Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #64 üzenetére
jó néha az a fék
pereces:látod ? ilyen is van
-
pereces
tag
nem gondoltam volna, hogy van aki a kávát nézi unalmas részek alatt
-
Cypresss
senior tag
1,7 mill?
65-ös VT50-est veszek ennél olcsóbban, és azért egy Pana plazma kicsit magasabb színvonal.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Retekegér #46 üzenetére
Nem nézek tévét semmilyen szinten (max a híradón röhögök néha... meg a Sponge Bob-ot nézem vidám hangulatomban), és ha már kijelzőt nézek akkor az a kijelző legyen és ne a kijelző és a káva... De akkor már inkább projektor
-
P00By
nagyúr
Megnézném a nappalimban, aztán visszavitetném!
-
aram01
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #55 üzenetére
az
erdoke: akkor egyelőre marad ez a régi kicsi
-
HaZsolt
őstag
A felbontást lehet tudni?
-
Apika
addikt
Ezen élmény lehet nézni a meccseket...
A következő EB-re már talán elérhetőbb lesz az ekkora tévék ára...
-
Cyberpunk
félisten
Ennyiből egy komolyabb házimozi projektor is ki jön vászonnal együtt.
#49: jó ötlet? Egyszerűen nincs értelme mást venni 50k-s kategóriában. Ha TN kéne akkor maximum 30k annyit érnek a 23-24"-osok.
-
Integra
titán
lol, csak fullhd dlp projektor és vászon, aki ekkora méretben tévézni akar...
-
SLYM
veterán
monitornak semmiképp sem használnék ekkora méretű cuccot. mondjuk az asztalnál ahol éppen a gép előtt ülök nem is férne el, de nem csak ez a lényeg, pl olvasni kényelmetlen lenne rajta, mert a felbontása gyenge a méretéhez képest, tehát zavaróan messze kéne ülni tőle. én egy belébő szintű IPS paneles cuccot választottam 23 colon, de cserélve lesz egy középkategóriás cuccra nagyon hamar, mert van 1-2 gyermekbetegséde a cuccnak. de alapjában véve jó ötlet az IPS paneles monitor és mostanában már 70-80k-ért lehet jót kapni emlékeim szerint
-
aram01
nagyúr
nekem is plazma van itthon,ez a kivetítős dolog nálam a:"parasztnak csoki kategória"(nem akarlak megbántani ne értsd félre) nem biztos hogy húzogatnám a vásznat azétr hogy megnézzem a híradót vagy a barátok között.
Puma K:szerintem nincs nagy jelentősége ha úgyis a tv-t nézed
jah egy tip: próbálj olyan műsort nézni ami érdekel,akkor nem a kávára koncentrálsz
SLYM: 400-450-ért már vannak jók bár szerintem ha az enyémet 100k-ért el tudnám adni már örülhetek,lehet megtartom inkább monitornak és eladom a 26-os tft-t
-
Silentfrog
veterán
Ilyenből kell venni ötöt és egy kis kuckók kell csinálni belőle. A térhatás garantált!
-
Puma K
nagyúr
Problem?
Utálom ha egy tévének vagy monitornak vastag a kávája.
Múltkor egy ilyet "raktam" össze össze anyám barátnőjénél:
Határozottan tetszett, de még ezt is megbontanám és csak a kijelző lenne (persze ha meglenne a hátterem hozzá) már-már csupaszon semmi keret/káva nélkül jobb lenne, de azért csinálnék neki a lehető legvékonyabb keretet/kávát, a por miatt.
Volt egy ehhez hasonló kinézetű tévém (kaptam) kb 4 napig itthon aztán eladtam, mert rohadtul zavart a káva:
-
erdoke
titán
Ha már LCD és 1,7 milla, akkor projektort + vásznat vennék és 100" képet vetítenék... Ha meg a maximálisan pontos mozgás megjelenítés fontos (a legtöbb sportnál az, bár a sakknál mondjuk nem), akkor plazma, és akkor este még egy jót mozizni is tudok, nem kell világítást kapcsolni az elfogadható részletességű feketéért és erősségű kontrasztért...
-
erdoke
titán
Azt hiszem, inkább közelebb ülnék egy méterrel egy Panasonic 65VT50-hez, de még egy 65ST50-hez is, ha sportot akarnék nézni...
-
Puma K
nagyúr
Vastag a kávája
-
Angel1981
veterán
A méretéhez mérten nem is drága!
-
aram01
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #28 üzenetére
én még a nullákkal ellenék,engem a többi zavar
-
lujó55
addikt
Panel lakás felhasználás: kizárva
Ez brutális... -
aram01
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #19 üzenetére
rajta vagyok
többiek:
(#25):halmoznád mi?
-
Enton
addikt
FHD vagy 4k?
Ekkora méretre már bőven elkellne 4K. -
kiskaktusz
addikt
Egy hasonló 80"-os tévének láttam a reklámfilmjét egy NFL meccs közvetítés közben az ESPN America nevű csatornán...
-
Gusztáv
addikt
Mi nyáron vettünk a céghez 55"-os samu-t 600e-ért. Ugyanaz a modell 60"-ban akkor 1 millió volt. Ehhez képest nem is olyan vészes ennek az ára.
-
Borisz76
nagyúr
Létezik olyan ágy amin ha nem fekszel - napközben - felhajtható a falra.
Na egy ilyen ágy aljára kell felszerelni a tv-t.
Este alszol , nappal meg a fotelből nézed a készüléket....
és még helytakarékos is.
Ötletnek jó ? Levédetem !
-
aram01
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #10 üzenetére
volt
Viktor77: akkor vagy tv-t vegyél vagy francia ágyat
-
Viktor77
titán
Az kemény. Fotelágyam van, ami kinyitva 1.90. Rátehetném átlósan a tévére, és nem takarná be teljesen
-
CoDWaW07
őstag
Jó kis tv
Ha zsebben elfér akkor veszek vagy 5öt is egyszerre -
aram01
nagyúr
ennyiért ez nemsok
-
Locutus
veterán
De ilyen fasza aurát nem kapsz a játékosok köré, mint LCD-vel
-
fatallerror
addikt
lol mennyibe kerül, ennyiből elmehetek a kedvencem meccseire simán és élőben jobb : D
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szép nagy jószág!
Na megmondtam hogy nemsokára TV lázban fogunk égni az EB majd később az Olimpia kapcsán.
Nem mintha gond lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó három méteres optimális nézési távolsággal kecsegtet az LC-80LE645 esetében.
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Turbózd fel a gèped,most!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest