Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
Marhaság. Nem értek egyet. Én felnőttképzésben vettem részt és szereztem diplomát. Ezer körülmény játszott abban szerepet, hogy nem voltak jók a tanulmányi eredményeim. Kezdtem az általánost waldorf rendszerű suliban, mert az volt közel.
Másodikban nyertem egy matematika versenyt ott (igen, képzeld a pedagóguson múlik, nem a waldorf a rossz), majd költöztünk és az új iskolában elégtelent kaptam a dolgozatomra, pedig az összes eredményem helyes volt, csak nem vezettem le egyik feladatot sem papíron. Az az elégtelen elképzelni nem tudod mekkora törés volt 8 évesen úgy, hogy az osztályban csak nekem lett egyes és a faxkalap pedagógus az új osztályom nyilvánossága előtt csalással vádolt, hogy lestem másról és stb. és meg sem próbálta ellenőrizni amit állítok egy másik feladattal. Ez volt a harmadikban. A negyediket végigszenvedtem a másik módszerre való átállással, hogy nekem le kell írni azt és úgy, mert az eredmény nem elég, miközben igen nehezen illeszkedtem be az új osztályba, én a címeres csaló ugye. Majd ötödikben átkerültünk egy másik épületbe, ahol a "felsősöket" újrakeverték tagozat szerint. Megint új osztályom lett. A harmadik ahová be kellett volna illeszkedni, barátokat szerezni. Mivel nem tudtam/akartam énekelni benyomtak egy olyan osztályba ahol kettes volt az osztályátlag, mert más tagozat nem volt, csak az ének-zene a hülye igazgató miatt. A szüleim kimentettek, másik iskola. A negyedik osztályom, ahová be kellett illeszkedni. Én már csináltam mindent, csak egy haverom legyen. Tökmindegy volt. A szakközép egy átlagos szar, az összes haverom csibész. Rajtam bőrkabát és bakancs. A szakiskola kisujjból kirázós, de a felsőfokú képzés a jegyeim miatt nem volt elérhető. Igen, nem tanultam. Ittam és cigiztem. És? Kinőttem. Elmúlt.
Röhögve szereztem diplomát munka mellett pedig 36-an tettünk záróvizsgát a 100-ból és tudod mit? Áldja meg az Isten azt, aki kitalálta, hogy ne legyen felvételi az önköltségen és ne az legyen a döntő, hogy közepes az érettségi vagy jeles és kapja be az, aki nyelvvizsgához köti a diploma kiadását, mert amiatt volt a szekrényben a papírom majdnem 3 évig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged