Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#10691584 #46 üzenetére
Én csak a GPU gyorsított felvevőt használom szóval azok minőségéről tudok nyilatkozni. A QuickSynckel sem volt gondom, de a +1 videoadapter +1 hibalehetőség, ha sorrendbe kéne rakni akkor NVENC -> QuickSync -> AMD AMF-VCE/APP.
Lehet, hogy most fognak, mindenesetre Raptr nélkül nincs semmilyen gyári videófelvevő alkalmazásuk, ingyenesből is max az AB ami jobb minőségű, de semmiképp sem problémamentes. +A polarisokban már van HEVC encoder is azt is ki kéne valahogy használni...
(#45) janos666: De múlik, mert a kódoló szoftveres támogatása sem a legjobb. Az Action/Bandicam az AMD APP SDK-n éri el a kódolót az AB, OBS pedig az AMD AMF-en ami a Media SDK része és lényegében egy "codec" a GPU-s encoderhez.
Nekem régebben 1080p-n is csak 58 FPS-t mutatott az AB, most 75 FPS (driver és/vagy AB implementáció fejlődhetett), az Action gond nélkül tudott felvenni 60 FPS-sel korábban is és most is jobb a minősége, a gond csak az, hogy fizetős és ennek alapnak kéne lennie...
QS (Hashwell) amúgy 50 Mbps mellett nekem jobb minőségűnek tűnt mint az AMF-es videó és mellette gyorsabb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Acer notebook topic
- Gmail
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest