Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glomgold
tag
válasz
KillHates #22 üzenetére
Maximálisan igazad van, KillHates, a cikkbeli cucc valóban nem ér 150 dollárt, mivel forintra átszámítva olcsóbban vettem az én cuccomat,
, ami pontosan azokat tudja amiket felsoroltál :
- SD kártyás+USB fogadására alkalmas (nem fapados, hanem minőségi) MP3 lejátszó,
- 9V-os Li-ion-os akkukkal működtetem (bár elemről is menne), amit meg napelemmel töltök (igaz ezeket külön vettem hozzá utólag)
- víz(mélység) álló 1 méterig medencében (IPX7-es vízállóság)
és 24000 bruttóért már haza lehet vinni...
Asszem még hangbemenet is van rajta, strandon notizáshoz tökéletes (sőt vízálló notival - lásd PANAÍSONIC Toughbook, ) még búvárkodva is lehet zenélni, szóval senki ne dobjon ki ennyi pénzt a látottakra, mert olcsóbban jobbat vehet már ma, itthon, forintért.... -
Recon666
Közösségépítő
válasz
KillHates #22 üzenetére
Aki egy bizonyos szintű hangminőséget szeretne az szerintem nem sznob, és arra áldozni kell. Nem hasonló tulajdonságú cuccot vesz meg 3x annyiért, hanem kap egy valószínűleg jó erősítőt és egy szépen szóló hangfalat. De ha már a hif-nél járunk, akkor érdemes megemlíteni hogy több millió forintos cuccok is vannak. Akinek nincs ilyesmire igénye az biztos nem fog rá költeni.
-
válasz
KillHates #22 üzenetére
ceruzaelemet minden falusi boltba kapni, de ha nincs aggregátorod, akkor a legcsodálatosabb lítium akksiból is könyvtámasz lesz, amíg vissza nem érsz a civilizációba. és igen, a sznobságról szól. ahogy az iphone, meg a többi százezres okostelefon is arról szól, amihez ezt készítették. mert ez 150 dodó, amit meg te vettél, az meg húsz, szóval kevesebbet tud, kevesebbért, tiszta sor. ami a gáz, hogy az én galaxy s2-m szarabbul szól, mint az előző 5+ éves sony walkman mobilom.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kissé furcsa formájú termék akkumulátora 23 órányi folyamatos működést garantál.
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjelent a OnePlus 13T
- Parkside szerszám kibeszélő
- Honda topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest