- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz Trailblazer #18 üzenetére
A meghajtókkal kapcsolatban volt valami változás, de hogy pontosan mi, azt már nem tudom. 2016 végén csak ebből találtam rácsos tetejűt, a sima XB-ből csak üvegeset találtam, ezért lett ez.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
válasz Trailblazer #7 üzenetére
Ennek az EVO változatát választottam az első saját PC-mhez, később a komplett setupot eladtam, amit nem bánok, de a házat azóta is sajnálom.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
-
Neovenator
senior tag
Ugyanez a megfontolás, már 2013 óta.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
-
fatpingvin
addikt
válasz Trailblazer #13 üzenetére
kinek mi, nekem a legfontosabb rendező elv az volt hogy elférjenek benne az optikai meghajtók, a HDD rackk, ezen kívül legyen benne elég normál HDD hely, illetve a bővítőkártyák. jelenleg 7 bővítőkártya van a gépemben de ez a szám esélyesen még csak továbbb fog növekedni, ugyanis elegem van abból hogy a nvidia kártya vagy normális képet ad vagy tud számolni, lesz egy második vidikari, de ez már csak riserrel fog elférni.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Trailblazer
veterán
válasz fatpingvin #12 üzenetére
Igen, akadnak előnyei. Jól szellőzik, viszont porszűrő szintjén csak az az alsó kihúzható van, akkoriban (majdnem 10 éve) még nem nagyon gondoltak erre. Az AIO (280 mm) radiátorát is csak befele fújós módszerrel sikerült rögzítenem, ami azért közel sem ideális. Tehát vannak hiányosságai egy mai házhoz képest, ez tény.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
fatpingvin
addikt
rack házikó rulez
mondjuk bevallom én is lecseréltem egy toronyházra, sőt, a vertical GPU mountot is használom... a két PCI bővítőkártyám rögzítésére, korábban egy nyomtatott GPU standban álltak a házon kívül.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
törölt tag
Mondomén : fekvő ház! Ez itt, mondjuk pont nincs olyan széles, hogy rá tudd rakni a monitort a tetejére.
-
NandoXXL
senior tag
válasz fatpingvin #1 üzenetére
Úgy látom, minden topikhoz hozzászólsz. Sok szakmai tapasztalattal, akár csak Győzike.
Ez a hardver pedig egy prémium/divat termék. A logika az árazásban az hogy úgy is megveszik, mint más prémium/divat terméknél/márkánál/brandnél.V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
biscuit
aktív tag
-
Trailblazer
veterán
Ezért (is) vettem fekvő állapotban lévő alaplapot fogadó kockaházat anno. A cpu cooler súlya (ha van, jelenleg az AIO blokkjával tökmindegy) sem húzza a lapot, és a vga is függőleges, ahogy kell.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
fatpingvin
addikt
ezaz.
ennek az árából kijön egy teljesen korrekt bifurkációs riser, el nem bírom képzelni hogy egy egyszerű toldásért ami abszolúte de semmilyen plusz funkcionalitást nem ad az eszköznek, cserébe behoz pár lehetséges hibapontot, miért költene valaki rá, főleg ennyit.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
biscuit
aktív tag
válasz fatpingvin #1 üzenetére
Amíg lêgy van.... Nem elég árdzsíbíre meg annak kiegészítöjére költeni, mert egy PC legfőbb/legfontosabb tulajdonsága, hogy hogyan néz ki.... Komplett agyrém
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
zebra_hun
veterán
Egy plusz kontakt, hosszabb vezeték, összeszedhet még zajt is... nem jövök rá, hogy ez a sok negatív tulajdonság egyeseknek pénzt is megér.
-
-Rohadt drága.
-5 hely? Bammeg.. -
Találtgyerek
veterán
Most ez a divat. Engem még szerencsére nem szippantott be a varázsa. Még erre is költeni.
06-3o/9759I39
-
fatpingvin
addikt
kicsit úgy érzem túl van már tolva ez a vertical GPU mounting téma...
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)