Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #10691584 #46 üzenetére

Én csak a GPU gyorsított felvevőt használom szóval azok minőségéről tudok nyilatkozni. A QuickSynckel sem volt gondom, de a +1 videoadapter +1 hibalehetőség, ha sorrendbe kéne rakni akkor NVENC -> QuickSync -> AMD AMF-VCE/APP.

Lehet, hogy most fognak, mindenesetre Raptr nélkül nincs semmilyen gyári videófelvevő alkalmazásuk, ingyenesből is max az AB ami jobb minőségű, de semmiképp sem problémamentes. +A polarisokban már van HEVC encoder is azt is ki kéne valahogy használni...

(#45) janos666: De múlik, mert a kódoló szoftveres támogatása sem a legjobb. Az Action/Bandicam az AMD APP SDK-n éri el a kódolót az AB, OBS pedig az AMD AMF-en ami a Media SDK része és lényegében egy "codec" a GPU-s encoderhez.
    Nekem régebben 1080p-n is csak 58 FPS-t mutatott az AB, most 75 FPS (driver és/vagy AB implementáció fejlődhetett), az Action gond nélkül tudott felvenni 60 FPS-sel korábban is és most is jobb a minősége, a gond csak az, hogy fizetős és ennek alapnak kéne lennie...
    QS (Hashwell) amúgy 50 Mbps mellett nekem jobb minőségűnek tűnt mint az AMF-es videó és mellette gyorsabb is.

Új hozzászólás Aktív témák