- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Én csak a böngészéshez + játék. Egy raklap billentyűkombinációt tudok fejből, és előszeretettem csak a billentyűzetet használom. Eclipse-nél csak ritkán egerezek.
(#281) oO7
A hétvégén álltam vissza a 8-ról a 7-re. Szóval egy ideig biztosan elbúcsúztam tőlük. A modern alkalmazásokkal viszont alaphangon az volt a bajom, hogy gagyik, az igényeimet sajnos nem tudták lefedni. -
kispx
addikt
Egyesek összekeverik a "kisebb érdeklődést" a "legkisebb érdeklődéssel". 500 példányt ne akarj milliós felhasználó táborhoz hasonlítani.
> "Binget kevesebben használják, mint a Google-t nem jelenti azt, hogy a Bing bukás."
A Bingnek 500 felhasználója van? Abbahagyta a fejlesztését az MS? Ugye..> "a WP vagy a Win8 viszonylag lassan növekszik, az nem jelenti azt, hogy bukás"
A WP-nek és a W8-nek 500 felhasználója van? Abbahagyták a fejlesztését?Az általam felhozott példának nem volt felhasználói tábora, és már nem fejleszti az MS. Mi kell még, hogy bukás legyen? Az MS nem nagyon ismeri el a bukást, inkább kimagyarázza, vagy másra keni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest