Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Nekem pár éve ment tönkre a külső HDD-m, nem nagyon használtam, de menthetetlen volt, egy fiókban volt a saját dobozában, se por se ütés, se folyadék nem érte. Szerintem otthoni felhasználónak egy jó minőségű DVD még mindig jobb választás amit 1-2 évenként lemásol.
Persze ez függ az adat mennyiségétől is, én DVD-re is mentettem ki illetve azóta van egy újabb külső HDD-m amit szintén tárolásra használok. Kíváncsi vagyok melyik megy tönkre hamarabb, a HDD már gyanús nekem...
Amúgy érdekesnek tartom, mert a filmeket is DVD-n árulják, vagy Blu-ray-n és akkor ezekkel mi van? Megveszi az ember aztán pár év múlva nem tudja lejátszani? Vagy nagy eséllyel vesz eleve hibásat? Nekem az összes DVD-m egy külön, zárt szekrényben van, a tokjában. Eddig még nem volt gondom velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming OLED TV!
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X