- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- Apple notebookok
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Nos mai napi árf.35.000.-HuFt + egyébb kts-ek-háát nem éri meg4
föolvaso
-
Ati3120
tag
Elsőre tényleg jobb ajánlatnak hangzik, de nem let össze hasonlítva a két cucc addig meg nem tudhatod milyen minőséget képvisel .Egyébként az Audio technika japán vezető audio cége, hangosítottak már olimpián is ês jelen vannak a profi stúdiók világában 60éve .Ehez képest a linkelt dokoló finoman fogalmazva is noname .
-
Glomgold
tag
válasz
KillHates #22 üzenetére
Maximálisan igazad van, KillHates, a cikkbeli cucc valóban nem ér 150 dollárt, mivel forintra átszámítva olcsóbban vettem az én cuccomat,
, ami pontosan azokat tudja amiket felsoroltál :
- SD kártyás+USB fogadására alkalmas (nem fapados, hanem minőségi) MP3 lejátszó,
- 9V-os Li-ion-os akkukkal működtetem (bár elemről is menne), amit meg napelemmel töltök (igaz ezeket külön vettem hozzá utólag)
- víz(mélység) álló 1 méterig medencében (IPX7-es vízállóság)
és 24000 bruttóért már haza lehet vinni...
Asszem még hangbemenet is van rajta, strandon notizáshoz tökéletes (sőt vízálló notival - lásd PANAÍSONIC Toughbook, ) még búvárkodva is lehet zenélni, szóval senki ne dobjon ki ennyi pénzt a látottakra, mert olcsóbban jobbat vehet már ma, itthon, forintért....[ Szerkesztve ]
-
Bitlisz
aktív tag
Nem sok értelme van ennek.
Csak fegyver-őrülteknek, elképzeltem ahogy betárazzák ebbe a 8db söréteset...Akkor inkább Sangean U1 vagy U2...ebben van rádió is.
Esetleg Creative D100 (D80), ebben van bt is... -
Ati3120
tag
Egyik haveromnak van egy dokkolója egy ilyen termékből régen semmit nem néztem ki de mióta ezt hallottam teljesen megváltozott a véleményem ,képes hangosan tisztán torzítatlanul szólni úgy hogy még egy kis kamu bass-is hozzá tesz a zenéhez ,nemrégiben volt náluk egy szalonna sütés és az asztalon figyelt a kis logi bőven elég volt arra hogy szóljon valami ja és késöbb ki is jöttek hogy halkítsuk le
Szerintem ez az AudioTechnika is hasonló termék lesz ,csak jobb
Mivel én még nem találkoztam gagyi Ad termékkel, mind különleges a maga minőségével és egyediségével .
[ Szerkesztve ]
-
eclipse006
őstag
válasz
cskamacska #14 üzenetére
Én nem hasonlítanám egy hordozható hangfal minőségét, akár egy polcsugárzóhoz, ami normális erősítővel, forrással van megtámogatva (jobb esetben). Szerintem itt a mobilitás a fő cél, illetve ehhez mérten elfogadható hangminőség.
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
MZperX75
addikt
hiba!
"A hálózató áramforrás hiányában"Talán inkább hálózati ...nem?
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
KillHates #22 üzenetére
Aki egy bizonyos szintű hangminőséget szeretne az szerintem nem sznob, és arra áldozni kell. Nem hasonló tulajdonságú cuccot vesz meg 3x annyiért, hanem kap egy valószínűleg jó erősítőt és egy szépen szóló hangfalat. De ha már a hif-nél járunk, akkor érdemes megemlíteni hogy több millió forintos cuccok is vannak. Akinek nincs ilyesmire igénye az biztos nem fog rá költeni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
KillHates #22 üzenetére
ceruzaelemet minden falusi boltba kapni, de ha nincs aggregátorod, akkor a legcsodálatosabb lítium akksiból is könyvtámasz lesz, amíg vissza nem érsz a civilizációba. és igen, a sznobságról szól. ahogy az iphone, meg a többi százezres okostelefon is arról szól, amihez ezt készítették. mert ez 150 dodó, amit meg te vettél, az meg húsz, szóval kevesebbet tud, kevesebbért, tiszta sor. ami a gáz, hogy az én galaxy s2-m szarabbul szól, mint az előző 5+ éves sony walkman mobilom.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
djculture
félisten
Ami ér valami mert úgy szól hogy az ember ála leesik az ez: [link]
Ha jól rémlik mobilarénán is volt tesztelve ez. Súlya fele ekkora ára fele szintén, hangzása meg ottvan.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Igen, de ehhez nem kell az AT minőség, és ez az ár. Szalonnasütéskor nem szempont az audiofil hangzás, annál inkább, hogy a terméket vagy ne sajnáld, mert nem volt vészes az ára, vagy legyen tényleg strapabíró. Ez egyiket sem teljesíti, amit viszont tud (megelőlegezzük neki), arra a tipikus felhasználási területen nincs szükség.
-
Nem akarok személyeskedni; magadra ne vedd, de azt Te is belátod, hogy ez a teék inkább a sznob majmokról szól, mint inkább a praktikusságról. Ha lenne benne valami SD kártyás fapados MP3 lejátszó, az elemek helyett valami combos Li-Po akksi, estleg napelemes is lenne és na adj' Isten még vízálló (föccsenés) is akkor már megérteném a 150 dodós árcímkét. (és még ezekkel a fícsörökkel is beleférne bőven ebbe az árba)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ilyet rendeltem 20$ körül és teljesen elfogadható minőségben szól, még egy robogón is élvezhető a hangja
(MP3, FM, Li-Po, 2GB belső mem + microSD)
szerk: és van Line-In is rajta
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Recon666
Közösségépítő
Ha én kimegyek a körösre szallonát sütni és telefonra rá akarok dugni egy hangfalat amit konnektor hiányában is tudok használni ezzel megtehetem, egy sima hangfallal nem. A kérdésre válaszolva mobilitásra tervezték olyan helyekre, ahol egy sima hangfalat nem lehet használni.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
cskamacska #14 üzenetére
Kár olyan cucchoz hasonlítani ami nem hordozható, és áramforrás kell neki. A hordozható elemek mindig drágábbak pl Laptop - PC. Egy x teljesítményű Laptop többe kerül egy hasonló teljesítményű pc-től, a hordozhatóságnak ára van.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
cskamacska #14 üzenetére
csak olyat soroljatok, amelyek üzemeltetéséhez elég legfeljebb 8 db AA elem.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
djculture
félisten
Túlárazott vacak. Ennyi pénzért legalább nézne már ki valahogy nem egy darab tégla design...
"Két darab 3,6 watt teljesítményű.." 20 évvel ezelőtti sanyo hordozható magnóba 2*15w os tda ic volt a végfok ennek megfelelő hangszorókkal.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz
eclipse006 #13 üzenetére
"De a márkát ismerve a hangminőség szerintem sem lehet rossz."
És akkor soroljuk fel, hogy eddig mely tablethez, okostelefonhoz készült hordozható hangkeltők hozták az árban hozzájuk hasonló rendes hangfalak szintjét.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
eclipse006
őstag
Az elem téma tényleg gáz. De a márkát ismerve a hangminőség szerintem sem lehet rossz.
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
Recon666
Közösségépítő
Lehet, de nem hiába, van egy Audio Technika fejhallgatóm, amivel nagyon meg vagyok elégedve, pedig "vakon" vettem.
Tudom hogy csak egy sima hangfal. De még a nagyobb hifi márkák közt még mindig egy olcsóbb cuccnak számít. Az más tészta, hogy biztos nem kéne, akkor inkább már ilyet vennék; [link].
-
DeFranco
nagyúr
Elfogult vagy úgy érzem
Szerintem 35k túlzás ezért az eszközért. Kb. a fele lenne a reális, de az is csak a márkába vetett bizalom miatt. Ne felejtsd el, hogy ebben lejátszó sincs, egy sima aktív hangfal. Sem rádió, sem memória, sem semmi, akkor szól, ha rádugsz valamit. Hangfal.
-
fkenny
senior tag
Én hasonlót építek csak mezei 2.1-ből. Minden anyag meg van már, csak idő kellene. Amire használni fogom: Mivel sokat vagyok terepmunkán, a notiba épített mono csipogó halk recseg rossz, nem hallani belőle semmi. Praktikussága miatt nyaraláshoz egyéb "buliba" is megteszi ahol kellemes hangerő és tiszta hang elég. Az enyémnek a költségei kemény 5 ezer Ft Hamarosan várható róla cikk. persze a fő lelőhelye a műhelybe lesz és ott lesz használva a legtöbbet, de ha kell tud majd mobil is lenni.
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
DeFranco
nagyúr
Felületesen ismerem a márkát, de nézz rá erre a cuccra. Indokolatlan böszme műanyagelemek, két hatalmas fekete műanyag kapaszkodó, camouflage tető, böszme álcsavarok.
Remélem nem vitatod, hogy ez erősen military-gamer design, amit az árazása is bőven alátámaszt. Két 3,6W-os generic középsugárzó egy műanyag házban 150 dollárért szerintem végleg belövi a szektort, ahova készült.
-
HBO2
tag
Nem ez a legnagyobb vicc, hanem a 8 darab ceruzaelem 2012-ben!
Asus K53-TA - iPhone 6s plus 64 GB - WayteQ xTAB-8Q
-
banhammer
veterán
Ezért ennyi pénzt mernek elkérni?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
lujó55
addikt
ez meg mi?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kissé furcsa formájú termék akkumulátora 23 órányi folyamatos működést garantál.
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
- Xiaomi 14T Pro 512GB Black Gyári független
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
- Újszerű kék Apple AirPods Max fejhallgató- új akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest