- Fali konzol lapos tévékhez
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- [Re:] Így fest a Gigabyte legfürgébb RTX 3060-asa
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Micro Four Thirds
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Hozzászólok Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
Lehet, de nem hiába, van egy Audio Technika fejhallgatóm, amivel nagyon meg vagyok elégedve, pedig "vakon" vettem.
Tudom hogy csak egy sima hangfal. De még a nagyobb hifi márkák közt még mindig egy olcsóbb cuccnak számít. Az más tészta, hogy biztos nem kéne, akkor inkább már ilyet vennék; [link].
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
cskamacska #14 üzenetére
Kár olyan cucchoz hasonlítani ami nem hordozható, és áramforrás kell neki. A hordozható elemek mindig drágábbak pl Laptop - PC. Egy x teljesítményű Laptop többe kerül egy hasonló teljesítményű pc-től, a hordozhatóságnak ára van.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Ha én kimegyek a körösre szallonát sütni és telefonra rá akarok dugni egy hangfalat amit konnektor hiányában is tudok használni ezzel megtehetem, egy sima hangfallal nem. A kérdésre válaszolva mobilitásra tervezték olyan helyekre, ahol egy sima hangfalat nem lehet használni.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
KillHates #22 üzenetére
Aki egy bizonyos szintű hangminőséget szeretne az szerintem nem sznob, és arra áldozni kell. Nem hasonló tulajdonságú cuccot vesz meg 3x annyiért, hanem kap egy valószínűleg jó erősítőt és egy szépen szóló hangfalat. De ha már a hif-nél járunk, akkor érdemes megemlíteni hogy több millió forintos cuccok is vannak. Akinek nincs ilyesmire igénye az biztos nem fog rá költeni.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
ph A kissé furcsa formájú termék akkumulátora 23 órányi folyamatos működést garantál.
- Counter Strike: Global Offensive (CS:GO)
- Airsoft
- Vicces képek
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- [Re:] ÚJ Lenovo Thinkpad P15, 10750, Quadro T1000, FHD 500nit, 16/512GB, 3év gar
- Magas ping, "SYNC Timing Synchronization failure" probléma.
- Fali konzol lapos tévékhez
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- További aktív témák...
- HP 15-dw2009nt - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - Core i5, 8GB, 512SSD, GeForce, Win10
- HP EliteBook 845 G7 Ryzen 5 4650u PRO!/16GB DDR4/256SSD 2024-ig HP GARI!
- Új Lenovo C340-14IML x360 Érintős Ultrabook Tab 14” -30% Bivaly i5-10210U 8GB 512GB SSD FULLHD IPS
- Cyberpunk 2077 PC eladó,részletek a leírásban!
- Kingston HyperX FURY 8GB DDR3 1866MHz HX318C10FB/8
Állásajánlatok
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest