Az Európában valaha árusított legnagyobb tévével készül a Sharp a foci EB-re

A tavaly elég nagy veszteségeket elkönyvelő Sharp a jelek szerint előre menekül, és már a középkategóriában is elérhetővé tett egy óriás méretű tévét. Ez azért a múltban annyira nem volt jellemző, hiszen a gyártók ezeket az ínyencségeket elsősorban a legdrágább szériákra tartalékolták.

Sharp LC-80LE645
Sharp LC-80LE645

A hatos sorozat tagjai, így a nyolcvan hüvelykes, azaz 203 centiméteres képátlóval büszkélkedő modell is LED háttérvilágítással rendelkezik, viszont a saját fejlesztésű Quattron technológia hiányzik belőle, és a 3D-s tartalmak megjelenítésére sem képes. Ellenben a Sharp okostévé rendszerét az Aquos NET+-t megkapta, így közel ötven alkalmazáshoz férhetnek hozzá a felhasználók, továbbá a elérhető a YouTube és sok tévécsatorna médiakönyvtára, emellett az internetes böngészés lehetősége is adott. A készülékbe három HD tunert (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) és médialejátszót is építettek. Fotók, videók, zenék azonnal lejátszhatók a tévén az USB porton keresztül csatlakoztatott adattároló eszközről vagy helyi számítógépes hálózatról (DLNA).

Masaharu Suzuura, a Sharp közép-európai régiós vezetője kijelentése szerint egyébként a készülék nagy méretétől nem kell tartani, hiszen már három méteres távolságból is tökéletesen élvezhető a kép, amennyiben HD tévéadásokról vagy Blu-ray filmekről van szó. A 80"-es LC-80LE645 modell elméletileg már néhány napja megvásárolható Magyarországon is, potom 1 649 990 forintos áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés