- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oO7
őstag
annyira tudtam, hogy valaki elő fog ezzel jönni... nem csalódtam... de valami komolyabb projektre gondoltam volna... nyilván ha nagyon utánaásnánk, akkor sok kis projektet lehetne találni ami meg sem látta a napvilágot, mert még előtte lelőtték/eltolták/beleolvasztották másik projektbe stb... amit mondani akartam, hogy az ms-nek nem kifejezetten szokása bebukni a "projektjeit"... nem igazán hallani olyanról amit érdeklődés hiányában lelőttek, vagy ilyesmi...
az a baj, hogy nagyon úgy tűnik, hogy itt sokan nincsenek tisztában a bukás szó jelentésével/súlyával és összekeverik a "kisebb érdeklődést" a "bukással"...
az, hogy a Binget kevesebben használják, mint a Google-t nem jelenti azt, hogy a Bing bukás... az, hogy a WP vagy a Win8 viszonylag lassan növekszik, az nem jelenti azt, hogy bukás... az, hogy kisebb sikernek örvend, mint az elődje, vagy mint a konkurencia, az nem egyenlő a bukással... ahogy a profit csökkenése sem egyenlő a csőddel... (tudom itt most mondtam pár olyat, amiről itt szó sem volt, csak a szemléltetés kedvéért hoztam a példákat)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest