Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a kiegészítést.
Másrészt: én sosem mondtam, hogy jó dolog, ha a fejlesztő csak az egyik oldalra elzárkózik. De azt sem tartom jó ötletnek, ha a két gyár elzárkózik a játékfejlesztőktől. Valóban az lenne az ideális, ha mindkét oldal benyújthatná saját rutinjaikat, de az is furcsa lenne, ha 2 különböző grafikai motor futna, attól függően, hogy mien gpu fut a gépben. Persze az még nem elképzelhetetlen, hogy egy alap (tegyük fel DX11es) motor van, és ezekhez bekapcsolható néhány plusz rutin, attól függően, hogy a gpu támogatja-e. De ezt is úgy kell nézni, hogy ami megy, az áldás, ami nem megy az NEM hiány. A physx használata nélkül is lehet élvezni a játékot, más kérdés, hogy aki megteheti, az plusz élményben részesül. Ettől még az amdseknek ez nem csökkent az élményből, mert máshol más körülmények között máshogy fut. Vagy igaz ez a QAAra is.
de ez sem ok a másik oldaltól való elzárkózásra, az amdnek meg kell oldania, hogy az ő rutinjaikat, vagy legalább párat implentáljanak, és akkor majd az nvsek lesznek felháborodva, h "nem fut maxon a játék wazze!'.és fordítva is, az amdnél se fut maxon
szóval nincs olyan rendszer ahol minden beállítást be lehetne kapcsolni..furcsa lenne, és mind2 oldal háborodna
(csak jelenleg az nv a nagyobb oldal, szal rosszabb, ha ők háborodnak...persze ebből az adódik, h elméletben az amd sose lehetne nagyobb, ha azt vessszük, hogy az emberek többsége nem vesz oan karit, ami elméletben sem képes a maxra
)
Én magától a DXtől is minél jobban távolítanám magam, és több pénzt és energiát tenni a nyílt forráskódba (openGL és openCL), ne csak az m$től függjön minden...ezt az utat már lassan megkezdik, bár az amd egyrészről nyílt forráskód kedvelő, másrészről viszont nagyon rákattant a dx11re. : /
Egyébként 1el kevesebbet kell aludni a fermi megjelenéséig.
és magamat is kiegészíteném: nermég írtam az átnevezésekről és a GT2xx GT3xx széria átnevezésről...átgondolva a dx10 és a dx10.1 miatt rossz ötlett volt a gt2xx-as széria neve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest