Új hozzászólás Aktív témák
-
Glomgold
tag
válasz
KillHates #22 üzenetére
Maximálisan igazad van, KillHates, a cikkbeli cucc valóban nem ér 150 dollárt, mivel forintra átszámítva olcsóbban vettem az én cuccomat,
, ami pontosan azokat tudja amiket felsoroltál :
- SD kártyás+USB fogadására alkalmas (nem fapados, hanem minőségi) MP3 lejátszó,
- 9V-os Li-ion-os akkukkal működtetem (bár elemről is menne), amit meg napelemmel töltök (igaz ezeket külön vettem hozzá utólag)
- víz(mélység) álló 1 méterig medencében (IPX7-es vízállóság)
és 24000 bruttóért már haza lehet vinni...
Asszem még hangbemenet is van rajta, strandon notizáshoz tökéletes (sőt vízálló notival - lásd PANAÍSONIC Toughbook, ) még búvárkodva is lehet zenélni, szóval senki ne dobjon ki ennyi pénzt a látottakra, mert olcsóbban jobbat vehet már ma, itthon, forintért....[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
KillHates #22 üzenetére
Aki egy bizonyos szintű hangminőséget szeretne az szerintem nem sznob, és arra áldozni kell. Nem hasonló tulajdonságú cuccot vesz meg 3x annyiért, hanem kap egy valószínűleg jó erősítőt és egy szépen szóló hangfalat. De ha már a hif-nél járunk, akkor érdemes megemlíteni hogy több millió forintos cuccok is vannak. Akinek nincs ilyesmire igénye az biztos nem fog rá költeni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
KillHates #22 üzenetére
ceruzaelemet minden falusi boltba kapni, de ha nincs aggregátorod, akkor a legcsodálatosabb lítium akksiból is könyvtámasz lesz, amíg vissza nem érsz a civilizációba. és igen, a sznobságról szól. ahogy az iphone, meg a többi százezres okostelefon is arról szól, amihez ezt készítették. mert ez 150 dodó, amit meg te vettél, az meg húsz, szóval kevesebbet tud, kevesebbért, tiszta sor. ami a gáz, hogy az én galaxy s2-m szarabbul szól, mint az előző 5+ éves sony walkman mobilom.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kissé furcsa formájú termék akkumulátora 23 órányi folyamatos működést garantál.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G4 DM i5-8500T , 8 GB DDR4 , 256 GB NVMe , WiFi , Bluetooth(Több darab)
- Assassin's Creed Shadows + 6 hónap Ubisoft+ Classics előfizetés
- HP EliteDesk 800 G4 DM i5-8500T , 8 GB DDR4 , 256 GB NVMe (Több darab)
- i5 4460 Malay proci eladó v. csere sata SSd-re
- ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4-alaplapot keresek
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest