Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabipaci

őstag

Amit még akartam írni:
    Alapból nálunk két monitor megy csak.
    Játéknál, vagy ha kell a harmadik, indítom az eyefinity-t profilból.
    Az a program, ami felbontja az eyefinity-t 3 részre (hogy programok ne mindhárom monitorra kerüljenek ki full screenben), multiscreen, indul a profillal együtt. Ennek csináltam egy .bat file-t, aminek csináltam egy parancsikont, amiben már az ikon változtatható, így ez kerül csak ki az asztalra. a bat file így néz ki:
    start "" "C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLI.exe" Start Load profilename="eye"
    start "" "C:\Program Files (x86)\MultiScreen\MultiScreen.exe"

Nos, ha visszakapcsolok két monitorosra, akkor ugye először rossz a monitorok sorrendje, és újra kell kattintani a profilt.
    Illetve a multiscreen is csak bekavar.
    Rankesz barátom felhívta a figyelmem a PSTools nevű kis csomagra, amit a system32 mappába kicsomagolva lehet ugyanúgy processzeket kilőni .bat file-al, mint ahogy az imént indítottunk exet.
    Plusz a két monitoros .bat file-ba beírtam kétszer a normál profil indítását, és így már egy duplaklikkel elindul rendesen a két monitoros mód, és kilövi a multiscreen programot.
    Így néz ki:
    start "" "C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLI.exe" Start Load profilename="normal"
    pskill MultiScreen.exe
    start "" "C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLI.exe" Start Load profilename="normal"

Köszi Rankikoma :) :C :R

Új hozzászólás Aktív témák