai napig PC játékokra költöttem. Van Live Goldom, amit kihasználok, és az akciók alatt szépen megveszem azokat amik érdekelnek, általában 2kHUF alatt.
A legdrágább játékaim eddig a Fitness Evolved volt, ami sima PC játék ára volt és a BF4 Deluxe, ami tényleg drágább volt mint a PC-s (+3k), de messze nem annyira, hogy el kelljen adni a májamat miatta. Ha vártam volna vele kicsit, vagy nézelődök kicsit a neten, akkor simán megveszem olcsóbban, de bementem egy boltba és megvettem. Na bumm.
Jelenleg 4 évre elég olyan játékom van az XBOX-omon, amit még csak éppen kipróbáltam.
Nem töltök le minden sz@rt, nem veszek meg minden sz@rt, csak ami tényleg érdekel.Van PC-m, ős PC-s vagyok, sosem gondoltam volna hogy "kvarcjátékon" fogok BF-ezni, és ez lett.
Egyszerűbb, olcsóbb, kényelmesebb. Nem is igen gondolkodom már PC fejlesztésben. Majd egyszer, ha a Mantle API kiforr ... talán ...
De ha a pénz részét nézzük, akokr vegyük figyelembe, hogy az elmúlt 8 év alatt, amióta kint van az XBOX/PS3, mennyit költött egy komolyabb gémer mondjuk PC fejlesztésre, és azt is számoljuk bele.
-
Madwe
nagyúr
Hát de ilyen erővel mondhatnám azt is h pcn ne nézzük a steam árakat mert a többség hülye vagy lusta ahoz h oda regisztráljon s inkább megveszi boltban... egyáltalán nem nagy kaland usából digitálisan vásárolni, rendelni sem, csak az idő mig ideér
engem még sosem ért meglepetés rendelésnél, valamit elkutyultál, rossz helyen vetted és rossz a bankod...
-
narumon
őstag
Szerintem meg nem kéne külföldi árakról hablatyolni amikor az emberek 95% ka úgy se onnan veszi.
Ezt te honnan veszed? Mi alapján állítod ilyen biztosan? Már más is írta, hogy külföldön vesz és a barátai is. Én is csak megerősíteni tudom ezt az én ismerőseim is külföldről veszik a játékokat mindkét platformra vagy PC esetén sokan steamen. Én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy 95% itthon veszi. Mellesleg ha így lenne akkor sokkal több játékbolt lenne...
Plusz én pont személy szerint tudom egy gyüjtői PC játék rendelésnél, hogy engem "megsarcoltak" ezeken felül 5£ kezelési költséggel is (bankártyás fizetés+ AMIRE még utána valuta váltási díjat is sarcolt a bankom külön...) 1 éve.
Hát szar helyen vehetsz szar banknál vagy. Minden díjat írnak előre, tehát ha írta, hogy +5font kezelési költség akkor miért mentél bele? +még a bankod is sarcolt külön? Váltanék is bankot egyből.
Mint írtam már mindenki azt csinál amit akar. Én maradok a külföldi rendelésnél. (Nem számoltak még fel soha plusz tételeket ami nem szerepelt az árban és a bankom sem sarcolt meg még soha - ugyanolyan kártyás vásárlásnak minősül mint amikor kártyával fizetsz bárhol a világon).
A kezdet kezdetén írd ki, hogy MAGYARORSZÁGON, MAGYAR árakról beszélsz és akkor nincs miért belekötni - max akkor is leírtuk volna, hogy hülye aki itthon vesz konzol játékot. (Szerintem PC-set is de ez egy másik sztori).
Az eredeti kijelentésed (a konzolos játékok 6-8e forintottal drágábbak mint a PCsek) akkor sem állja meg a helyét ha fejre állsz. Erre többen töbször felhívtuk a figyelmet. Ezek után nyugodtan nyugtasd meg magad, hogy azért nem veszel konzolt mert drága a játék - és ez jó is lesz így. Mi meg vesszük továbbra is onnan ahonnan edig, minimális különbséggel, de leginkább megfoghatatlannal mert Halo, Forza és társai nincsenek PC-re. Ha meg Battlefield nálad a fő szempont akkor már most mondom, hogy NE vegyél konzolt az a játék PC-re való.
-
sutyesz96
őstag
Szerintetek mennyire fogja lenyomni a next-gen, a mostani konzolok árait?
-
djgeg
őstag
"2 font" ról volt szó abból lesz a végén x ezer a magyar árkülönbség
Szerintem meg nem kéne külföldi árakról hablatyolni amikor az emberek 95% ka úgy se onnan veszi.
Ha te igen és költséghatékonyan megoldod örülj, de ne szólj már be annak aki a helyi árakról beszél éppen.Hogy miért kéne helyi árakról beszélgetni? Mert a többséget ez érinti... Elhanyagolható, hogy te kész tényként kezeled azt, hogy Ázsiából és EU-ból rendelgetsz... míg az emberek 95% ka meg nem így tesz hanem bemegy a helyi boltba és megveszi.
Bf4 amazonon UK... Legalább helyesen írnád az árat... de még azt se...
Ott kezdődik amazon hogy: [£39.97 ]+5-10 £ Posta
Plusz én pont személy szerint tudom egy gyüjtői PC játék rendelésnél, hogy engem "megsarcoltak" ezeken felül 5£ kezelési költséggel is (bankártyás fizetés+ AMIRE még utána valuta váltási díjat is sarcolt a bankom külön...) 1 éve...
Aztán így drágább lett majdnem mintha itthon vettem volna az akkor túlárazott szart. -
narumon
őstag
"Posta? Ki hozta szóba? Woa... Mit szívtál "
Ezt írtad. Lehet, hogy félreértettem de ha nem postáról van szó akkor miről?
"Mire ideér addigra meg lesz 2-6 e Ft. Király. örüljünk hogy csak 2 font a külömbség..."
Amúgy Igen, mert totál általános, ha már nem elektronikus kópiát veszünk bármiből, hogy x 1000 km ről rendelünk játékokat igazad van. Mindenki ezt csinálja.
Szerintem nem az volt a kérdés, hogy mindenki ezt csinálja-e. Én ezt csinálom ugyanis nem vagyok a saját pénzem ellensége. A Vinyl lemezeim 90%-a szintén külföldről van. Nem értem miért fizetnék érte több ezer forinttal többet - erről szól az EU és az internet. Jó reggelt kívánok!
Magyar bolti árakról beszéljünk, ne pedig XY országban leárazott akár használt valamiről...
Miért kéne magyar bolti árról beszélni? Legalább 10 éve nem vettem sem PC sem konzol játékot magyar boltból és ezután sem szándékozok. Mint már írtam nem vagyok a saját pénzem ellensége. Használtról meg nem is beszéltünk azt kár idekeverni.
Én nem mondtam, hogy BF4-et thehut-ról kéne venni. Ha BF4-et akarnék venni (mint ahogy a büdös életben nem fizetnék ilyen játékért) akkor hirtelen amazonba (ismét) beírva 32.50GBP és akkor még nem is kutakodtam. Ez meg 11.500 Ft szóval továbbra is helytálló amit eddig állítottunk.
-
-
용 Bob
senior tag
válasz
Gabinator #432 üzenetére
Én még mindig a kotroller-en ámulok és bámulok, amit kitaláltak hozzá.Vajon komolyan gondolták-e az RTS játékokat vele? Amúgy jó lenne az elképzelés, hogy a PC is eladható legyen a nappaliban, ráadásul szebb grafikával. Csak az egér helyettesítésére kéne valami high-tech megoldást találni, mert a mostani elképzelésük elég nevetséges..
-
Madwe
nagyúr
Hát nekem mint koncepció is halva születettnek tűnik... pc-t eddig is rá lehetett kötni tvre ha nem akart konzolt az ember de a nappaliba akarta tenni, kontrollert is, nem értem ha konzol kizárva miért jobb mint a pc... ha meg pc kizárva s konzolosokra menne, akkor meg a platform zártsága, egyszerűsége van kizárva a 8 év támogatással egyetemben... Köztes társaság meg nincs nagyon... Van olyan persze aki pct s konzolt is használ, de az meg a címek miatt teszi... Ráadásul a steam app is mint olyan egy kalap fos... mmint ne érts félre jó olcsó meg minden, de egyszerűen ha egy játék megkapja a steam támogatást mindig előjön vele ezer baj, steam folyamat lefagy kiakad bugos stb... és ezek akarnak os-t írni?
Mellesleg az miben nyújt többet mint egy mezei pc? amire ráadásul legalább lesz mantle api? mitől lesz low level elérésű, könnyen optimalizálható? dxet openglt mantlet vagy mit fog használni?
-
용 Bob
senior tag
Kijön a SteamMachine, oszt szívhatja itt mindenki majd a fogát.
-
Def26
félisten
Annyira nem is rossz az arány. kb. 2x annyi ps4 fogyna.
-
ghost364
senior tag
PS4![link]
-
Hintalow
senior tag
Ha jól láttam van ilyen lehetőség, ezért a "egyiket sem" választom.
Egyrészt továbbra sem hiányzik egy TV a lakásba, másrészt bármilyen hívogatóak az új konzolok, továbbra sem léteznek rajtuk pont azok a kategóriák, amikkel én játszom: (normális) rpg,stratégia. -
djgeg
őstag
válasz
Mister_X #418 üzenetére
Most komolyan egy PS Vita árat hozol fel?
Senki nem kért, hogy telefonról turkáljál, ha nincs kedved ne csináld... De ne én keressek már a te szavadra bizonyítékotFigyi.... Ha nem is de írd már le, te hol vásárolsz?! Killzone: Mercenary 9.990 Ft
(#419) mephi666
Személy szerint én is rendelek külföldről.... De az hogy Ázsiából ÉRTELMES posta ami nem vész el vagy nem 1-2 hónapig jön az nem 2 forint ezt egy értelmes embernek ne keljen már elmagyarázni...
Lényeg a lényeg... Örülj neki, hogy te rendelgetsz és jó áron kijösz. Vagy hogy nincs régiókód...
De egy átlag Pistikét nézzél már... ne azt, hogy így is lehet. Hanem azt, hogy csinálja az átlag... Bemegy a boltba és megveszi. -
mephi666
nagyúr
postával együtt volt olcsóbb
ne indulj ki abból, hogy drága a magyar posta, ezért nem éri meg külföldről... zavvi/thehut ingyen postáz angliából... game.co.uk 3fontért (de ha 6 játékot rendelsz, akkor is 3font) ebayről most vettem 10perce egy menetrögzítő kamerát ingyen postával keletről... playasia meg 25$ fölött ingyen postáz szintén keletről... miért nem csinálja mindenki? passz... most már te is tudod, te is csinálhatod... meg ha 500 embernek elmondod ezeket a lehetőségeket, ők is csinálhatják
én pont fordítva vagyok: teszek rá, hogy ennyi az itthoni ára, ha töredékéért megkapom külföldről, csak várnom kell rá pár napot...
ui: ismerősök nagy része külföldről vásárol... xbox topicot megnézheted: ott is kb mindenki kintről veszi a játékokat, ha ott az olcsóbb... (érthető is ez a hozzáállás)
ui2: ja, usából is rendeltem pár játékot ebay-en... kb 3-4ezer körül lett postával(!) forza3-am meg mirrors edge-em 2-3 éve
-
Mister_X
nagyúr
-
GeryFlash
veterán
-
djgeg
őstag
válasz
Mister_X #414 üzenetére
Ár?
12 e a PC igazad van... csak 6.000 Ft az árkülömbség.... egy "fél" BF4 (PC).
Népmesézzünk...
Egyszer volt hol nem volt....talán nem írogatok be valamit amit bizonyítani már nincs kedvünk ?!(#415) mephi666
Lehet mindent külföldről olcsóbban venni igen felfogtuk... Aztán mindenki ezt csinálja?
Magyar árakrol viskuráljunk. Értem én, hogy az etióp kisgyerek éhezik Afrikában vagy Távol keletről olcsóbb a kópia... De engem ez, hogyan érint? Rendelgessek? Amikor egy normális posta a játék árát döntögeti távol keletről?
Egy átlag magyar konzol felhasználót nézd... Hol rendel ő majd Ázsiából vagy Amerikából? Még Angliából se... -
mephi666
nagyúr
2 játékot vettem eddig előrendeléssel: forza4-et távolkeletről (playasia), ami postaköltséggel is 11ezer alatt maradt... diablo3-at meg itthonról 12ezerért, ingyen kiszállítással
de ez a 35font környéke a jellemző előrendelésben angliából is, ami szvsz nem rossz, mondjuk nem élek vele, mert kivárok... 6-7 ezer körül vettem újonnan a konzolos gyűjtői kiadásaim, sima verziókat meg 5 alatt... használtan meg még kevesebbért (akár 3 fontért) ...nem kell ebből kiindulni, hogy "jajj mennyivel drágább konzolra a játék" ...mellesleg megsúgnám: értékállóbb is, ha nem azonnal akarja az ember az AAA címeket...
nem megjelenés napján kell megvenni drága helyen mindent
ja és ugyanúgy vásárolhat bárki külföldről: ez nem csak a kiváltságosak lehetősége
ui: ja, tegnap találtam használt halo4 limited-et 9 fontért
megnézném, ha ezt akárhonnan be lehetne szerezni itthon olcsóbban
-
djgeg
őstag
Posta? Ki hozta szóba? Woa... Mit szívtál
Amúgy Igen, mert totál általános, ha már nem elektronikus kópiát veszünk bármiből, hogy x 1000 km ről rendelünk játékokat igazad van. Mindenki ezt csinálja.Magyar bolti árakról beszéljünk, ne pedig XY országban leárazott akár használt valamiről...
"SOHA nem volt 5-6-10e forintos árkülönbség a PC-s játék javára."
Aham, oké...Akkor eddig álomvilágban éltem, ahol ez történt...Ha már te említetted:
http://www.thehut.com/
Angol lerakatból, aztán nagyon olcsó pl. 50 font. 18.000 Ft egy BF4 egy 10.000 Ft os PC hez képest
Nincs ott semmi árkülönbség, max egy 3 ezer. Ja vagy nem?!(#412) Madwe
Konzol digitális eladás a béka feneke alatt van, néz végig amerikán külön üzletláncok épültek csak a használt játékra, mert szereti a kézzelfogható kópiát, nem hogy akár olcsóbban megvegye digitálisan.
-
narumon
őstag
Csak egy példát hoztam. Ugyanúgy vannak akciók konzoloknál is mint PC-nél. Miért ne lenne? Semmi különbség ebből a szempontból.
Nem értem, hogy jön ide a posta? A posta az mindkét játéknál ugyanannyi. (mellesleg amazon.uk-ról a posta magyarországra 1.80GBP csak, hogy képben legyél.
SOHA nem volt 5-6-10e forintos árkülönbség a PC-s játék javára. Ez max akkor igaz, ha valami PC-re specializált boltban akarsz venni konzoljátékot. Megjelenéskor is 2-3e forint különbség volt köztük. Megjegyzem nekem van jópár x360 játékom egyikért sem fizettem 6-7e Ft-nál többet - igaz nem megjelenéskor vettem őket, de PC-re sem olcsó ám megjelenéskor semmi. Pontosan tisztában vagyok az árakkal mert mindkét gépre szoktam venni játékot, és nem csak nézegetem.
Az általad említett Halo4 pl megjelenés után durván 3-4 hónappal thehut.com-ról vettem átszámítva postával együtt 6500 Ft-ért. -
djgeg
őstag
"Nem olyan rég Alan Wake volt 1000 Ft körül. Az nem jó akciós ár?"
Egy 2010 es játékot önmagában 1000 Ft ért? Woaaaa Humbletől ugyan ezt a a gamet meg még 6 másik hasonlókaliberűt vettem 2000 ért... Ez az akció... Az hogy havonta véletlen leakcióznak pár játékot... az kérem szépen lószar.(#408) narumon
Mire ideér addigra meg lesz 2-6 e Ft. Király. örüljünk hogy csak 2 font a külömbség...
Egyébként konzolos árakról most így a ciklus végén jó beszélgetni már egy realizálódott árak mellet, de megjelenéskor és még 5 évvel utána is bőven 5-6-10 e vagy még több volt a különbség a PC játék árakhoz képest.
(#409) Mister_X
Linkelj már egy forrást, mert amikor megjelent Halo4 néztem mert meg akartam venni, de nem találtam értelmes áron főleg nem hogy 10 e Ft ért...
-
narumon
őstag
Ha egymáshoz viszonyítod az árakat (PC-konzol játék) akkor pedig nincs nagy különbség.
Csak egy példa és kb mindegyik így viszonyul egymáshoz
Call of Duty Ghosts
PC: 34.97GBP
X360: 36.99GBP
Ez 2 font különbség. Ebből jó sok játékot kell venni mire 1 játék ára összejön különbségben. -
Mister_X
nagyúr
Többségében kicsiny hazánkban van csak ilyen pozitívabb helyzetben a PC, ugyanis odaát mind konzolra, mind PC-re 60$/€ egy játék. Igen, Steamen mindent leakcióznak a béka segge alá (mert a PC-sek csak így hajlandóak vásárolni), de Store-on sem ritkák az 5-10$-os akciók. Továbbá a konzolos gaminget sem nevezném kifejezetten drágának... amikor megjelenéskor 10e Ft egy GeoW: Judgement, Halo 4, Forza: Horizon, Sly Cooper: Thieves in Time.
-
Madwe
nagyúr
Launchnál most felmentek az árak 18ra mint anno, de ez is beáll majd a 14-16ra... pc meg 10-12 azért, nem minden cím 10 körüli... Valamint ha usa storeba veszed akkor máris 13500 minden új játék még ps4re is, és ott gyakori az 50 és 75%os akció... kicsiny hazánkban ilyen nincs, de éljen az internet!
Valamint aktív használat: lehet h csak pár játékot veszek, de azok általában multi címek és azért heti 10+ órát beleteszek... Ha ilyen használat mellett kibírt mellettem 5 évet a konzol zokszó nélkül, és utána is csak a br lemez olvasója volt a gond, akkor ezzel sztem semmi baj nincs az égegyadta világon... Aki 10 óránál sokkal többet játszik egy héten, azt egyrészt irigylem h ennyi szabadideje van, másrészt néha nem ártana kimozdulnia sem
meg asszonyka/barátnő akkor eléggé el lehet hanyagolva (vagy esetleg gémer ő maga is, az főnyeremény
), ha meg nincs neki, cuncira fel, izgalmasabb mint a 4k játék
-
djgeg
őstag
Nem vitázok, azon melyik, jobb melyik nem, mind 2 van és mind 2 használom játékra is. (igaz PC többségben)
Én azon vitázok max, hogy PC drágább mint éppen Xbox vagy PS konzolokon aktívan játszani. Aktív használat mellet (napi x órákról van szó nem heti havi párról,) pedig nem bírja ki a konzolok többsége az 5 évet sem, nem hogy a 8-9 et főleg az első genes jó hűtéssel...Te az évi 2-3 játékoddal meg kicsit se tartozol még a kevésbé aktív játékosokhoz sem. Ez a piac már rég arról, szól hogy vegyél vegyél vegyél.... Míg Konzol fronton, normális akciók sincsenek, PC én összegyűjthetek akár 150 nagy nevű játkot kb 30 e Ft ból, amíg konzolon ugyan annyi az ára.
Játék árak meg... ja csak 3000 e drágább... Én nem nagyon emlékszem 16 e Ft nál olcsóbb megjelent játékra ami PC re 10 volt... De jó pár 18-20 is volt annó PC meg fele annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest