Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bimbiri
tag
Ismételten hamut szórók a fejemre, az alap mondatodat teljesen félreértettem. A valóság meg sem fordult a fejemben, mert túl abszurd. A megszerzett tudáshoz és a befektetett munkához pedig minden elismerésem!

A kérdést feltettem magamnak és most már egyértelmű a válasz. És én sem lendítettem pozitív irányba a megítélésüket. Pedig én nem is vagyok pedagógus, csak legfeljebb tanár, de inkább oktató. Nevelni nem szeretek és nem is értek hozzá, a megszerzett tudásomat viszont szívesen átadom az azután érdeklődőknek.
Az irgalmatlan vers megtanultatására viszont továbbra sincs értelmes válaszom. A saját idiótaságom miatt most már kötelességemnek érzem, hogy írjak róla, de nem vagyok kompetens a kérdésben. A verstanulásnak megvan a maga helye és szerepe a pedagógiában, már az óvodás kortól kezdve. De ami veled/veletek történt az nettó baromság, tanári ámokfutás. A hátterében talán szakmai féltékenység állt. És remélem nem ma már nem folytatja áldásos tevékenységét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Autós topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi