Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #64 üzenetére
jó néha az a fék
pereces:látod ? ilyen is van
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
pereces
tag
nem gondoltam volna, hogy van aki a kávát nézi unalmas részek alatt
-
Cypresss
senior tag
1,7 mill?
65-ös VT50-est veszek ennél olcsóbban, és azért egy Pana plazma kicsit magasabb színvonal.
[ Szerkesztve ]
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
Puma K
nagyúr
válasz Retekegér #46 üzenetére
Nem nézek tévét semmilyen szinten (max a híradón röhögök néha... meg a Sponge Bob-ot nézem vidám hangulatomban), és ha már kijelzőt nézek akkor az a kijelző legyen és ne a kijelző és a káva... De akkor már inkább projektor
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
P00By
nagyúr
Megnézném a nappalimban, aztán visszavitetném!
-
aram01
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #55 üzenetére
az
erdoke: akkor egyelőre marad ez a régi kicsi
-
HaZsolt
őstag
A felbontást lehet tudni?
-
Apika
addikt
Ezen élmény lehet nézni a meccseket... A következő EB-re már talán elérhetőbb lesz az ekkora tévék ára...
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Ennyiből egy komolyabb házimozi projektor is ki jön vászonnal együtt.
#49: jó ötlet? Egyszerűen nincs értelme mást venni 50k-s kategóriában. Ha TN kéne akkor maximum 30k annyit érnek a 23-24"-osok.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Integra
titán
lol, csak fullhd dlp projektor és vászon, aki ekkora méretben tévézni akar...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
SLYM
veterán
monitornak semmiképp sem használnék ekkora méretű cuccot. mondjuk az asztalnál ahol éppen a gép előtt ülök nem is férne el, de nem csak ez a lényeg, pl olvasni kényelmetlen lenne rajta, mert a felbontása gyenge a méretéhez képest, tehát zavaróan messze kéne ülni tőle. én egy belébő szintű IPS paneles cuccot választottam 23 colon, de cserélve lesz egy középkategóriás cuccra nagyon hamar, mert van 1-2 gyermekbetegséde a cuccnak. de alapjában véve jó ötlet az IPS paneles monitor és mostanában már 70-80k-ért lehet jót kapni emlékeim szerint
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
nekem is plazma van itthon,ez a kivetítős dolog nálam a:"parasztnak csoki kategória"(nem akarlak megbántani ne értsd félre) nem biztos hogy húzogatnám a vásznat azétr hogy megnézzem a híradót vagy a barátok között.
Puma K:szerintem nincs nagy jelentősége ha úgyis a tv-t nézed jah egy tip: próbálj olyan műsort nézni ami érdekel,akkor nem a kávára koncentrálsz
SLYM: 400-450-ért már vannak jók bár szerintem ha az enyémet 100k-ért el tudnám adni már örülhetek,lehet megtartom inkább monitornak és eladom a 26-os tft-t
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
-
Silentfrog
veterán
Ilyenből kell venni ötöt és egy kis kuckók kell csinálni belőle. A térhatás garantált!
-
Puma K
nagyúr
Problem?
Utálom ha egy tévének vagy monitornak vastag a kávája.
Múltkor egy ilyet "raktam" össze össze anyám barátnőjénél:
Határozottan tetszett, de még ezt is megbontanám és csak a kijelző lenne (persze ha meglenne a hátterem hozzá) már-már csupaszon semmi keret/káva nélkül jobb lenne, de azért csinálnék neki a lehető legvékonyabb keretet/kávát, a por miatt.
Volt egy ehhez hasonló kinézetű tévém (kaptam) kb 4 napig itthon aztán eladtam, mert rohadtul zavart a káva:
-
erdoke
titán
Ha már LCD és 1,7 milla, akkor projektort + vásznat vennék és 100" képet vetítenék... Ha meg a maximálisan pontos mozgás megjelenítés fontos (a legtöbb sportnál az, bár a sakknál mondjuk nem), akkor plazma, és akkor este még egy jót mozizni is tudok, nem kell világítást kapcsolni az elfogadható részletességű feketéért és erősségű kontrasztért...
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Azt hiszem, inkább közelebb ülnék egy méterrel egy Panasonic 65VT50-hez, de még egy 65ST50-hez is, ha sportot akarnék nézni...
A legjobb aláírás a héten
-
Puma K
nagyúr
Vastag a kávája
-
Angel1981
veterán
A méretéhez mérten nem is drága!
-
aram01
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #28 üzenetére
én még a nullákkal ellenék,engem a többi zavar
-
lujó55
addikt
Panel lakás felhasználás: kizárva
Ez brutális... -
aram01
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #19 üzenetére
rajta vagyok
többiek:
(#25):halmoznád mi?
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
FHD vagy 4k?
Ekkora méretre már bőven elkellne 4K."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
kiskaktusz
addikt
Egy hasonló 80"-os tévének láttam a reklámfilmjét egy NFL meccs közvetítés közben az ESPN America nevű csatornán...
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Gusztáv
addikt
Mi nyáron vettünk a céghez 55"-os samu-t 600e-ért. Ugyanaz a modell 60"-ban akkor 1 millió volt. Ehhez képest nem is olyan vészes ennek az ára.
Laci
-
Borisz76
veterán
Létezik olyan ágy amin ha nem fekszel - napközben - felhajtható a falra.
Na egy ilyen ágy aljára kell felszerelni a tv-t.
Este alszol , nappal meg a fotelből nézed a készüléket....
és még helytakarékos is.
Ötletnek jó ? Levédetem !
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
aram01
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #10 üzenetére
volt
Viktor77: akkor vagy tv-t vegyél vagy francia ágyat
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Az kemény. Fotelágyam van, ami kinyitva 1.90. Rátehetném átlósan a tévére, és nem takarná be teljesen
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
CoDWaW07
őstag
Jó kis tv
Ha zsebben elfér akkor veszek vagy 5öt is egyszerre●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
aram01
nagyúr
ennyiért ez nemsok
-
Locutus
veterán
De ilyen fasza aurát nem kapsz a játékosok köré, mint LCD-vel
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
fatallerror
addikt
lol mennyibe kerül, ennyiből elmehetek a kedvencem meccseire simán és élőben jobb : D
don't tell me what i can't do!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szép nagy jószág!
Na megmondtam hogy nemsokára TV lázban fogunk égni az EB majd később az Olimpia kapcsán.
Nem mintha gond lenne.
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Android szakmai topik
- Kedvenc zene a mai napra
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hobby elektronika
- Apple notebookok