- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Én csak a böngészéshez + játék. Egy raklap billentyűkombinációt tudok fejből, és előszeretettem csak a billentyűzetet használom. Eclipse-nél csak ritkán egerezek.
(#281) oO7
A hétvégén álltam vissza a 8-ról a 7-re. Szóval egy ideig biztosan elbúcsúztam tőlük. A modern alkalmazásokkal viszont alaphangon az volt a bajom, hogy gagyik, az igényeimet sajnos nem tudták lefedni. -
kispx
addikt
Egyesek összekeverik a "kisebb érdeklődést" a "legkisebb érdeklődéssel". 500 példányt ne akarj milliós felhasználó táborhoz hasonlítani.
> "Binget kevesebben használják, mint a Google-t nem jelenti azt, hogy a Bing bukás."
A Bingnek 500 felhasználója van? Abbahagyta a fejlesztését az MS? Ugye..> "a WP vagy a Win8 viszonylag lassan növekszik, az nem jelenti azt, hogy bukás"
A WP-nek és a W8-nek 500 felhasználója van? Abbahagyták a fejlesztését?Az általam felhozott példának nem volt felhasználói tábora, és már nem fejleszti az MS. Mi kell még, hogy bukás legyen? Az MS nem nagyon ismeri el a bukást, inkább kimagyarázza, vagy másra keni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest