Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#10691584 #46 üzenetére
Én csak a GPU gyorsított felvevőt használom szóval azok minőségéről tudok nyilatkozni. A QuickSynckel sem volt gondom, de a +1 videoadapter +1 hibalehetőség, ha sorrendbe kéne rakni akkor NVENC -> QuickSync -> AMD AMF-VCE/APP.
Lehet, hogy most fognak, mindenesetre Raptr nélkül nincs semmilyen gyári videófelvevő alkalmazásuk, ingyenesből is max az AB ami jobb minőségű, de semmiképp sem problémamentes. +A polarisokban már van HEVC encoder is azt is ki kéne valahogy használni...
(#45) janos666: De múlik, mert a kódoló szoftveres támogatása sem a legjobb. Az Action/Bandicam az AMD APP SDK-n éri el a kódolót az AB, OBS pedig az AMD AMF-en ami a Media SDK része és lényegében egy "codec" a GPU-s encoderhez.
Nekem régebben 1080p-n is csak 58 FPS-t mutatott az AB, most 75 FPS (driver és/vagy AB implementáció fejlődhetett), az Action gond nélkül tudott felvenni 60 FPS-sel korábban is és most is jobb a minősége, a gond csak az, hogy fizetős és ennek alapnak kéne lennie...
QS (Hashwell) amúgy 50 Mbps mellett nekem jobb minőségűnek tűnt mint az AMF-es videó és mellette gyorsabb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest