Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
igen, meg kell büntetni, mert nem úgy oldottad meg a feladatot, ahogy elvárták. az ilyen "megjelenik képként, hogy 30" típusú levezetés ökörség. Majd ha lesz egy kosár matek Nobel díjad, akkor eldöntheted, hogy írod meg a matek dolgozatodat, addig sajnos igazodnod kell az általános elvárásokhoz.
Ebbe a hsz-be direkt raktam pontosan egy tévedést.
-
viszont az, hogy olyanok kerülnek be egyetemre, akik oda max. a moslékért járhatnának lovaskocsival, ennek a következménye.
"az új iskolában elégtelent kaptam a dolgozatomra, pedig az összes eredményem helyes volt, csak nem vezettem le egyik feladatot sem papíron.": nagyon helyesen tették. máris van egy okod, hogy utáld a waldorfot.
"Áldja meg az Isten azt, aki kitalálta, hogy ne legyen felvételi az önköltségen": nem mintha ezt egy egyetem ne dönthetné el akkor is, ha az egyetem felvételiztet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest