Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
nade egy desktop felületen nyilván nem fordul meg épeszű földi halandónak a fejében, hogy érintéssel kezdje el vezérelni az alkalmazásait
(#284) hcl nem ez volt a kérdés, hanem az, hogy kényelmes e egy notebookot érintéssel kezelni... desktopon nyilván nem az, de a Modern felület már egészen más tészta... amúgy... készül az Office Modern verziója, ezt az MS meg is erősítette múlthéten a BUILD-en... csak, hogy egyet kihúzzak a felsorolásodból
-
oO7
őstag
Desktop környezetben, asztalnál ülve, előtted egy 20-30"-os kb függőleges monitorral nyilván nem lesz kényelmes a touch, főleg nem napi 8 órában...
Arra valószínűleg valami ilyen 30-45 fokban döntött kijelző lesz a megoldás vagy lehet, hogy az se...
Viszont mostanában ezek a fajta gépek egyre jobban "kihalóban" vannak, és a notebookok meg újabban a tabletek hódítanak... jelenleg azokból adnak el sokat (rengeteget), nem az asztali rendszerekből, így aztán azok kapják a fókuszt... bár ilyenkor én ugye mindig megjegyzem, hogy igen, "touch first" módon lett a Win8 Modern felülete fejlesztve, és az érintőképernyőt kívánják vele/általa eljuttatni mindenhova, de egérrel is teljesen kényelmesen kezelhető, egyáltalán nem érzem kényelmetlenebbnek, mint a desktopos felületet és az ottani alkalmazásokat... sőt miután átszoktam a Modern felületre, jellemzően inkább a desktopon szoktam szerencsétlenkedni, és az tűnik már inkább kényelmetlennek és nehezen kezelhetőnek... -
oO7
őstag
annyira tudtam, hogy valaki elő fog ezzel jönni... nem csalódtam... de valami komolyabb projektre gondoltam volna... nyilván ha nagyon utánaásnánk, akkor sok kis projektet lehetne találni ami meg sem látta a napvilágot, mert még előtte lelőtték/eltolták/beleolvasztották másik projektbe stb... amit mondani akartam, hogy az ms-nek nem kifejezetten szokása bebukni a "projektjeit"... nem igazán hallani olyanról amit érdeklődés hiányában lelőttek, vagy ilyesmi...
az a baj, hogy nagyon úgy tűnik, hogy itt sokan nincsenek tisztában a bukás szó jelentésével/súlyával és összekeverik a "kisebb érdeklődést" a "bukással"...
az, hogy a Binget kevesebben használják, mint a Google-t nem jelenti azt, hogy a Bing bukás... az, hogy a WP vagy a Win8 viszonylag lassan növekszik, az nem jelenti azt, hogy bukás... az, hogy kisebb sikernek örvend, mint az elődje, vagy mint a konkurencia, az nem egyenlő a bukással... ahogy a profit csökkenése sem egyenlő a csőddel... (tudom itt most mondtam pár olyat, amiről itt szó sem volt, csak a szemléltetés kedvéért hoztam a példákat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest