Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Érdekes szerkentyűknek ígérkeznek, megnéztem volna szívesen a "monitor" hátulját is. Egy alap netezős gépnek elmegy otthonra, kis helyet foglal, de nem tom mennyire lesz kelendő csak pingvines oprendszerrel. Habár netre az is kiválóan alkalmas.
Kíváncsi lennék azért arra, hogy hagyományos monitorként is lehet-e használni, van-e rajta videó bemenet, mondjuk DVI. Mert akkor jól jöhet egy asztali konfig mellé is energiatakarékossági célokra. -
orbano
félisten
és hol a multitáccs kéremszépen?
A vér nem válik VAZZE!™
-
bsh
addikt
ettől a balra rendezett gombsortól eltekintve, a dizájnja szerintem eddig ennk a legjobb a hasonló gépek közül. a beltartalom és a minőség már más kérdés
-
kem
addikt
Linuxal ilyet árulni halott ötlet. Aki ért hozzá annak mindegy hogy hogy néz ki a gépe, ha meg nem akkor hordozni akarja. HD-hez remélem használgató lesz, bár erősen kétlem.
Amúgy meg épp ma gondolkodtam rajta, hogy valami ilyesmit összedobok, mert van egy fél IBM laptopom
Köszi!
-
total90
veterán
LC Power Soha nem vennék tőlük terméket
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Egzee
őstag
tényleg... tök szar minden amit árulnak mi? Fater gépében van egy táp, nem az olcsó fajtából és ugyan úgy bírja a viharokat mint az enyém... Majd ha az elhaláloz az enyém meg nem akkor majd azt mondom, hogy igen, igazad volt...
Hogy ne csak off legyek... A memória kevés vistához a videó csip meg túl gyenge HD tartalmakhoz... Az, hogy linux van rajta azt meg elmondja az eladó hogy 5000-ért szívesen feldobjuk rá az XP-t és ha úgy is olcsóbb lesz mint a riválisok (melyek azért hasonló tudással bírnak csak ez nem táccs) akkor ez a befutó.
-
Ste
addikt
Nekem semmi bajom a tápjaikkal. Irodában használják őket és eddig bírják a strapát.
Ez a kütyü sem rossz, az ára remélem baráti lesz
-
twollah
nagyúr
Egy azaz 1 Gbyte ram?
2009 kozepen?
Ez vicc? -
Sasal1ty
tag
Nekem lassan 3 éves a 550wattos lc-power tápom és eddig 3 konfig volt vele meghajtva , halk,megbízható semmi problémám nincsen vele (talán tul hosszúak a kábelei). A hírhez szólva én vennék anyukámnak netezésre egy ilyet
[ Szerkesztve ]
GTA V : Pacikuki007
-
Skizz
addikt
Srácok, keressetek rá hozzáértői véleményekre a tápos topikokban, vagy nézzetek utána, ne basszátok át az emberek fejét azzal, hogy halk és krómozott és ezért már megbízható...
-
veterán
Határozottan jól néz ki,csakhát az a fránya vga
duree54
-
Ayg0
senior tag
inkább az a vicc, hogy 2009-ben egy új termékben csak dx9-et támogat a vga... akinek nem szimpi a linux és fel akar hajítani rá a win7-et? velük mi lesz?
lc power = idejemúlt, buta hardver, tájékozatlan embereknek, (valószinűleg) drágán.
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
Ari18
őstag
Codegen szintű "táp-ot"gyártó cégtől soha nem vennék semmit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Új, garanciális AMD Gamer Config: Ryzen 5 7600X, 32 GB DDR5, RTX 4070 Super 12GB, 1TB SSD
- ASRock X670E Taichi Carrara + AMD Ryzen 7 7800X3D
- Amd itx félkonfig
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 32GB DDR4 / 120+480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest