- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Tisztázta a Nintendo, hogy lesz-e VRR dokkolva a Switch 2 konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras888
aktív tag
válasz
- = Zk = - #367 üzenetére
Nem kockáztatok, én sem hiszek a teszteknek száz százalékosan... (reménykedek), de lehet valahonnan szerzek egy alaplapot meg egy procit intel oldalról és leleplezem a turpisságot.
-
mcs
veterán
válasz
- = Zk = - #363 üzenetére
Te nem veszítettél semmit, és ez így rendjén is van. Ahol kellett, ott javulást tapasztaltál az előző X6osodhoz képest, és nincs is különösebb okod arra, hogy Intelre válts.
-
andras888
aktív tag
válasz
- = Zk = - #358 üzenetére
Nem érzem azt hogy gyenge, csak mire összehangolom a procit, hogy minden úgy menjen mint a karikacsapás. (i love k10stat)
Közben az a k*cs*g i3 0 tuningolhatósággal, beteszed és megy nekikészültséggel, gyári kis hoki hűtővel, kisebb fogyasztással, 2 darab maggal, hogy meri megelőzni a p2-t???(#364) Malibutomi: Mondasz valamit, de az új amdvel is pariban van. Mindegy is az én gépem is keveset fogyaszt netezés közben, 1GHz 0.888V-al csak nem szívja a konnektort annyira, de ha indul a game
-
mcs
veterán
válasz
- = Zk = - #355 üzenetére
Az odáig rendben, hogy nálad előrelépést jelentett a korábbi procidhoz képest, főleg, hogy részben azzal a játékkal is játszol, ahol a legjobban teljesít.
Egy olyasvalakit, aki teljesen új konfigot venne, egyszerűen nem tudnám bátran rábeszélni az FXre. Az Intelekhez viszonyítva óriási a fogyasztása, és változó a teljesítménye. Kicsit megdöbbentő, hogy nem egy helyen még a Phenom IIvel szemben is alul marad, nem hogy az i3al szemben, ráadásul igencsak magas órajellel is párosítva. Kissé fura összhatást kelt ez így számomra.
-
válasz
- = Zk = - #344 üzenetére
-
siriq
őstag
válasz
- = Zk = - #341 üzenetére
Olyan nincs, hogy nekem van bokor neki nincsen. Eleve 5v5-re altam be mostanaban. Igy fix palyakon nyomjuk. Lehet mokolni mindent de az mar csalas amit buntetnek bannal. Ha erdekel tobb info, akkor nagy ritkan vagyok vagy vegyel fel es feljohetsz hozzank egy probakorre.Nem veszunk fel de legalabb latod a kulombseget.
vagy barkit akit erdekel, hogy latszodjon az ultra nagyfelbontas vs kicsi low.
ThoR vol azutan team SYNDROME most badbones-t probalom a semmibol felhozni. Kemeny munka, Komunikacio, csapat mozgas, taktika stb.
A SYNDROME-al sikerult az elso hely, a semmibol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest