- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Androidos tablet topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rTyler
csendes tag
válasz
janos666 #111 üzenetére
azt en sem ertettem, h ha mar anyagilag be van hatarolva, miert nem vesz 1 normalisat es aztan melle meg 2-t, ha kell
p2450h... nade ebbol 3?! csak azert, hogy "u, nekem harom monitorom van" szerintem nem erdemes ilyen durva kompromisszumba belemenni
ertem en, h egy u2410 annyiba kerul, mint 3 ebbol a samubol, de csak azert, h captain spock-nak erezzem magam, nem fektetnek ajfinitibe -
gabipaci
őstag
válasz
janos666 #111 üzenetére
Én meg nem értem, hogy mit nem értesz azon, hogy az egy normális monitor vásárlása nem fér össze az eyefinityvel.
Arról meg nyithatunk vitát, hogy milyenek a monitorok, de én spec biztos nem vennék középre egy másmilyen monitort drágábban, mert nekem nem fekszik a 3 monitoros megoldás kétféle monitorból. Arról nem is szólva, hogy 80%-ban csak a két szélső van használva, elé fordítva a középsőnek. Tehát sok értelme nem lenne.
De ízlések és igények különböznek. Nekem ez így jó!Ja, megvan végre a 60cm-es fiók sin, holnap beszerelem.
-
janos666
nagyúr
válasz
gabipaci #110 üzenetére
Nem értem miért nem helytálló kijelentés az Eyefinity-vel kapcsolatban, hogy én inkább egy nomális kijelzőt vennék három trucsmó helyett.
Persze, az szíved joga, hogy te döntsd el hogy neked melyik éri meg. Én csak azt mondtam, hogy szerintem ez így nem éri meg (az Eyefinity, ha nem futja 3 normális monitorra, illetve hogy legalább a középső ne TN legyen, a perifériára persze elég az is... na de középre...).
-
gabipaci
őstag
válasz
janos666 #108 üzenetére
Én inkább vettem volna egy használt NEC PA241W-et, vagy egy Panasonic G20-at, mint 3 új TN trutyit.
LOl, ezt már vagy 4 órája olvastam, de azóta is elmosolyodom, ha eszembe jut...
Hajrá, vegyélÉs csinálj egy monitoros eyefinity-t. Mert ha nem tűnt volna fel, a cikk arról szól, azt meg nehéz egy monitorral összehozni.
Nekem erre telt csak, de valahogy megbékélek vele.(#109) Dark Archon: sajnos semennyire nem érdekel a videózás HD-ben.
Szerintem családi videózásra bőven jó az N8-asom, azért, hogy évente kétszer megnézzük, nem kell jobb.
Ezért az egy cikkért meg kicsit pazarlás lett volna megvenni.
De értem, hogy jobb lenne. -
Ha már a pixmania-n jártál, vehettél volna egy fényképezőt is, legalább HD videofelvételi lehetőséggel és meg lenne oldva az erőforrás, meg a fileméret probléma is. Legalábbis szerintem a legtöbben az élményre kiváncsiak, nem feltétlenül az 5*1Mp videóra, amit kezelni sem egyszerű. A VirtualDUB egy jól használható videó konvertáló program, s nem utolsósorban ingyenes. Egyébként grat, szépen néz ki
-
janos666
nagyúr
Én is gondoltam hasonlóra annyi különbséggel, hogy a középső egy normális monitor lenne (mint ami most egyedül van az asztalomon), a két oldalsó pedig valami használt, ócska TN paneles szar, mert a perifériára az is elég.
Csak hát annyi pénzből már lecserélhetném az egyszem H-IPS monitort egyszem Noe-PDP-re (egy plazma TV-re). Az talán többet érne, mint a periféria játékokhoz.
"Dolgozni" (nálam még csak egyetemi házikon, de ahhoz képest keményen) sem rossz néha több monitor. Mikor ezt vettem megtartottam egy darabig az elődjét, de az AutoCAD-et felesleges volt széthúzni két ablak méretre (legalább is így két egymás mellé rakott szélesvásznún...), csak az volt kellemes, hogy egyik monitoron PDF olvasó és MathCAD, a másikon AutoCAD, de ez messze nem ért annyit, amennyiért eladtam a régi monitort.
Én inkább vettem volna egy használt NEC PA241W-et, vagy egy Panasonic G20-at, mint 3 új TN trutyit.
De azért használd egészséggel, ha neked nincs bajod a panel minőségével.
(#102) rTyler - Na, valami ilyesmit képzeltem én is.
-
gabipaci
őstag
Az az íves monitor jó nagy szerencsétlenségnek tűnik.
Nincs is akkora mint a 3 monitor (így ránézésre), arról nem is beszélve, hogy nagyban lekorlátozódik a lehetőségek tárháza.
Mi nagyrészt csak kettőt használunk. Amikor Napsi aludni megy, csak akkor van kinyitva, és átkapcsolva.
Nálam hasznavehetetlen lenne az a monitor.
A káva meg egyáltalán nem zavar, mivel alapból csak annyit látsz a játékból, ami a középső moncsin van, a többi csak a látómező kiszélesítése miatt van. Onnan csak az "inger" jön, és arra mozdítod az egeret, amerre kell.
Munkában, hétköznapi használatban meg külön jó is, hogy ott a káva. -
Findzs
addikt
hát engem borzasztóan zavarna a káva
inkább egy kisebb de káva nélküli megoldás mint amit már belinkel itt valaki
vagy pl: ez -
DMG
senior tag
-
rTyler
csendes tag
az en setupom
melora hasznalom, csajom szokott rajta neha nfsezni meg codozni
kozepen dell u2410
ket szelso viewsonic va926kb 20-25% teljesitmeny-novekedes meloban, egy project alatt visszajott az ara.
ajfinitit mindenkinek -
Andrew_31
Modder
22" Full HD.
Nekem és havernak se megy az 5770-en sima átalakítóval pedig Asus.
Én úgy tudom ,hogy csak az 69xx-töl nem kell az aktív átalakító.
2db monitornál nem kell de 3db-nál igen.
2db-al nekem is ment.
Haver 1db karival használja Asus 5770-en és 3db monitorhoz kell.
A 2db szélső neki is sima D-sub.
Ja és igen Sapphire adot ki olyan karit amihez nem kell.
[link] -
DMG
senior tag
Ez a felbontás amúgy milyen monitorok mellett él?
Néztem a 19"-os monitorokat.
Azok 1360x768-asok
Szóval az elvileg 4080x768 nem? Vagy ez most hogy van.
Azt tervezem, hogy 3 D-SUB-os monitort párosítok egy Sapphire kártyával, olcsón megúszom.
Bár még rám szakadhat az OTP.
-
Andrew_31
Modder
2db GTX460 768 szépen teszi a dolgát.
BC2 5760x1080 NoAA, HBAO OFF,minden más High. 40-80FPS.
Crysis 3840x720 Minden High-on NoAA 40-50FPS.
TDU2 5760x1080 High NoAA stabil 35FPS.
Unigine Heaven 3840x720 alapbeállítás Min.FPS 24.AMD-hez kell egy aktív átalakító 10K.
HD6850 40K+10K=50K
2db GTX460 70K, de abba most nem menjünk bele mejik megoldás gyorsabb játékok alatt, mert abból mindig konfliktus van.
De annyit mondanék nem vagyok se AMD sa NV párti, aki ismer tudja.
Volt mindenem. Ezelött HD5770 CF-em volt, össze se lehet hasonlítani teljesítménybe.
De árban annál inkább.
[link] -
gabipaci
őstag
Asztal kezelési problémáim:
A profilok szánalmasak. Létrehozok egyet, átállítom máshova, megnyomom a profilt, semmi.
Egy profilt (pl 3 monitoros eyefinity) létre kellett hoznom háromszor, mire egyszer tényleg úgy jegyezte meg, ahogy kell. Aztán már minden oké, de miért nem elsőre???
Eyefinityben miért nem lehet ccc-ben létrehozni 3 monitort, amit a programok külön kezelnek?
Vagy programokat társítani pozícióhoz, felbontáshoz, stb.
Erre megoldás, ha nem eyefinityben használom, hanem 3 kiterjesztett monitorként. De akkor meg mindháromnak ugyanaz a háttere, Miért nem lehet külön mind más, és akkor a 3 adna egy képet, mint finity-ben...
Szóval lennének kérdéseim a fejlesztőkhöz -
DMG
senior tag
Mi a gondod asztal kezeléssel?
A hétvégén összedobtam egy 2 monitoros eyefinity-t de sajna eszköz hiányában nm lett a legjobb, két 1024x768-as monitor volt beofogva próbaképpen. De nem szerette a crysis a felbontás szóval nem tudotam megnézni mit bír a kis 5750-es zsugám.
Asztal kezelést nagyon nem néztem, de lehet meglesem ha lesz szabad időm, csak kéne valahonann szereznem még egy 1280x1024-es monitort. Aztán jövőre azt hiszem gépet építek.
-
Gude
senior tag
Jól kiépített a rendszered.Grat
-
DMG
senior tag
válasz
Andrew_31 #83 üzenetére
Közben beugrott nekem is, nem a kifinomultságával volt baj, csak másképpen üzemel, ha jól tudom szoftveresen oldja meg az NVIDIA, és egy driver óta elérhető a funkció AMD meg hardveres.
A régi Nvidia-s megoldás meg csak SLI vel működött, gondolom, ez már nincs így.
Más:
A káva egyáltalán nem nevezhető játék alatt zavarónak, még csak nem is holttér mint az autók A oszlopa. Játék közben föl sem tűnik.
-
banhammer
veterán
Egyetlen egy baj van a több monitoros kijelzőkkel, hogy a monitor kávája ott van.
-
gabipaci
őstag
-
macman507
aktív tag
Micsoda cucc
Az a csajos kép bejövős
-
tDr1v3r
veterán
Nagyon komoly cucc, így gamelni milyen lenne, ha ilyet tudna az Xboxom...
A monitorokban milyen panel van? IPS? -
Pickle Rick
senior tag
Ez nagyon durva. Meg tudnám szokni. Grat hozzá.
-
DMG
senior tag
Ez bíztató köszi!
gabipaci: Kösz az infókat hasznos lesz. 6950-en gondolkodom, csak aköré gépet is kell építenem, mert most egy low profile-os DELL-em van, abba meg csak egy 5570-esw kártya fért bele.
Meg ki tudja mire eljutok odáig, hogy legyen hova tenni 3 monitort, lehet a te kártyádnak is elfogadható ára lesz.
-
gabipaci
őstag
Amit még akartam írni:
Alapból nálunk két monitor megy csak.
Játéknál, vagy ha kell a harmadik, indítom az eyefinity-t profilból.
Az a program, ami felbontja az eyefinity-t 3 részre (hogy programok ne mindhárom monitorra kerüljenek ki full screenben), multiscreen, indul a profillal együtt. Ennek csináltam egy .bat file-t, aminek csináltam egy parancsikont, amiben már az ikon változtatható, így ez kerül csak ki az asztalra. a bat file így néz ki:
start "" "C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLI.exe" Start Load profilename="eye"
start "" "C:\Program Files (x86)\MultiScreen\MultiScreen.exe"Nos, ha visszakapcsolok két monitorosra, akkor ugye először rossz a monitorok sorrendje, és újra kell kattintani a profilt.
Illetve a multiscreen is csak bekavar.
Rankesz barátom felhívta a figyelmem a PSTools nevű kis csomagra, amit a system32 mappába kicsomagolva lehet ugyanúgy processzeket kilőni .bat file-al, mint ahogy az imént indítottunk exet.
Plusz a két monitoros .bat file-ba beírtam kétszer a normál profil indítását, és így már egy duplaklikkel elindul rendesen a két monitoros mód, és kilövi a multiscreen programot.
Így néz ki:
start "" "C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLI.exe" Start Load profilename="normal"
pskill MultiScreen.exe
start "" "C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLI.exe" Start Load profilename="normal"Köszi Rankikoma
-
gabipaci
őstag
Először is a BC2 teszt csak húzott procival lesz, mert irgalmatlan a 15 fps, amire leviszi a fraps felvétel közben
Kicsit mazsoláztam, és nem ajánlott a Te kártyádhoz.
Azt írják, hogy eyefinity (3 monitorral) kifekteti az 5770-et.
Minimum 5850 de inkább 5870.
A 6950 jó választás, én csak azért nem ugrok rá, mert az én kártyámat nem nyomja le, és amúgy is szeretnék kimaradni az 6000-es szériából.CCC-ben profilmentés: Presets fül, Add preset
Holnap elvileg meglesz az új fióksin.
Nem baj, ha közelebb jön 10 centivelAz asztal alá pont befér a térdem, de nagyon keveset használom az asztalt. Főleg a lábamat teszem fel rá...
-
DMG
senior tag
Az még kiküszöbölhető az emlétett +10 centis sínnel, de mi a helyzet a testtartással, az ott egy dohányzó asztal? Kicsit kényelmetlen több órát ülni egy olyan aztal elött ami a térdemmel van egymagasságban.
Úgy 77-78 cm magas asztal lenne az ideális egy szabvány magasságú székhez, persze ez a kanapé gondolom jobban besüpped az ember alatt, így oda alacsonyabb is elég, kérdés ez az asztal elég-e.
Most nézem, hog yez azért annál magasabb mint egy dohányzó asztal, de elég magas? Bár ez már a rendszer praktikusságán nem változtat. Bár én a kanapéval sem lennék kibékülve, nem arra van kitalálva hogy Multi party közben megfelelően tartsa a hátamat, szóval nélam garantált lenne a derékfájás másnap.
-
Szpisti
addikt
Nekem ezek a monitorok messze lennének... Multizáshoz meg pláne...
-
DMG
senior tag
-
cudar07
senior tag
szerinem
kicsi ez a 3 monitor
nagyobb nem volt ???? -
gabipaci
őstag
nem vagyok otthon, de erre gyors valaszolok telorol.
Egy nagy kijelzokent kezeli, de pl a samsungnak van a multiscreen nevu programja, az csinal egy asztalbol tobbet. Pl 3 egymas mellettit. En ezt hasznalom. Viszont egy kis trukkel (majd du leirom reszletesen) megoldhato, ha atkapcsolsz ket monitoros megoldasra, akkor sekavarjon be. -
DMG
senior tag
Na teszteket tud valaki?
Vagy ha azt nem akkor mi a vélemény egy HD6950-ról elviseli a mai játékokat Eyefinity-vel? Kis grafikai kompromisszum ellenében persze.
-
-
DMG
senior tag
Nekem még mindig jobban bejön a 3 monitoros megoldás, jobban körülvesznek mint ez az alig hajlított monitor, és költségesebb is mint 3 különálló.
Más:
Eyfinity mellett egyébként hogy viselkedik egy ablak, ha teljes képernyőre nyitod? Csak az adott monitoron nyílik teljesbe, vagy átmegy az egész kiterjesztésen?Megint csak más:
Próbált már valaki 5 monitoros eyefinityt?
-
DMG
senior tag
Az érdekelne.
Egyébként fellelhető valahol olyan pár VGA-t magába foglaló teszt a neten ami kimondottan eyefinity-t tesztel 3 monitoron? Mi a belépő szint amivel már érdemes eyefinity-re építeni? felteszem egy 5770 még játékra gyenge ekkora felbontásban, hiába támogat 5 monitort.
-
pH03N1xM
tag
2 egyforma projektorom van osszekotve eyefinityvel (3dhez, egymasravetitve), sajna a legnagyobb nyug a hibas edid kezelese a catalystnek. Olyan felbontasokat hoz, hogy juj, meg volt h. nem akart 2x1 csak 1x2 modot csinalni (persze miutan megcsinaltam az 1x2 modot, utana tudtam 2x1et is). Talan meg 20-30 driver upgrade es jo lesz. (9.12-es osregi catalystnal meg jo volt, tobb kinti forum szerint, de sokra nem megyek vele, mert a videokartyamhoz kell a 10.x). Szoval a jatek jo, de meg van mit fejleszteni.
-
rankesz
veterán
Nocsak!
Írhattad volna TS-en hogy kint van. az utóbbi időben kerülöm a logout-ot a test különböző váladékai meg szagok meg egyéb bejegyzések miatt...
Amúgy marha jó lett a konstrució is meg az írás is. az meg külön vicces hogy meg is vagyok említve...
Végre dolgozik is az 5970, nem csak hd-ready-ben vegetál...! -
pointer4
tag
Grat a cikkhez!
Az Eyefinity problémák meg reméljük orvosolva lesznek, tavaly októberi driverrel jobban vette az akadályokat, azóta kicsit elrontották.
-
gabipaci
őstag
Töltöm felfelé a videót, de kicsit lassú. Este ha megkapom mind a 3-at, csinálok rendeset, és H.A.W.X. 2-t is
-
Zsozsooooo
tag
Grat a cuccoshoz nagyon ütős.
-
BobChemistry
őstag
Nice
Tetszik a cikk, és a rendszer is.
-
gabipaci
őstag
(#34) - = Zk = -: Eszem ágában sincs, a nappali így is funkcióját veszítette
A: Írországában élünk, én már 6 éve itt vagyok. Krisztám lassan 5 éve, Napsi meg itt született.(#35) D1Rect: Nagyon gondolkodóba estem, hogy melyik játékkal csináljam, a BFBC2 és a Win pasziánsz közül kellett választani, végül BC2 lett. Bár este szerintem csinálok egy H.A.W.X. 2 videót is, csak azt még fel kell telepítenem. Most nekiállok főzni a családnak, aztán konvertálok, feltöltök.
De nem élesben csináltam a videót, csak üres szerveren, mert 15 fps-el nem sok mindent tudnék kezdeni. Hihetetlen, hogy ekkora felbontásban mekkora erőt emészt fel a fraps... -
- = Zk = -
félisten
fain, le a kalappal!...
nincs tervben még 3 Samu, hoyg tökéletes legyen az Eyefinity?Q: mennyire van közöd Angliához? mivel láttam az angol 230V konnektorokat.
a monitorok végett van, vagy ott is élsz/tek... -
gabipaci
őstag
Csináltam fraps-al egy 51mp-es videót, 4GB lett
A stabil 70 FPS-t (alapbeállításon a proci, játék médiumon) a fraps leterhelte 15-re...
Átkonvertálom valamivel, mert ekkora file az én netemmel 2 év 6 hónap feltöltés...DaveJr: nem gadget, hanem Rainmeter.
Itt olvasd el az első hsz-t, de nagyon segítőkészek a fórumlakók! -
DaveJr
őstag
Nagyon pöpec lett. De nekem szemetszúrt az időjárás gadget-ed
Mi a neve és honnan lehet letölteni?
-
Zsír! Nagyon jól néz ki a három egymás mellett
-
Boxi88
őstag
Jó cikk lett!
Talán ha majd valamelyik gyártó csinál teljesen káva nélküli monitort (ha lehet) akkor lesz az igazi... De ez így is nagyon király...Pl egy Dirt2-t vagy RaceDriver GRiD-et tuti élveznék rajta!
-
gabipaci
őstag
(#18) D1Rect: Nem nehéz a G930, bár mondjuk nem is vagyok egy kis darab, lehet azt se venném észre, ha 10 kiló lenne
5 órát már nyomattam vele egyhuzamban, de nem figyeltem utána, hogy hol áll a töltésjelző.
(#21) dfdfdf: jól mondod, csak hiszed, hogy jobban jártál! Bár mondjuk attól függ, mire kell.
Mert ez a megoldás játékokban és több alkalmazáson egy időban való munkához tökéletes. De egy skype/firefox/torrent kombóra nem biztos, hogy megvettem volna(#23) core2: egészen pontosan 170 centiről, de nemsokára megjön a 10centivel nagyobb fiók sin, és az hoz még egy picit. És nem utolsó sorban a kanapé is mozgatható.
A káva egyáltalán nem zavar (én is meglepődtem) Mondjuk úgy használom, hogy a két oldalsó belső széle a középső szélei elé fordítom, így nem kétszer olyan széles a káva. Poén lenne projectorral megoldani...(#24) dave666: Tapasztalatom szerint az előre gyértott dolgokkal annyit szív az ember, hogy a végén nem csak hogy nem is lesz jó, de kétszer annyiba is kerül.
-
dave666
aktív tag
Köszi az érdekes megoldás megosztását
Nagyon testszik, jó megoldás, szeretem a házilag barkácsolt dolgokat, mert jobbak mint amit lehet kapni az Ikeá-ba vagy egyéb nagyobb bútorboltokban helyeken. -
capulet75
addikt
Nagyon ötletes a a sines megoldás.
-
dfdfdf
őstag
Jó cikk de ez nem hozott lázba jobban jártam az egy nagyobb kijelzővel azt hiszem
-
F34R
nagyúr
váó nagyon jó most egy kicsit írigykedem ha nem baj
Elég jó dolog lesz térbeli érzetet nyújt az egyszer már biztos
-
JanFe
aktív tag
Tetszik a cikk, koszi
-
gabipaci
őstag
BFBC2-es rész lesz, de sajna csak hétvégén, mivel alap órajelen nem akartam (érdekel az fps full-full-ban) a tuninghoz nem értek, és Imi87 csak akkor ér rá segíteni.
domi007, aktív átalakítót tudsz venni az amazon.co.uk-n, én is csak onnan tudtam.
Źşë', úgy van beállítva, mégsem jó
adamssss, a játékélményről, és a család nyugalmáról Logitech G930 gondoskodik
-
Óriási csalódás ez a cikk....
gabipaci+Eyefinity és nincs semmi arról, hogy fut a BFBC2....
Gratula a rendszerhez, jó cikk.
MOD: egy kis plusz trollkodás: nincs is olyan, hogy ATI.
-
domi007
őstag
Nem tudsz véletlenül szerezni aktív miniDP -VGA konvertert? Nekem is EyeFinityhez kéne de itthon kb beszerezhetetlen
Köszönöm !
DOMy -
mephi666
nagyúr
2-3 méterről nézve szerintem nem csúnya a 720p
és így kényelmesen el tudok dőlni a relax-fotelben és fel tudom pakolni a lábam... hawx-t néztem hétvégén és nagyon bejött: 1080p és 720p között inkább csak a kisebb feliratoknál láttam komolyabb különbséget... magában a játékban (főleg mozgás közben) nem... csak annyit, hogy a vga-t jobban fektette a fullhd felbontás... amik jóval csúnyábbak, azok a ps2-s játékok (de a játékélmény megvan azért rendesen), de ez már megint más kategória...
eyefinity-n még egy darabig nem gondolkozok... főleg, hogy amit nagyon élveznék vele, az a flight simulator lenne és ez még 1 megjelenítő esetén is reggelire felkajálja a legdurvább gépeket
-
r-chee
őstag
Jó kis rendszer, és a megvalósítás se rossz
. Egy kis BFBC2-es élménybeszámolót hozzádobhatnál, képekkel illusztrálva
.
-
Źşë'
addikt
sztem nem lehet zavaró a keret, és a magasság sem, ha azt vesszük h amivel játszol arra összpontosítasz, és a plussz látómező igencsak megdobja! egyedül talán a tv nézésre lehet kisebb, vagyis jobb lenne a nagyobb megjelenítő, de játékra ez sztem fenomenális élmény
am 720p és 1080p között sztem rengeteg különbség van! ha filmezel akk animáció filmeknél ütközik ki leginkább, ha meg játszol akkor ott meg sokkal élesebbek a körvonalak, szebb a kép, nem olyan mosott hanem tiszta éles, anno ezzel sokat foglalkoztam, mondták h csak közelről lehet észrevenni, de egy fullhds képet közelről is kell nézni
és játszani is, és ha közelről játszol akkor észreveszed a difit
-
mephi666
nagyúr
cikkhez: tetszik a megvalósítás és a kivitelezés
...de nekem is fura a magasság, ahogy írod... most nézem a monitor méreteit: 578x359 (talp nélkül, de kerettel) a tv, amit vettünk: 972x516mm szintén kerettel, talp nélkül... szélességben jóval kisebb azért, de magasságban több és nincsenek függőlegesen ott a keretek sem... pár méterről, fotelból elég jól betölti a látóteret és játékok alatt az 1280x720-as kép (amit a vga-m tud még normális sebességgel produkálni) sem sokkal csúnyább, mint a fullhd
amíg az eyefinity (vagy a konkurencia hasonló megoldása) nem forr ki jobban és anyagilag sem jövünk helyre, addig jó lesz nekünk ez a megoldás...
ui: háttérképnek én szerintem nekiállnék és fotóznék egy panorámaképet
-
Ha jó játékélményre vágysz akkor cseréld a hangszóróidat is, vmi normális minőségűre.
Pl:jbl178 -
Dany007
veterán
Nem gyenge!
Szép megoldás. Csak az a fránya monitor keret ne lenne...
Amúgy nem zavaró, hogy a 175cm széles képhez viszonylag alacsony magasság társul? Nekem ez így ránézésre kicsit fura.
Na ja meg hol találsz megfelelő felbontású háttérképet? -
Day 'n' Nite
tag
Én is gratulálok az íráshoz.
Viszont azon csodálkoztam, hogy az Eyefinity kissé még béta... Ahoz képest, mennyire nyomják, hogy így meg úgy, másra számítottam. -
Źşë'
addikt
grat az íráshoz! a monitorokhoz lehet lenne egy 5letem, nekem a hdmi portra van kötve az lcd tv-m, a 2470meg dvi-re, és nekem is jelentkeztek ezek a nem találja a jelet és keresi dolgok! Akárhányszor lekapcsolt a gép a monitoron kereste a különböző csatlakozási felületeken hogy hol lehet a jel. A menüben találtam egy ilyet:
Be-és visszaállítás / Automat. forrás: kézi
PC/AV mód: PC -
DMG
senior tag
Most már kénytelen leszek venni egy házat, hogy legyen hely a játszó szobának.
Vicces lenne egy eyefinity abban a kis zugban ahol most lakunk.
-
gabipaci
őstag
(#1) Jofi81: Fixen van beállítva, mindhárom monitor pontról pontra ugyanúgy. De csak a DisplayPort-os kapcsol ki. De nem gond, a relé megoldja
(#2) DMG: Nem ég le a szőr, mert nem használjuk a kandallót, mivel csak elektromos
Játéknál egyébként nagyon jó a távolság, filmnézésnél is. Viszont minden más esetben lehetne közelebb egy kicsit. Sebaj, mert kicserélem a fióksínt 60cm-esre, csak nem lehetett kapni amikor csináltam a rendszert. Ezzel is nyerek 10cm-t, szerintem úgy már elég lesz.(#3) Warpig: A háttér itt van. De eyefiniti felbontásban kb ennyi az összes háttér, amit a google kidob.
-
Warpig
aktív tag
Zsír lett, grat!
Nem tudnád feldobni vhova ezt a hátteret? Vagy egy linket, hogy honnan töltötted? Thx, W. -
DMG
senior tag
Nem rosszmegoldás, de játéknál ilyen messziről a szimulációs érzés elvész, és csak a nagyobb látóteret lehet élvezni. Nekem jobban bejön, ha a két oldalsó monitor játéknál a periféria határán van, nagyobb az élmény, persze hely hiányában ezt nehéz itt kivitelezni, vagy leég a szőr a lábadról.
-
Jofi81
őstag
Ezt én is meg tudnám szokni.
A monitoroknál próbáld meg azt, hogy nem hagyod Auto-n a jel forrásának kiválasztását, hanem fixen beállítod. Legalábbis nálam ez esetben kikapocsol a monitor, különben meg folyton keresi a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Crew sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LG V30 - vezércsel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest