Hirdetés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Translator #31 üzenetére
tálan hogy az több hőt termel
... bár nem hiszem , szerintem simán megy azzal is
-
waverider
senior tag
XTREME GTX Prónál csak én nem látom, hogy mekkora méretű ventik vannak rajta, vagy valóban nem írta oda a cikkszerző?
-
Translator
tag
Accelero TWIN TURBO Pro kérdésem:
az, hogy "legfeljebb 120 wattnyi hőt képes eloszlatni" az hogy jön össze azzal, hogy "Radeon HD 5870-nel" használható?
-
BigBear
senior tag
válasz
LamerGyuri #28 üzenetére
Nem egészen. Először szépen elindult és ment is. Telepítgettem, újraidítások stb, aztán később vettem észre, hogy nem megy. Gép indításkor egy pörgetés, majd stop. Utána se indult el, pedig melegedett rendesen a kártya. A kártya eredeti ventije megy. Ahogy közvetlen táppal a Twin Turbo ventije is.
Neten rákeresve találtam egy írást, ahol emlegettek valami olyat, hogy valami irgalmatlanul elcseszett a ventivezérlése a kártyának, ezért nem indul el. VGA Biosban kavarva állítólag életet lehet lehelni bele, de nem szórakoztam vele. -
Televan74
nagyúr
5870 -es kártyához jó. Akkor a 5850 -es kártyával is lehet használni?
Az arctic oldalán csak a 5870 -es van feltüntetve a támogatott kártyák között. -
Gergo88
tag
Az a gáz hogy így is alig bírtam begyömöszölni az 5870-et, szóval kizárt hogy befér ez a hűtő.
-
brd
nagyúr
-
szuper-t
őstag
ha nem lenne gari cimke a vgamon akkor rögtön raknék rá 1 ilyet
báár a hőlégfúvó mikre nem képes -
Puma K
nagyúr
Az mi az a GTX260+?
a GTX 260-nal, 260+-szal, 275-tel, 280-nal és 285-tel.
Csak nem az amire gondolok? Vagyis hogy lesz egy 40nm-es 260-as? Vagy az már egy létező modell? Csak mert nekem nem nagyon rémlik hogy lenne GTX 260+ jelzéssel
-
.mf
veterán
Sorozatos átnevezések, sokszorosan elhalasztott megjelenési határidők, áremelések;
"Pezseg a videokártyák piaca, az AMD és az NVIDIA is elkényeztet bennünket,"
Ezt ugye úgy hívják, hogy szarkazmus?
-
nuke7
veterán
igen valoban érdekes ez... viszont néha van olcso utángyártott hűtő, ami jobb. (halkabb és hűsebb -> nem mindenki a tuning miatt veszi..
mondjuk van egy 250$-es karid, és veszel hozzá 20$-ért egy hűtőt amivel halkabb és hűsebb - gyorsabb - lesz. a következő kari meg mondjuk 319$ és így máris spóroltál)
-
Spor
csendes tag
Ezeket nem lehet 5850-hez is használni?
-
aram01
nagyúr
GTX Pro,na ez igen
-
Quan-Chi
őstag
borzasztó jó stuff, anno egy Asus 8800GTX-en volt AC hűtő, nagyon jó volt! ezen kívül még özön víz előtt X800XT PE -ön volt AC Silencer5
-
BigBear
senior tag
Kérdés, hogy ki fogja kicserélni neked? Ugyanis az AC nem foglalkozik közvetlenül a garanciális problémákkal.
"RMA-Procedure
Repair a Cooler / PC-Case with spare-parts
We offer spare parts for most of our coolers and PC cases. You can ask your dealer for specific spare parts if necessary. ARCTIC COOLING does not provide a direct manufacturer warranty. "Csodás kis hazánkban pedig nem valószínű, hogy találsz akár egy olyan kis/nagykert, disztrót vagy akárkit, aki megadná rendesen a gart és valóban cserél akár 5 év után is.
De hogy ON legyek:
kellemes hűtők ezek és elfogadható áron is vannak. Gyanítom, hogy teljesítményben se lesz velük probléma.
(Bár egy AC Twin Turbo hűtővel nem igazán jött össze nálam a mutatvány, rákötve a VGA-ra (Sapphire4850) gép indításkor felpörög a venti, majd le is áll és úgy is marad a nyavajás. Gyanítom mondjuk, hogy a kártya vezérlése nem igazán jó, vagy nem elég a hűtő pörgetéséhez, mert maga a páros venti közvetlen táppal megy.)
No mindegy, egyéni probléma.
Az Xtreme sorozat nem igazán az én világom, de anno az S1, S2 illetve a Twin Turbo és ahogy látom az utódja is is nagyon jól sikerült, megfelelően / elfogadhatóan árazott hűtők. -
Ari18
őstag
92mm-es ventik
Inkább maradok az AC S1 + 1-2 120mm-es venti mellett. 60€
-
lsc
nagyúr
Az 5870-en a tesztek és a felhasználók visszajelzései alapján jó a gyári hűtés, ráadásul az a házból kifelé fúj . Az xtreme meg csak nem a fermire készül
?
-
Arctic Cooling Accelero XTREME GTX Pro-t nézegetve csak nekem tűnik túl alacsonynak a borda? Elfér az alatt a többi cucc? Vagy netán csak a nézőpont miatt tűnik úgy mintha szinte szintben lenne a borda és a gpu-ra kerülő felület?
-
Mr.Csizmás
titán
ctrl-c design
ctrl-v designamúgy jók
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem is tudom. Kicsit fura, hogy vehetek egy kártyát, aztán leszedem róla a gyári bordát, ami miatt "ugorhat a garancia", aztán nem kevés pénzért veszek extra hűtőt, hogy tuningolhassam a kártyát olyan szintre, amit elérnék úgy is, hogy a hűtőre szánt pénzt már eleve hozzácsapom a kártya vételekor, hogy vehessek egy erősebb kártyát. Ráadásul semmi nem garantálja a tuningot.
-
Zolás
addikt
6év gar az vonatkozik a ventikre is? Ha nem akkor meg mire adják a 6 évet?
Eddig sehol nem láttam olyan ventit ami 6 évig bírná gond nélkül.... -
mmdms
addikt
Ezeket nem lehet valahogy felhekkelni 88gtxre?
-
gooool
őstag
Hmmmm,nem rossz!
Egy Accelero Twin Turbo Pro elférne a VGA-mon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Itt az Accelero XTREME GTX Pro, és önállóan is kapható lesz az Accelero TWIN TURBO Pro.
- gregdepo5 károsultjai
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest