Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
howwie
csendes tag
Láttam 1-2 videót youtube-on a DX11-ről. Szerintem érdemes megnézni őket:
http://www.youtube.com/watch?v=xfqA_nJn1sM&feature=fvsr
Mást nem nagyon találtam, ami ilyen élethű lenne és Dx11-el renderelték volna.
Viszont olvastam valahol, hogy egy elég nagy ugrás a Dx10 után. (szerintem ez látható a videón is) Végülis minden DX verzió a 7-es után elég nagy ugrás volt.
Nem tudom elképzelni azt, hogy ha erre írnak valami játékot, ne fogná meg a gémereket.
Szerintem az nVidia csak fegyverszünetet akar, amíg be nem jön az új szabványuk.
Addig nem lesz tőkéje jó grafikus kártyákat gyártani, meg az új technológiájukkal is folglakozni. Azt szerintem most csak ez az egy lehetőségük van, hogy kampányolnak, mint a politikusok + gyártják a szart. A jóról meg azt terjesztik, hogy az a szar. Az emberek elhiszik, és megveszik a drágát, ami ugyanazt tudja, mint a másik, ami feleannyiba kerül. A 300-as nVidiáról az a véleményem, hogy 2x annyiba fog kerülni, mint az 5870-es és szerintem teljesítményben dx11 alatt nem lesz jobb.
Bár Dx10-ben viszont a 295-ös veri az 5870-est 700 ponttal a 3D Vantage-on.
Attól még nem venném meg olyan drágán. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest